Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak já bych šla spíš do bílé, ale černá mi nevadí.
Sama mám černou, koženkovou a radši sem tam otřu vlhkým hadříkem než čistit látku nevím čím a nevím jak
To, že se kůže na koženku nebo kůži lepí je fakt, ale mě ani manžela to nijak neomezuje, syna to dokonce baví ![]()
@Anonymní píše:
Já prostě nějsem na takové věci jako falová debtá, černá nosí smůlu atd…
Měli jsme už spoustu barev a nikdy jsme problém neměli a fialovou jsme taky měli dokonce v ložnici a problém nevidím.
Máš recht - když se koukám na primě na do Bydlení, všechny pokoje tam dělají na jedno brdo, když vlezou do obchodu, už bych mohla za ně tipovat, co vyberou
Bez výjimky udělají neutrální stěny + výrazný nábytek, takže se to pak do budoucna nedá moc zásadně měnit - osobně bych je z baráku hnala koštětem, sama to dělám přesně naopak - nenápadná podlaha, nábytek buď v neutrální barvě (bílá, smetanová) nebo v dýze zajímavě strukturovaného dřeva a pak se vyřádím na stěnách či doplňcích - když si takhle udělám červený obývák, za měsíc ho můžu mít modrý, pak zelený… - a nestojí mě to moc peněz - jen vymalování jedné stěny a výměna dekorací ![]()
Individualita je v tom, že se zařídíte po svém, někdo je na retro, někdo na kov se sklem, někdo na fialovou stěnu s černou sedačkou
Těším se na tvoji finální fotku, anonymko.
@Baruna123456 píše:
Pořád o televizi, to není o tom, zda je IN nebo OUT televize… z 10 bytů/domů známých je v 6 z nich televize před zelenou zdí, v jednom před žlutou, dva fialové případy a jedna bílá. Přivrtané nebo stojící na jezevčím stolku, to už je jedno. Myslela jsem „osobitějším“ něco milého, útulného co vyjadřuje pocit z domova, já mám televizi na staré komodě, krásně se doplňuje staré a moderní, sedačku látkovou pohodlnou, čalouněnou podle mě (nic drahého) eko kůže se prostě lepí a všecko z ní klouže (paní domu stokrát denně natřásá a upravuje), pak např. lampu po prababičce, krásný teploučky světlo, patinovanou polici a v ní pár retro hraček…to ve stručnosti, ale není to žádná blešárna! Do toho pracovní kout s PC, domácí kino…sedí si to. Prostě dneska se každý snaží to mít hrozně originální a protože prodávají všude de facto to samý, maj to všichni skoro stejný…sama to Gino píšeš. Je to jen škoda a nepíšu to ve zlém. Třeba osobně bych do toho malého obýváku zakladatelky stěnu udělala spíš takovou krémově béžovou, na ní nezaniknou a ani neruší bílé skříňky, sedačku teda černou no, krémové polštářky, nějaký příjemný přehoz jen tak na večer a stolek pak určitě ne sklo/chrom, ale dřevo nebo barvený dřevo třeba podle stěny..to jen pro představu. Mmch, ta fialová zeď bude do roka řvát po přemalování, je to strašně výrazná barva co leze na nervy a bude brát energii, ještě s tím skoseným řešením.
Ano tobě se to tak líbí a jiný by ti třeba řekl, že je to staromódní a babičkovské. Proč prostě nerespektovat to, že někomu se líbí strohá moderna (a je jedno, že to tak má 9 z 10 lidí) a někdo má rád osobitost, chytače prachu a starožitné věci.
@Anonymní píše:
No tam se hodí protože je tam i hnědá takže se to sladí ale do naše obyváku by to nesedlo
Aha. Asi by to chtelo celou fotku obyvaku. Nebo to je cele?:)
Přidávám více fotek pro představu. Nejsme žádní zazobanci jestli si někdo myslí děláme to v rámci možnosti chceme to mít pěkné a cítit se tam hlavně dobře ![]()
@Anonymní píše:
Přidávám více fotek pro představu. Nejsme žádní zazobanci jestli si někdo myslí děláme to v rámci možnosti chceme to mít pěkné a cítit se tam hlavně dobře
jéé, to je krásný, tam ta černá sedačka sedne jak prdel na hrnec
Jen mě baví jak má fakt každej jinej vkus, třeba ta oranžová je moje noční můra
![]()
Ale že někteří píšou že je to jak z designer katalogu. Nevadí no sedacka s bílýmy a mozna fialovymy polstárky prijde hned naproti stene k oknu u toho bude bílý konferenčí stolek na fialovém koberci pak tam budeme mít na te bíle zdi u dverí asi 5 dílný obraz vedle obyv. steny bude palma at to není tak hole potom samozrejme nejake hezke zaclony a zavesy+ jeste nejake drobne doplnky ![]()
Hmm, to zní dobře, za mě super kombinace, černá bíla a fialová k sobě podle mě jdou úplně báječně ![]()
@Anonymní píše:
Ale že někteří píšou že je to jak z designer katalogu. Nevadí no sedacka s bílýmy a mozna fialovymy polstárky prijde hned naproti stene k oknu u toho bude bílý konferenčí stolek na fialovém koberci pak tam budeme mít na te bíle zdi u dverí asi 5 dílný obraz vedle obyv. steny bude palma at to není tak hole potom samozrejme nejake hezke zaclony a zavesy+ jeste nejake drobne doplnky
Hej, proti gustu zadny disputat:)
Je to dobre, ale chtelo by to neco barevneho. Co treba ty polstarky dat cervene? Ja si myslim, ze to ten pokoj pekne prozari.
Né jen né červenou, když už barvu tak zelenou, zelenkavou k té fialové…za mě teda ani to ne možná nanejvýš nějakou vázičku. Ale ta palma nebo květiny i toto nahradí ![]()
No tam se hodí protože je tam i hnědá takže se to sladí ale do naše obyváku by to nesedlo