Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím všechny
Ráda bych zvolila toto téma spíš jako anketu - v jakém městečku nebo obci se Vám nejvíce líbí, kde byste si dokázali představit žít, případně žijete.
Poslední dobou mám pocit, že potřebuji udělat změnu a odejít (…utéct), i když vím, že to stejně neudělám, přesto mě už několikrát napadlo - KAM by to mělo být? Někam, kde je klid, trocha přírody, i pracovní příležitosti a nebylo by to velkoměsto (ne Praha, Brno apod.)..
Jsem z LB kraje, ale byla jsem na návštěvě u kamarádky v Trutnově a to město se mi strašně zalíbilo…nevim, jak to tam je s prací.
No ale u nás je taky krásně. Takže nevim, jestli si pak mezi těma příspěvkama vybereš ![]()
Rozhodně bych chtěla pryč z Prahy, je jedno kam hlavně co nejdřív
, ráda bych menší městečko nebo klidně i vesnici. Možná Jižní čechy ![]()
Moc krásné místo je Kouřim, kus od Prahy. Ale s pracovními příležitostmi to tam nebude nějak valné, je to malé městečko, poblíž je dostupný Český Brod, ten už je větší.
Ale příroda krásná, prostředí velmi malebné. Natáčel se tam seriál Bylo nás pět
Za me Sumava nebo jizni Cechy, je tam nadherne.Taky bychom tam radi emigrovali.. ![]()
Vyměním rodinný dům (i s tchánovci),RD je v malebné vesničce, která má 310 obyvatel.Mimo to, tato obec nemá školku, školu, poštu,kostel.Ale pozor máme rozhlednu, tenisové hřiště. A to nejdůležitější!! Příme naproti přez cestu je pohostinství, a momentálně je tady zábava, takže super je, že zaspíme až muziga zkončí
zájemci pište a volejte ![]()
Děkuji za tipy, opravdu nevím, kde dřív vybírat…
Jako náctiletá jsem byla u kamarádky v Hradci, tam bylo také nádherně, hodně baráčků a vilek a takové docela upravené město (už je to teda let, co jsem tam byla)…
Jinak hodně milujeme přírodu, ale zase nejsem ten typ „na samotě u lesa“. Společnost k životu potřebuji ![]()
Taky bysme rádi v budoucnu z Prahy pryč, ale kvůli práci pravděpodobně zůstaneme poblíž. No a jelikož mám babičku na berounsku v jednom městečku a moc se mi tam líbí a manželovi také, tak to vypadá, že bysme mohli zakotviti tam (zasněný smajlík) ![]()
Já bydlím 15km od ČB, menší městěčko 4tis. obyvatel a fakt paráda ![]()
Jinak už to tu padlo - třeboňsko, Šumava - prostě krása ![]()
I Morava je moc pěkná, jen nevím, jak by tam pražáky přijali ![]()
Pro (levmah 28) …RD s tchánovci
tak před tchyní právě prchám ![]()
@mumisek píše: …RD s tchánovci![]()
tak před tchyní právě prchám
Oni jsou hodní
ironie.
Já
východní čechy, žiju v malém městě, ale máme tu vše, okres. město do 10 min. a hlavně máme tu vše blizoučko, k dr., škola, nádherná školka pár kroků atd. a nad městem nádherné lesy. Takže já jsem spokojená.
Na Šumavě a v Jižních Čechách jsem myslím byla jen v ŠvP, cestujeme dost na Moravu. Docela mě nadchlo i okolí Moravského krasu.