Hodí se do obýváku černá?

• Fotoalbum (24)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.7.12 17:30
@Amber_1977 píše:
No, mě totiž ta druhá sedačka evokuje, nevím, proč, sportovní tuning autosedaček :mrgreen: U upřímně - k ní si už teda neumím představit jediný polštář..

Hele to je trefný s tím tuningem přesně tohle už mi někdo řekl :lol:

• Citovat
  • Upravit
16906
13.7.12 17:38

Podlahu máte moc hezkou.
Mě fakt drásaj ty šikmý fialovo bílý stěny, ale jo…já myslim, že až tam dáte kytky, tak to bude parádní.
Pozn. třeba u Loki na fotkách je přesně vidět ta chyba, když někde neudělá pár centimetrů odstup od stropu…je tam vidět každá nerovnost zdi, případně se malířům klepaly ruce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
13.7.12 18:10

Já teda zásadně nechávám malovat taky přímo do přelomu, přítel už se naučil ty nerovnosti trochu rovnat, ale holt, jeli křivá stěna či strop, tak je to prostě přiznané.. Ty pruhy se mi brutálně nelíbí - už jsem je dokonce viděla kolem všech okrajů stěny :zed:

• Citovat
  • Upravit
23847
13.7.12 18:13
@Loki01 píše:
fakt? Ja prave premyslim co s tou kuchyni a loznici :zed:

Tak do ložnice bych fakt dala to růžové povlečení, to je dobrý nápad. Nějakou barvu růžovo-fuchsiovou. Koukám že máš ráda výrazné barvy, tak by se ti to mohlo líbit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
13.7.12 18:20

To je fakt.. Si tím celé odpoledne lámu hlavu a ta sytě růžová by to tam mohla doplnit :think: Budeš tam mít pěkný cirkus :mrgreen: Ale v dobrým..

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
13.7.12 18:21

A mně teď napadla dobrá ložnice - černý koberec, šachovnicové povlečení na postel, bílé stěny a ta stěna za postelí T-Mobileově růžová :dance:

• Citovat
  • Upravit
13.7.12 18:24
@Amber_1977 píše:
A mně teď napadla dobrá ložnice - černý koberec, šachovnicové povlečení na postel, bílé stěny a ta stěna za postelí T-Mobileově růžová :dance:

jéé tak to bude určitě hezký :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
13.7.12 18:45
@Izzz píše:
Podlahu máte moc hezkou.
Mě fakt drásaj ty šikmý fialovo bílý stěny, ale jo…já myslim, že až tam dáte kytky, tak to bude parádní.
Pozn. třeba u Loki na fotkách je přesně vidět ta chyba, když někde neudělá pár centimetrů odstup od stropu…je tam vidět každá nerovnost zdi, případně se malířům klepaly ruce

To maloval muj:)
A uz je to srovnane:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
13.7.12 18:46
@Amber_1977 píše:
Já teda zásadně nechávám malovat taky přímo do přelomu, přítel už se naučil ty nerovnosti trochu rovnat, ale holt, jeli křivá stěna či strop, tak je to prostě přiznané.. Ty pruhy se mi brutálně nelíbí - už jsem je dokonce viděla kolem všech okrajů stěny :zed:

Ja je taky nemam rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
13.7.12 18:50

Místo tý růžový k tý šachovnici bych dala zelenou-pistáciově, bo kawasaki zelenou. Kombinace šachovnice s červenou či růžovou je dost profláklá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
13.7.12 18:57
@Gina108 píše:
Tak do ložnice bych fakt dala to růžové povlečení, to je dobrý nápad. Nějakou barvu růžovo-fuchsiovou. Koukám že máš ráda výrazné barvy, tak by se ti to mohlo líbit. :nevim:

Tak s tim povlecenim
toto; http://www.ebay.co.uk/…220709824423?…

nebo toto:
http://www.ebay.co.uk/…251062483977?…
nebo
http://www.ebay.co.uk/…330630354419?…
nebo
http://www.ebay.co.uk/…251096986776?… ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
13.7.12 19:00
@dituleska píše:
Místo tý růžový k tý šachovnici bych dala zelenou-pistáciově, bo kawasaki zelenou. Kombinace šachovnice s červenou či růžovou je dost profláklá :nevim:

Designerko, poradte mi taky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
13.7.12 19:14

@dituleska Může být - protože je to opravdu velký kontrast. Stěna se dá vymalovat každý rok jinak, klidně i na tyrkysovo, žluto a jakkoli jino. Mně by se aktuálně líbila ta sytě růžová, nezávisle na tom, zda to mají i jinde - zatím tedy stále vedou oranžová a žlutá - to má snad každý, koho znám..
Zelená limeta by se mi líbila s tou růžovou - třeba limetová stěna a před ní růžové orchideje :dance: jinak bílo a strukturované dřevo, asi spíš něco tmavšího.. :think:
No, je toho spousta, co by člověk mohl :D

• Citovat
  • Upravit
6094
13.7.12 19:15

@Loki01 ted jsem koukala na ložnici. Co se týče rad-těžko radit do cizího-každý rád něco jiného. Máš určitě ráda barvičky, jen ted nevím jesli to dělá fotka ale z téhle mám pocit že zelená mohla být i světlejší. Celkově ložnice určitě nebude malá ale tyto barvy jí výrazně zmenšili, jsou dost tmavé. Pokud budeš chtít malovat, zesvětlila bych tu zelenou. Pokud ne-fialovou stěnu krásně osvětlí tapeta o které jsem už psala, bud jsou kombinačně barevné nebo s leskem a rozvití sádroš za postelí ze kterého by svítily bodovky směrem nahoru na tu tapetu/nevím jesli jsem se vyjádřila pochopitelně :think: :mrgreen: /.Nebo by byla možnost koupě stejného polepu-pokud je to malovavé tak se omlouvám- co je na zelené stěně např. v bílé barvě a polepit tu fialovou? Povlečení je věc vkusu, do této tmavé místnosti bych pořídila kombinaci bílé či šedé s černými, zelenými nebo fialovými ornamenty-ale aby bílá převládala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
13.7.12 19:16

@Amber_1977 limeta je pěkná, jen s doplnky se musí opatrně, někdo si myslí že když dá růžovou a limetu tak všude :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí