Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Podlahu máte moc hezkou.
Mě fakt drásaj ty šikmý fialovo bílý stěny, ale jo…já myslim, že až tam dáte kytky, tak to bude parádní.
Pozn. třeba u Loki na fotkách je přesně vidět ta chyba, když někde neudělá pár centimetrů odstup od stropu…je tam vidět každá nerovnost zdi, případně se malířům klepaly ruce
Já teda zásadně nechávám malovat taky přímo do přelomu, přítel už se naučil ty nerovnosti trochu rovnat, ale holt, jeli křivá stěna či strop, tak je to prostě přiznané.. Ty pruhy se mi brutálně nelíbí - už jsem je dokonce viděla kolem všech okrajů stěny ![]()
@Loki01 píše:
fakt? Ja prave premyslim co s tou kuchyni a loznici
Tak do ložnice bych fakt dala to růžové povlečení, to je dobrý nápad. Nějakou barvu růžovo-fuchsiovou. Koukám že máš ráda výrazné barvy, tak by se ti to mohlo líbit. ![]()
To je fakt.. Si tím celé odpoledne lámu hlavu a ta sytě růžová by to tam mohla doplnit
Budeš tam mít pěkný cirkus
Ale v dobrým..
A mně teď napadla dobrá ložnice - černý koberec, šachovnicové povlečení na postel, bílé stěny a ta stěna za postelí T-Mobileově růžová ![]()
@Amber_1977 píše:
A mně teď napadla dobrá ložnice - černý koberec, šachovnicové povlečení na postel, bílé stěny a ta stěna za postelí T-Mobileově růžová
jéé tak to bude určitě hezký ![]()
@Izzz píše:
Podlahu máte moc hezkou.
Mě fakt drásaj ty šikmý fialovo bílý stěny, ale jo…já myslim, že až tam dáte kytky, tak to bude parádní.
Pozn. třeba u Loki na fotkách je přesně vidět ta chyba, když někde neudělá pár centimetrů odstup od stropu…je tam vidět každá nerovnost zdi, případně se malířům klepaly ruce
To maloval muj:)
A uz je to srovnane:)
@Amber_1977 píše:
Já teda zásadně nechávám malovat taky přímo do přelomu, přítel už se naučil ty nerovnosti trochu rovnat, ale holt, jeli křivá stěna či strop, tak je to prostě přiznané.. Ty pruhy se mi brutálně nelíbí - už jsem je dokonce viděla kolem všech okrajů stěny
Ja je taky nemam rada.
Místo tý růžový k tý šachovnici bych dala zelenou-pistáciově, bo kawasaki zelenou. Kombinace šachovnice s červenou či růžovou je dost profláklá ![]()
@Gina108 píše:
Tak do ložnice bych fakt dala to růžové povlečení, to je dobrý nápad. Nějakou barvu růžovo-fuchsiovou. Koukám že máš ráda výrazné barvy, tak by se ti to mohlo líbit.
Tak s tim povlecenim
toto; http://www.ebay.co.uk/…220709824423?…
nebo toto:
http://www.ebay.co.uk/…251062483977?…
nebo
http://www.ebay.co.uk/…330630354419?…
nebo
http://www.ebay.co.uk/…251096986776?… ?
@dituleska píše:
Místo tý růžový k tý šachovnici bych dala zelenou-pistáciově, bo kawasaki zelenou. Kombinace šachovnice s červenou či růžovou je dost profláklá
Designerko, poradte mi taky:)
@dituleska Může být - protože je to opravdu velký kontrast. Stěna se dá vymalovat každý rok jinak, klidně i na tyrkysovo, žluto a jakkoli jino. Mně by se aktuálně líbila ta sytě růžová, nezávisle na tom, zda to mají i jinde - zatím tedy stále vedou oranžová a žlutá - to má snad každý, koho znám..
Zelená limeta by se mi líbila s tou růžovou - třeba limetová stěna a před ní růžové orchideje
jinak bílo a strukturované dřevo, asi spíš něco tmavšího.. ![]()
No, je toho spousta, co by člověk mohl ![]()
@Loki01 ted jsem koukala na ložnici. Co se týče rad-těžko radit do cizího-každý rád něco jiného. Máš určitě ráda barvičky, jen ted nevím jesli to dělá fotka ale z téhle mám pocit že zelená mohla být i světlejší. Celkově ložnice určitě nebude malá ale tyto barvy jí výrazně zmenšili, jsou dost tmavé. Pokud budeš chtít malovat, zesvětlila bych tu zelenou. Pokud ne-fialovou stěnu krásně osvětlí tapeta o které jsem už psala, bud jsou kombinačně barevné nebo s leskem a rozvití sádroš za postelí ze kterého by svítily bodovky směrem nahoru na tu tapetu/nevím jesli jsem se vyjádřila pochopitelně
/.Nebo by byla možnost koupě stejného polepu-pokud je to malovavé tak se omlouvám- co je na zelené stěně např. v bílé barvě a polepit tu fialovou? Povlečení je věc vkusu, do této tmavé místnosti bych pořídila kombinaci bílé či šedé s černými, zelenými nebo fialovými ornamenty-ale aby bílá převládala.
@Amber_1977 limeta je pěkná, jen s doplnky se musí opatrně, někdo si myslí že když dá růžovou a limetu tak všude ![]()
Hele to je trefný s tím tuningem přesně tohle už mi někdo řekl