Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Co by jste dělaly:bydlíme v pronajatem bytě a v našem městě neni realná šance na ziskani městského bytu. Manžel našel pronajem s trv. pobytem ve svem rodnem městě kde by bylo podstatne snažší ziskat městsky byt(jelikož jsou tam znami)Šly by jste do toho i když je to 350km stehovaní a nikoho krom tchyně alkoholičky by jste tam neměly?
Já dost lpím na tom kde bydlím, potřebuji okolo sebe staré známé. Místo, se kterým se pojí mé dětství, kde mám rodinu, sourozence, kamarády, spolužáky-takže za sebe vím, že já bych do toho nešla.
Ale některé rodiny tráví čas jen spolu, nevyžadují známé, kamarády, nestýská se po rodném městě-tak potom proč ne.
A jak jste na tom s prací? Seženete oba takovou jakou máte, za stejných podmínek i v novém bydlišti?
Trvale na úp nebudeš a manžel na mateřské také ne. A jaká je možnost práce tam kde bydlíte a v novém bydlišti?
A nebylo by lepší koupit si vlastní byt v místě, kde bydlíte?
@lasička1 píše:
Trvale na úp nebudeš a manžel na mateřské také ne. A jaká je možnost práce tam kde bydlíte a v novém bydlišti?
A nebylo by lepší koupit si vlastní byt v místě, kde bydlíte?
nedosahnem na hypoteku.tam bych praci sehnala a manžel ten ma zdr. omezeni tak nevim
Já bych se nestěhovala, alkoholiky přímo nesnáším. Takhle máte klid. ![]()
Nějaké známé tam asi máte. Manžel se tam narodil, když tam je jeho mamka, ne?
Stejně víme málo informací. A co manžel na to? Zdůrazňuješ, že je tchýně alkoholička… poleze vám domů?
@brisco píše:
Já bych se nestěhovala, alkoholiky přímo nesnáším. Takhle máte klid.
to si taky řikam, tak ona by k nam nechodila..kašle totiž na vnoučata ale muže tam laka ta možnost ziskat byt
@Aladina píše:
Nějaké známé tam asi máte. Manžel se tam narodil, když tam je jeho mamka, ne?
Stejně víme málo informací. A co manžel na to? Zdůrazňuješ, že je tchýně alkoholička… poleze vám domů?
nee chodit k nam nebude, manža tam chce
@Hanka007 Zalezi na Tobe, kazdy je v tomhle jinaci, ja jsem se v zivote stehovala uz hodnekrat (ruzne po CR i zahranici), takze bych do toho klidne sla, pokud by stehovani nabizelo nejake vyhody. Ale nekdo je takovy, ze je proste zvykly na jedno misto cely zivot a nedovede si predstavit se prestehovat jinam… Zalezi treba, jak moc by Ti vadilo, ze se nebudes tak casto vidat s rodinou nebo kamaradkama (ty si samozrejme najdes nove…).
@Aladina píše:
A kde líp oba seženete práci?
manžel je na rodičaku jak sem psala a ja bych tam praci měla
@aiko24 píše:
@Hanka007 Zalezi na Tobe, kazdy je v tomhle jinaci, ja jsem se v zivote stehovala uz hodnekrat (ruzne po CR i zahranici), takze bych do toho klidne sla, pokud by stehovani nabizelo nejake vyhody. Ale nekdo je takovy, ze je proste zvykly na jedno misto cely zivot a nedovede si predstavit se prestehovat jinam… Zalezi treba, jak moc by Ti vadilo, ze se nebudes tak casto vidat s rodinou nebo kamaradkama (ty si samozrejme najdes nove…).
s rodiny mam jen mamku, spíš mi jde o děti a manžel argumentuje tim že bychom mohly dostat mest.byt a nemusely se stehovat po podnajmech.mame totiž kluka autistu a on nesnáší změny
Přátele si časem najdeš všude, akorát první rok dejme tomu si budeš připadat sama, s tím musíš počítat. Za tchýní alkoholičkou bych se teda nijak nehnala, záleží, jak ti budou scházet tvoji příbuzní, zda ti teď hodně pomáhaj, hodně se navštěvujete? ![]()
@Hanka007 A nebude pak synovi vadit to stehovani do uplne jineho mesta? ![]()