Stěhovat se či ne?

504
15.7.12 14:53

stehovat se či ne

Co by jste dělaly:bydlíme v pronajatem bytě a v našem městě neni realná šance na ziskani městského bytu. Manžel našel pronajem s trv. pobytem ve svem rodnem městě kde by bylo podstatne snažší ziskat městsky byt(jelikož jsou tam znami)Šly by jste do toho i když je to 350km stehovaní a nikoho krom tchyně alkoholičky by jste tam neměly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8935
15.7.12 14:57

Já dost lpím na tom kde bydlím, potřebuji okolo sebe staré známé. Místo, se kterým se pojí mé dětství, kde mám rodinu, sourozence, kamarády, spolužáky-takže za sebe vím, že já bych do toho nešla.
Ale některé rodiny tráví čas jen spolu, nevyžadují známé, kamarády, nestýská se po rodném městě-tak potom proč ne.
A jak jste na tom s prací? Seženete oba takovou jakou máte, za stejných podmínek i v novém bydlišti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
15.7.12 14:59

Manžel je na mateřské a ja momentalně na up

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
15.7.12 15:01

Trvale na úp nebudeš a manžel na mateřské také ne. A jaká je možnost práce tam kde bydlíte a v novém bydlišti?
A nebylo by lepší koupit si vlastní byt v místě, kde bydlíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
15.7.12 15:04
@lasička1 píše:
Trvale na úp nebudeš a manžel na mateřské také ne. A jaká je možnost práce tam kde bydlíte a v novém bydlišti?
A nebylo by lepší koupit si vlastní byt v místě, kde bydlíte?

nedosahnem na hypoteku.tam bych praci sehnala a manžel ten ma zdr. omezeni tak nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
15.7.12 15:18

Já bych se nestěhovala, alkoholiky přímo nesnáším. Takhle máte klid. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
15.7.12 15:19

Nějaké známé tam asi máte. Manžel se tam narodil, když tam je jeho mamka, ne?
Stejně víme málo informací. A co manžel na to? Zdůrazňuješ, že je tchýně alkoholička… poleze vám domů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
15.7.12 15:19
@brisco píše:
Já bych se nestěhovala, alkoholiky přímo nesnáším. Takhle máte klid. :nevim:

to si taky řikam, tak ona by k nam nechodila..kašle totiž na vnoučata ale muže tam laka ta možnost ziskat byt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
15.7.12 15:20
@Aladina píše:
Nějaké známé tam asi máte. Manžel se tam narodil, když tam je jeho mamka, ne?
Stejně víme málo informací. A co manžel na to? Zdůrazňuješ, že je tchýně alkoholička… poleze vám domů?

nee chodit k nam nebude, manža tam chce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
15.7.12 15:22

A kde líp oba seženete práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
15.7.12 15:22

@Hanka007 Zalezi na Tobe, kazdy je v tomhle jinaci, ja jsem se v zivote stehovala uz hodnekrat (ruzne po CR i zahranici), takze bych do toho klidne sla, pokud by stehovani nabizelo nejake vyhody. Ale nekdo je takovy, ze je proste zvykly na jedno misto cely zivot a nedovede si predstavit se prestehovat jinam… Zalezi treba, jak moc by Ti vadilo, ze se nebudes tak casto vidat s rodinou nebo kamaradkama (ty si samozrejme najdes nove…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
15.7.12 15:23
@Aladina píše:
A kde líp oba seženete práci?

manžel je na rodičaku jak sem psala a ja bych tam praci měla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
15.7.12 15:25
@aiko24 píše:
@Hanka007 Zalezi na Tobe, kazdy je v tomhle jinaci, ja jsem se v zivote stehovala uz hodnekrat (ruzne po CR i zahranici), takze bych do toho klidne sla, pokud by stehovani nabizelo nejake vyhody. Ale nekdo je takovy, ze je proste zvykly na jedno misto cely zivot a nedovede si predstavit se prestehovat jinam… Zalezi treba, jak moc by Ti vadilo, ze se nebudes tak casto vidat s rodinou nebo kamaradkama (ty si samozrejme najdes nove…).

s rodiny mam jen mamku, spíš mi jde o děti a manžel argumentuje tim že bychom mohly dostat mest.byt a nemusely se stehovat po podnajmech.mame totiž kluka autistu a on nesnáší změny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
15.7.12 15:28

Přátele si časem najdeš všude, akorát první rok dejme tomu si budeš připadat sama, s tím musíš počítat. Za tchýní alkoholičkou bych se teda nijak nehnala, záleží, jak ti budou scházet tvoji příbuzní, zda ti teď hodně pomáhaj, hodně se navštěvujete? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
15.7.12 15:29

@Hanka007 A nebude pak synovi vadit to stehovani do uplne jineho mesta? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie