Hodí se do obýváku černá?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Metamorphosis
13.7.12 10:47

Aha.. Anonymko, máte to moc hezké a jak to vidím z více stran, líbí se mi to i v kombinaci s tou podlahou, už mi to nepřijde tak strohé :dance: Černá tam půjde, jen bych se zamyslela, zda nebude až příliš tvrdá, osobně bych se pídila po antracitově šedé sedačce - taky tmavá, ale ne tak tvrdě jako černá :think:

• Citovat
  • Upravit
8814
13.7.12 10:49

Tak vam ukazu co mame my.
Ten obyvak ta cervena je mnohem sytejsi nez na fotce, nevim proc.

V loznici to chci nejak ozivit. Myslite ruzove povleceni? Nebo co?

V kuchyni taky, premyslim nad oranzovym ubrusem. Nejake rady damy?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.12 10:49
@Loki01 píše:
Hej, proti gustu zadny disputat:)Je to dobre, ale chtelo by to neco barevneho. Co treba ty polstarky dat cervene? Ja si myslim, ze to ten pokoj pekne prozari.

No asi jsi hodně na barvičky že? :) No ráda jedu jen v těch třech barvách neumím si představit dát do toho třeba červenou :nevim: ale je pravda kdyby to neladilo tak jsou to jen polštářky dám je jinam kdyby náhodou :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.7.12 10:51
@Amber_1977 píše:
Aha.. Anonymko, máte to moc hezké a jak to vidím z více stran, líbí se mi to i v kombinaci s tou podlahou, už mi to nepřijde tak strohé :dance: Černá tam půjde, jen bych se zamyslela, zda nebude až příliš tvrdá, osobně bych se pídila po antracitově šedé sedačce - taky tmavá, ale ne tak tvrdě jako černá :think:

Ano máš pravdu taková šedá by k těmto barvám sedla to uznávám :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
13.7.12 10:53

Pro inspiraci si dovoluji poslat ti dva odkazy na podobné pokoje tomu tvému:
http://static.obydleni.cz/…nky/1088.jpg
 http://www.interion.cz/…olor_fff.jpg

Je vidět, že to není tak strohé, jak se domnívám :D :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.7.12 10:56
@Amber_1977 píše:
http://www.interion.cz/…olor_fff.jpgJe vidět, že to není tak strohé, jak se domnívám :D :palec:

Krásný ono se to nezdá ale i ty kytičky nebo pár bílých polštářků ti černou sedačku zabijou a nebude tak výrazná stačí si pohrát s dekoracemi a půjde to :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.7.12 11:04

Ještě jsem přemýšlela dát pod konferenčák tento koberec místo fialové už jsem to někde viděla ale bylo by to pro mě asi takové studenější

• Citovat
  • Upravit
6094
13.7.12 11:07

Zakladatelko můj názor je takový že na mě by ta místnost byla moc studená. Pokud chceš zvolit černou sedačku, tak ano, ale s teplými doplnky tak aby se to barvama natřískalo. Stěny máš vymalovány našiko-takže pokud budeš chtít doplnovat kytkami/myslím tím tu výmalbu popřípadě samolepicí tapety/ tak jen na jednu barvu, aby ti kytka nešla přez fialovou i bílou. Mě by se líbila místo fialové výmalby tapeta ve fialkové barvě s matnými a lesklými efekty-vypadá to krásně a místnost by to oživilo-navíc se k tomu dají pořídit i polštářky s podobnými aplikacemi.
Jesli jsi rozhodnutá pro tuto sedačku-PODÍVEJ SE NA EKOKŮŽI někde na netu. Dělala jsem v obchodě s kůží a ekokůže na sedačce??-ano je příjemná ale ošoupe se-je to stará rozemletá kůže slepená různými lepidly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
13.7.12 11:09
@Anonymní píše:
Ještě jsem přemýšlela dát pod konferenčák tento koberec místo fialové už jsem to někde viděla ale bylo by to pro mě asi takové studenější

kobereček bych volila v kombinaci bílé a šedé kde by se někde mihla i ta fialová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.12 11:16
@dituleska píše:
Zakladatelko můj názor je takový že na mě by ta místnost byla moc studená. Pokud chceš zvolit černou sedačku, tak ano, ale s teplými doplnky tak aby se to barvama natřískalo. Stěny máš vymalovány našiko-takže pokud budeš chtít doplnovat kytkami/myslím tím tu výmalbu popřípadě samolepicí tapety/ tak jen na jednu barvu, aby ti kytka nešla přez fialovou i bílou. Mě by se líbila místo fialové výmalby tapeta ve fialkové barvě s matnými a lesklými efekty-vypadá to krásně a místnost by to oživilo-navíc se k tomu dají pořídit i polštářky s podobnými aplikacemi.
Jesli jsi rozhodnutá pro tuto sedačku-PODÍVEJ SE NA EKOKŮŽI někde na netu. Dělala jsem v obchodě s kůží a ekokůže na sedačce??-ano je příjemná ale ošoupe se-je to stará rozemletá kůže slepená různými lepidly.

No sedačku bysme si objednali tady ve městě přes internet určitě ne samozřejmě že ekokůže dlouho nevydrží taky s tím počítáme ale pravá kůže stojí kolem 60 000,– a více co nám ukazovali takže v rámci možnosti. A ten koberec chtěli jsme s všemi barvami co tam budeme mít ale nikde jsme zatím nenašli tak jsme volili fialový

• Citovat
  • Upravit
13.7.12 11:21
@Amber_1977 píše:
http://www.interion.cz/…olor_fff.jpgJe vidět, že to není tak strohé, jak se domnívám :D :palec:

je to krásné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
13.7.12 11:21
@Anonymní píše:
Krásný ono se to nezdá ale i ty kytičky nebo pár bílých polštářků ti černou sedačku zabijou a nebude tak výrazná stačí si pohrát s dekoracemi a půjde to :)

No, jestli si stojíš za černou sedačkou (ono v kožence asi ani šedou neseženeš), tak mě napadlo, dát tam krémové polštářky v barvách podlahy - ona černá s bílou je taky pěkný kontrast.. Všechno tvrdé - ta krémová by to zjemnila a možná by to byl ten elegantní šmrnc :think:

• Citovat
  • Upravit
13.7.12 11:22
@Loki01 píše:
Tak vam ukazu co mame my.
Ten obyvak ta cervena je mnohem sytejsi nez na fotce, nevim proc.

V loznici to chci nejak ozivit. Myslite ruzove povleceni? Nebo co?

V kuchyni taky, premyslim nad oranzovym ubrusem. Nejake rady damy?:)

máš to tam krásný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
13.7.12 11:23
@maminka lucinka píše:
máš to tam krásný :palec:

fakt? Ja prave premyslim co s tou kuchyni a loznici :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.12 11:26
@Amber_1977 píše:
No, jestli si stojíš za černou sedačkou (ono v kožence asi ani šedou neseženeš), tak mě napadlo, dát tam krémové polštářky v barvách podlahy - ona černá s bílou je taky pěkný kontrast.. Všechno tvrdé - ta krémová by to zjemnila a možná by to byl ten elegantní šmrnc :think:

Noooo takže třeba černá sedačka krémové a fialové polštářky bílé je tam dost a bude dobrý nápad Amber :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max