Hodí se do obýváku černá?

• Fotoalbum (24)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.7.12 09:52

No tam se hodí protože je tam i hnědá takže se to sladí ale do naše obyváku by to nesedlo :think:

• Citovat
  • Upravit
20296
13.7.12 09:56

Tak já bych šla spíš do bílé, ale černá mi nevadí.
Sama mám černou, koženkovou a radši sem tam otřu vlhkým hadříkem než čistit látku nevím čím a nevím jak 8) To, že se kůže na koženku nebo kůži lepí je fakt, ale mě ani manžela to nijak neomezuje, syna to dokonce baví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
13.7.12 09:58
@Anonymní píše:
Já prostě nějsem na takové věci jako falová debtá, černá nosí smůlu atd…
Měli jsme už spoustu barev a nikdy jsme problém neměli a fialovou jsme taky měli dokonce v ložnici a problém nevidím.

Máš recht - když se koukám na primě na do Bydlení, všechny pokoje tam dělají na jedno brdo, když vlezou do obchodu, už bych mohla za ně tipovat, co vyberou :zed: :zed: Bez výjimky udělají neutrální stěny + výrazný nábytek, takže se to pak do budoucna nedá moc zásadně měnit - osobně bych je z baráku hnala koštětem, sama to dělám přesně naopak - nenápadná podlaha, nábytek buď v neutrální barvě (bílá, smetanová) nebo v dýze zajímavě strukturovaného dřeva a pak se vyřádím na stěnách či doplňcích - když si takhle udělám červený obývák, za měsíc ho můžu mít modrý, pak zelený… - a nestojí mě to moc peněz - jen vymalování jedné stěny a výměna dekorací 8)
Individualita je v tom, že se zařídíte po svém, někdo je na retro, někdo na kov se sklem, někdo na fialovou stěnu s černou sedačkou :palec: Těším se na tvoji finální fotku, anonymko.

• Citovat
  • Upravit
20296
13.7.12 10:01
@Baruna123456 píše:
Pořád o televizi, to není o tom, zda je IN nebo OUT televize… z 10 bytů/domů známých je v 6 z nich televize před zelenou zdí, v jednom před žlutou, dva fialové případy a jedna bílá. Přivrtané nebo stojící na jezevčím stolku, to už je jedno. Myslela jsem „osobitějším“ něco milého, útulného co vyjadřuje pocit z domova, já mám televizi na staré komodě, krásně se doplňuje staré a moderní, sedačku látkovou pohodlnou, čalouněnou podle mě (nic drahého) eko kůže se prostě lepí a všecko z ní klouže (paní domu stokrát denně natřásá a upravuje), pak např. lampu po prababičce, krásný teploučky světlo, patinovanou polici a v ní pár retro hraček…to ve stručnosti, ale není to žádná blešárna! Do toho pracovní kout s PC, domácí kino…sedí si to. Prostě dneska se každý snaží to mít hrozně originální a protože prodávají všude de facto to samý, maj to všichni skoro stejný…sama to Gino píšeš. Je to jen škoda a nepíšu to ve zlém. Třeba osobně bych do toho malého obýváku zakladatelky stěnu udělala spíš takovou krémově béžovou, na ní nezaniknou a ani neruší bílé skříňky, sedačku teda černou no, krémové polštářky, nějaký příjemný přehoz jen tak na večer a stolek pak určitě ne sklo/chrom, ale dřevo nebo barvený dřevo třeba podle stěny..to jen pro představu. Mmch, ta fialová zeď bude do roka řvát po přemalování, je to strašně výrazná barva co leze na nervy a bude brát energii, ještě s tím skoseným řešením.

Ano tobě se to tak líbí a jiný by ti třeba řekl, že je to staromódní a babičkovské. Proč prostě nerespektovat to, že někomu se líbí strohá moderna (a je jedno, že to tak má 9 z 10 lidí) a někdo má rád osobitost, chytače prachu a starožitné věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
13.7.12 10:03

Mě se líbí (máme podobnou ;) ), za mě ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
13.7.12 10:03
@Anonymní píše:
No tam se hodí protože je tam i hnědá takže se to sladí ale do naše obyváku by to nesedlo :think:

Aha. Asi by to chtelo celou fotku obyvaku. Nebo to je cele?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.12 10:06

Neni to celé je to jen jedna strana

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.7.12 10:19

Přidávám více fotek pro představu. Nejsme žádní zazobanci jestli si někdo myslí děláme to v rámci možnosti chceme to mít pěkné a cítit se tam hlavně dobře :)

• Citovat
  • Upravit
8814
13.7.12 10:31

Proc byste meli byt zazobanci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
13.7.12 10:32

A kam ta pohovka pujde?
A bude tam jeste neco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
13.7.12 10:36
@Anonymní píše:
Přidávám více fotek pro představu. Nejsme žádní zazobanci jestli si někdo myslí děláme to v rámci možnosti chceme to mít pěkné a cítit se tam hlavně dobře :)

jéé, to je krásný, tam ta černá sedačka sedne jak prdel na hrnec :palec: Jen mě baví jak má fakt každej jinej vkus, třeba ta oranžová je moje noční můra :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.12 10:38

Ale že někteří píšou že je to jak z designer katalogu. Nevadí no sedacka s bílýmy a mozna fialovymy polstárky prijde hned naproti stene k oknu u toho bude bílý konferenčí stolek na fialovém koberci pak tam budeme mít na te bíle zdi u dverí asi 5 dílný obraz vedle obyv. steny bude palma at to není tak hole potom samozrejme nejake hezke zaclony a zavesy+ jeste nejake drobne doplnky :)

• Citovat
  • Upravit
12127
13.7.12 10:43

Hmm, to zní dobře, za mě super kombinace, černá bíla a fialová k sobě podle mě jdou úplně báječně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
13.7.12 10:43
@Anonymní píše:
Ale že někteří píšou že je to jak z designer katalogu. Nevadí no sedacka s bílýmy a mozna fialovymy polstárky prijde hned naproti stene k oknu u toho bude bílý konferenčí stolek na fialovém koberci pak tam budeme mít na te bíle zdi u dverí asi 5 dílný obraz vedle obyv. steny bude palma at to není tak hole potom samozrejme nejake hezke zaclony a zavesy+ jeste nejake drobne doplnky :)

Hej, proti gustu zadny disputat:)

Je to dobre, ale chtelo by to neco barevneho. Co treba ty polstarky dat cervene? Ja si myslim, ze to ten pokoj pekne prozari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
13.7.12 10:46

Né jen né červenou, když už barvu tak zelenou, zelenkavou k té fialové…za mě teda ani to ne možná nanejvýš nějakou vázičku. Ale ta palma nebo květiny i toto nahradí 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí