Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Amber_1977 píše:
@dituleska Může být - protože je to opravdu velký kontrast. Stěna se dá vymalovat každý rok jinak, klidně i na tyrkysovo, žluto a jakkoli jino. Mně by se aktuálně líbila ta sytě růžová, nezávisle na tom, zda to mají i jinde - zatím tedy stále vedou oranžová a žlutá - to má snad každý, koho znám..
Zelená limeta by se mi líbila s tou růžovou - třeba limetová stěna a před ní růžové orchidejejinak bílo a strukturované dřevo, asi spíš něco tmavšího..
No, je toho spousta, co by člověk mohl
to je pravda že je toho spousta co by člověk mohl ![]()
@dituleska Ona ta zelena je svetlejsi, bylo to focene vecer na umelem svetle.
Jinak vubec nevim o jake tapete mluvis
Ani o bodovkach:) Jsem takova dekoracni panna:)
@Loki01 ted nevím jesli si utahuješ a nebo jesli to myslíš vážně ![]()
@dituleska A co ta kuychyn?
Nad tim premyslime s Amber cely den:) Asi oranzovou ne?
@Loki01 píše:
oranžová v kuchyni by nebyla špatná, já měla kuchyn vymalovanou merunkovou
@Loki01 píše:
jo a ložnici jsem měla svetle zelenou
@Loki01 nevím jak ta kuchyn celkově vypadá, tohle foto je pro mě málo dostačující ![]()
@dituleska píše:
@Loki01 ted nevím jesli si utahuješ a nebo jesli to myslíš vážně
Mluvim vazne ![]()
@dituleska Nejake takovehle povleceni?
http://www.amazon.co.uk/…o_k2_dp_sr_1?…
@Loki01 zkusím ti to načrtnout hodně rychle, snad setu nevzbouří nevole kuli perspektivě ![]()
@dituleska píše:
@Loki01 zkusím ti to načrtnout hodně rychle, snad setu nevzbouří nevole kuli perspektivě
a proč by se tady mělo vzbouřit. Když jsi to studovala tak tomu rozumíš, asi si později taky nechám poradit..
@maminka lucinka píše:
oranžová v kuchyni by nebyla špatná, já měla kuchyn vymalovanou merunkovou
Vidíš, @Loki01, já ti říkala, že meruňkovou a jemnější tóny
![]()
Jsem jak Mr. Klaus - jak mám pravdu, je se mnou k nevydržení, a tu mám vždycky ![]()
@Loki01 To se mi tam teda nelíbí tím vzorem.. Je takový romantický - k těm brutus stěnám
Fakt bych tam už neplácala vzory.. ![]()
@dituleska píše:
@Loki01 nevím jak ta kuchyn celkově vypadá, tohle foto je pro mě málo dostačující
Tak tady kuchyne vyfocena ze vsech uhlu. Rikam si oranzovy ubrus,. sedaky a hodiny na zdi.
A loznice je tam za denniho svetla, ta zelena je trochu svetlejsi.
@Loki01 Z těchto bych si vzala jedině to první. Cokoli se vzory tam bude už moc.. Spíš se mrkni po jednobarevném saténu (i když ten každý nemusí, navíc je to lesk..) Ale prostě jednu barvu.