Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky, hledáme byt v Liberci. Zatím hledám na netu, ale nic moc. Chtěla bych poradit kde hledat atak…děkuju za tipy Veronika ![]()
Ahoj, taky hledáme v Liberci
já koukám na www.sreality.cz tam je toho mraky ![]()
Taky jsem tam koukala, ale zatím mě nic nezaujalo, no spíš cenově. Chtěli bysme 3+1,teď máme 2kk a platíme už 10tis, tak si myslím, že za tuhle cenu a možná míň se dá sehnat větší. Chtěla bych pro malýho pokojík, ale děkuju ![]()
No tady je to drahý to je pravda ![]()
Ještě jsme měli byt od www.ladamartimex.cz ceny jdou, celou dobu podnájmu mají byt na starost…něco jako realitka ale bez provize a jim nic neplatíš ![]()
No já sehnala až co jsem poctivě obešla všechny realitky v Liberci. Bylo to na palici, až v poslední jsem našla takový co jsem potřebovala a v Liberci už skoro nikde neženeš 3+1 pod deset tisíc. A víte aspon v jaký lokalitě chcete bydlet??
@Lus-i píše:
No tady je to drahý to je pravda
Ještě jsme měli byt od www.ladamartimex.cz ceny jdou, celou dobu podnájmu mají byt na starost…něco jako realitka ale bez provize a jim nic neplatíš
ale když od nich něco potřebuješ je to peklo, vím to zažila jsem to v minulým bytě ![]()
@Rose-k píše:
ale když od nich něco potřebuješ je to peklo, vím to zažila jsem to v minulým bytě
My s nimi tedy žádný problém neměli…i když manželovi nepřišla výplata tak v pohodě počkali
akorát majitel byl blbec, praskla trubka u topení a on s tim nic neudělal atd.
@Lus-i No my když jsme se nastěhovaly do minulýho bytu tak to ze začátku bylo snima peklo, než něco udělaly, pak už bez problému, ale to už jsme po nich taky nic nechtěly
A ted jsem fakt ráda, že jsem už pryč a mám pokoj..
Ahojky, tak na ladu jsem taky koukala a jsem ráda, že jste mi to vše napsaly. Já vím, že je to problém sehnat něco pod 10tis.,ale občas něco je a teď mi utekl zrovna pěkný byt za 9tis. Chtěli bysme bydlet někde v klidné části Liberce a nejlépe s možností zahrádky, stačí na posezení
To jsou ty cihlové domy.
@Rose-k píše:
No já sehnala až co jsem poctivě obešla všechny realitky v Liberci. Bylo to na palici, až v poslední jsem našla takový co jsem potřebovala a v Liberci už skoro nikde neženeš 3+1 pod deset tisíc. A víte aspon v jaký lokalitě chcete bydlet??
A kde jsi sehnala?
A za kolik?
@verunecka87 Bydlíme ve Vesci a je to tu fakt jako vesnici, prostě klídek ideální pro děti, je tu všechno co potřebujem. A cca deset minut busem do města, už bych odsud nechtěla odejít. Nj a nájem teda ted už něco málo přes deset tisíc
Když jsem sem přišly tak to bylo 9.500.-
Na Vesec jsem taky myslela, tak snad se brzy něco uvolní:)děkuju
@verunecka87 No tady ve Vesci něco sehnat je kumšt tu si to lidi dost drží, kvůli tomu klidu a blízkosti do města no..tak at brzo vyberete nějaký pěkný byt ![]()
A co Mníšek u Liberce? Je to kousek a zrovna tam je celkem pěkný byt 3+1+2 balkony za 5tis.
My se tam byli podívat, je tam i tráva před domem a je možnost posezení.
@Lus-i Ty jo kousek odtamtud jsem bydlela
ale bez auta tam fungovat nejde ![]()