Hodí se do obýváku černá?

• Fotoalbum (24)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13.7.12 22:05
@dituleska píše:
@Loki01 vem si někde ty vzorníčky a koukej, jak za denního světla tak i za šera :palec: a fotku si taky budu nechávat dělat-vypadá to moc hezky.

a ty přenášíš nebo ne?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
13.7.12 22:09

@Loki01 koukni v OBI-tam mají moc hezké!! tady v písku mají zrovna fialovou-slintám po ní pokaždé když jí vidím :D kouknu po ní zítra dneska už mažu do hajan páčko ženy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
13.7.12 22:10
@dituleska píše:
@Loki01 koukni v OBI-tam mají moc hezké!! tady v písku mají zrovna fialovou-slintám po ní pokaždé když jí vidím :D kouknu po ní zítra dneska už mažu do hajan páčko ženy :mavam:

Neziju v CR:(
Vubec nevim o cem mluvis totiz :oops:
Tak krasnou noc a dekuju za pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
13.7.12 22:11

@maminka lucinka ne mám jen 2 dny po termínu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.12 22:11
@dituleska píše:
@Loki01 koukni v OBI-tam mají moc hezké!! tady v písku mají zrovna fialovou-slintám po ní pokaždé když jí vidím :D kouknu po ní zítra dneska už mažu do hajan páčko ženy :mavam:

Krásnou dobrou noc :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
13.7.12 22:30

@dituleska Promiň :hug: nezlobila jsem se na tebe, ale na ty doktory.. co nedokáží mít chvíli trpělivosti a nechat to na mimi, kdy se samo rozhodne vylézt..

• Citovat
  • Upravit
13.7.12 22:34
@Amber_1977 píše:
@dituleska Promiň :hug: nezlobila jsem se na tebe, ale na ty doktory.. co nedokáží mít chvíli trpělivosti a nechat to na mimi, kdy se samo rozhodne vylézt..

to je taky pravda at ho tam nechají ono nakonec stejnak vyleze :lol: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
19.7.12 12:26

Tak holky, v pátek jsem odjela před půlnocí do nemocnice a malá vylezla v neděli ráno. měla 52 cm a 3350gramů. Fotky dodám na profil až se trošku seberu, dneska mě pustili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
19.7.12 13:13
@dituleska píše:
Tak holky, v pátek jsem odjela před půlnocí do nemocnice a malá vylezla v neděli ráno. měla 52 cm a 3350gramů. Fotky dodám na profil až se trošku seberu, dneska mě pustili

Moc gratuluju! Hlavne at jste zdravi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.12 18:23
@dituleska píše:

Gratulace veliká ať jste zdraví :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.8.12 20:14

Ahojky všem tak jsme koupili sedačku tu co jsem dala tady odkaz černá s bilým prošitím a velké bílé polštářky a vypadá to bombově kombinace super pošlu jen foto sedačky nemáme ještě koberec a konferenčák ten dneska objednáváme tak abyste prozatím videli:) časem pošlu komplet obyváčku hezký den.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.8.12 20:15

Tady je fotka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.2.13 18:13

Ahoj všem píšu po dlouhé době jak jsem slíbila posílám fotky hotového obyváku jen omlouvám se za kvalitu fotky :)obyváček se nám líbí i ta sedačka už bylo tolik nehod že jsem moc ráda že je kožená :mrgreen: jinak jsem moc spokojená a citím se tam dobře ;)

• Citovat
  • Upravit
6594
7.10.22 10:44

Oživuji. Sháním inspiraci. Máme teď šedý obývák. A chtěla bych ho trochu oživit a tápu mezi čím vybrat. Oživit myslím polštářky, deky, menší dekorace. K nábytku, podlaze a stěnám se hodí obě varianty.

První varianta je přidat k té šedé tmavě modrou + hořčicovou.

Druhá varianta je přidat k té šedé tmavě zelenou.

Máte někdo některou z těchto kombinací?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
7.10.22 10:46

Neptej se na internetu, ptej se těch lidí, co v něm budou s tebou žít. CHceš aby se to líbilo jim a tobě. Šedá je neutrální, takže prostě najděte barvu, kterou máte všichni rádi a použijte ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí