Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Sedačka je ok. Mě se nelíbí způsob vymalování místnosti. Proč né celou stěnu?
Ale tam dotaz nesměřoval. Černá sedačka není problém.
Mi to přijde v pohodě, černobílá klasika oživená tou fialovou, mému oku to celkově i lahodí, za sebe jo ![]()
Me se libi.. klidne bych si ji tam dala, cerna se hodi ke vsemu..
mam podobne vymolovano, akorat bilooranzove a uz takhle jedu druhy byt
akorat ted chci vymalovat a asi dam cihlovou - sytou ![]()
novou sedacku bych dala taky ale mam zrovna nove 6 tydnu kote
tak to asi nerisknu..
Taky bych dala cernou. (Taky ji planujem, po zkusenosti s bilou uz nikdy a jine barvy se mi moc nelibi, hezkou sedivou proste nikde nevidim.)
Izz: chtěli jsme to takhle máme obě strany na šikmo bílá/fialová celé stěny na fialovo by opticky zmenšilo a stmavilo místnost.
Ahoj, máme dost podobnou a už nikdy! Je na ní vidět každé „máknutí“ ale hlavně šíleně prach! takže pokud chci aby to bylo cajk, musím ji každý den otřít vlhkým hadříkem…a to se u nás nijak extrémně nepráší ![]()
Ta zeď vymalovaná našikmo je super
A černá sedačka se mi k tomu taky líbí. Klidně bych to takhle udělala. Jako v kanceláři to teda rozhodně není ![]()
Černá sedačka se mi zdá v pohodě ale osobně zrovna tudle bych nedala…k takovýmu nábytku kůži/koženku nikdy…ale můj názor ![]()
Podobnou mam v kanclu, tam to celkem sedne. Domu nikdy, za prve ne cernou a za druhe ne kozenou. Nekdo uz tu psal, ze je porad upatlana (aspekt cerna) a az druhe v lete si na ni moc pekne neposedis (aspekt kuze), ale kdo ma kuzi doma, do umoru tvrdi, ze je skvela, tak asi jo…mne na ni nadavaly vsechny damy v kratke sukni svorne ![]()
Máte tam studený barvy, do tohohle interiéru by se hodila černá, bílá nebo šedivá sedačka. Tahle na fotce by se mi tam líbila, takže já hlasuju pro.
Za mě - hodí se, proč ne? Jen, když sil představím finální kombinaci barev bílá - černá - fialová - podlaha v dekoru borovice?.. Je to velmi nevýrazné. Osobně bych to právě rozstřelila výraznější stěnou (dekoracemi jsou v tuto chvíli samotné barvy, další se tam již nic nevejde), přinejhorším aspoň květiny, ale.. Prostě je to na mě moc fádní, chybí tomu nějaký šmak.. ![]()
My máme žlutozelený obývák, černohnědou stěnu a černou sedačku (podobná té vaší) a v pohodě. Za mě jo.
Ahojky chi slyšet názor. Omlouvám se za anonym ale musím mám důvod. Právě si rekonstrujeme byt a ted děláme obyvák máme vymalovaný na fialovobílou a obývací stěnu máme černobílou a plánujeme bílý konferenčák a ted si chceme koupit černou sedačku a slyšela jsem názory jako černá je do kanceláři atd… myslíte že se to nehodí???
posílám fotku obyváku s sedačky chceme
Díky za jakékoliv názory a odpovědi