Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj a co se spíše podívat na nějaké bydlení mimo kolej?? ty koleje jsou stejně drahé, jak kdyby šla do podnájmu s někým. Můj přítel bydlel na Strahově a nikdy bych tam nešla, prostě hnus a to platil skoro tři tisíce!!! Ale jinak nevím, jak to tam chodí
Ahoj,
názorově souhlasím s Palapou, zkus se podívat sem http://www.hotelbridge.cz/, nebo na nějaké podobné. Ceny prý mají srovnatelné s kolejným a rozhodně lepší standard ![]()
Dnes už je to většinou tak, že koleje nejsou dotované - peníze dostane student, a může si říct, jestli je dá koleji, nebo do podnájmu. Já co jsem slyšela - už nějakou dobu nestuduju - tak ty koleje nemají optimální poměr výkon/cena… Třeba tři tisíce za místo ve dvoulůžáku se sociálkou na chodbě, to má smysl jen v případě, že to je Tvoje kolej a můžeš třeba popíjet nebo šprtat se spolužákama ![]()
Spíš bych myslela, aby se zkusila domluvit se spolužákama, až se sejdou, jestli nechtějí někam s ní a podělit se o nájemný.
No bydlení v Praze za 3000 ve spolubydlení je docela dobrý sci-fi. Jako komfort je možná větší, ale aby jste dosáhli této části, tak musíte bydlet v nějakém hrozném paneláku po 5 ve 3+1.
@Katjinka píše:
No bydlení v Praze za 3000 ve spolubydlení je docela dobrý sci-fi. Jako komfort je možná větší, ale aby jste dosáhli této části, tak musíte bydlet v nějakém hrozném paneláku po 5 ve 3+1.
Ale urcite lepsi nez jit na koleji na spolecne wc a do sprch, coz je treba na strahove, coz mi prijde dost nechutny.
Ahoj holky,
moje segra se dostala na skolu do Prahy - ale ta škola nema kolej tak se chci zeptat, zdali pak nekdo nevi jak to tam chodi se zadosti na ubytovani na jinych kolejich od jine skoly, popřípadě jaké jsou ceny a do kdy se mají ty zadosti vyridit?