Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@dituleska píše:
@Loki01 vem si někde ty vzorníčky a koukej, jak za denního světla tak i za šeraa fotku si taky budu nechávat dělat-vypadá to moc hezky.
a ty přenášíš nebo ne?? ![]()
@Loki01 koukni v OBI-tam mají moc hezké!! tady v písku mají zrovna fialovou-slintám po ní pokaždé když jí vidím
kouknu po ní zítra dneska už mažu do hajan páčko ženy ![]()
@dituleska píše:
@Loki01 koukni v OBI-tam mají moc hezké!! tady v písku mají zrovna fialovou-slintám po ní pokaždé když jí vidímkouknu po ní zítra dneska už mažu do hajan páčko ženy
Neziju v CR:(
Vubec nevim o cem mluvis totiz ![]()
Tak krasnou noc a dekuju za pomoc.
@dituleska píše:
@Loki01 koukni v OBI-tam mají moc hezké!! tady v písku mají zrovna fialovou-slintám po ní pokaždé když jí vidímkouknu po ní zítra dneska už mažu do hajan páčko ženy
Krásnou dobrou noc
![]()
@dituleska Promiň
nezlobila jsem se na tebe, ale na ty doktory.. co nedokáží mít chvíli trpělivosti a nechat to na mimi, kdy se samo rozhodne vylézt..
@Amber_1977 píše:
@dituleska Promiňnezlobila jsem se na tebe, ale na ty doktory.. co nedokáží mít chvíli trpělivosti a nechat to na mimi, kdy se samo rozhodne vylézt..
to je taky pravda at ho tam nechají ono nakonec stejnak vyleze
![]()
Tak holky, v pátek jsem odjela před půlnocí do nemocnice a malá vylezla v neděli ráno. měla 52 cm a 3350gramů. Fotky dodám na profil až se trošku seberu, dneska mě pustili
@dituleska píše:
Tak holky, v pátek jsem odjela před půlnocí do nemocnice a malá vylezla v neděli ráno. měla 52 cm a 3350gramů. Fotky dodám na profil až se trošku seberu, dneska mě pustili
Moc gratuluju! Hlavne at jste zdravi!
@dituleska píše:
Gratulace veliká ať jste zdraví ![]()
Ahojky všem tak jsme koupili sedačku tu co jsem dala tady odkaz černá s bilým prošitím a velké bílé polštářky a vypadá to bombově kombinace super pošlu jen foto sedačky nemáme ještě koberec a konferenčák ten dneska objednáváme tak abyste prozatím videli:) časem pošlu komplet obyváčku hezký den.
Ahoj všem píšu po dlouhé době jak jsem slíbila posílám fotky hotového obyváku jen omlouvám se za kvalitu fotky
obyváček se nám líbí i ta sedačka už bylo tolik nehod že jsem moc ráda že je kožená
jinak jsem moc spokojená a citím se tam dobře ![]()
Oživuji. Sháním inspiraci. Máme teď šedý obývák. A chtěla bych ho trochu oživit a tápu mezi čím vybrat. Oživit myslím polštářky, deky, menší dekorace. K nábytku, podlaze a stěnám se hodí obě varianty.
První varianta je přidat k té šedé tmavě modrou + hořčicovou.
Druhá varianta je přidat k té šedé tmavě zelenou.
Máte někdo některou z těchto kombinací?
Neptej se na internetu, ptej se těch lidí, co v něm budou s tebou žít. CHceš aby se to líbilo jim a tobě. Šedá je neutrální, takže prostě najděte barvu, kterou máte všichni rádi a použijte ji.