Hodí se do obýváku černá?

• Fotoalbum (24)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13.7.12 11:26
@Loki01 píše:
fakt? Ja prave premyslim co s tou kuchyni a loznici :zed:

opravdu, my jsi budem stavit baráček tak taky těd hodně přemýšlím. Jakou barvou kde co bude.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
13.7.12 11:26

Kobereček ještě pohledejte, pouze fialový bude vypadat prvoplánově-teda je to můj názor. Nespěchejte a vše dobře promýšlejte. Jinak by se vám tam taky hodily vysoké stojací lampy a s mléčnými kryty :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
13.7.12 11:29
@Anonymní píše:
Noooo takže třeba černá sedačka krémové a fialové polštářky bílé je tam dost a bude dobrý nápad Amber :)

No vidíš, a je to :palec: Máš ještě nějaký díl podlahy? (Nevím, zda to jsou parkety či plovoučka) - vezmi si ho s sebou, až budeš hledat kobereček, ono se to v krámě dost hodí, sice budeš vypadat trochu extravagantně, ale bez této pomoci bych sama asi moc svých domácností nezařídila :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.7.12 11:31
@Amber_1977 píše:
No vidíš, a je to :palec: Máš ještě nějaký díl podlahy? (Nevím, zda to jsou parkety či plovoučka) - vezmi si ho s sebou, až budeš hledat kobereček, ono se to v krámě dost hodí, sice budeš vypadat trochu extravagantně, ale bez této pomoci bych sama asi moc svých domácností nezařídila :mrgreen:

Je to plovoučka a určitě kus ještě mám :)

• Citovat
  • Upravit
6094
13.7.12 11:33

Zakladatelko, pokud koberec ještě nemáte, popřemýšlejte nad tou krémovou pokud budete mít i takové polštářky, fialový bych doopravdy nevolila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.12 11:36

No jako první v plánu byla sedačka tato ale to jsme si rychle rozmysleli¨, slyšela jsem nato spoustu názorů a nějak se nám sprotivila :( Opravdu hodně přemýšlíme a nespěcháme at neco nepokazíme

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.7.12 11:37

Včera jsem viděla koberec šedobílokrémový bez fialové taky vypadal velice hezky

• Citovat
  • Upravit
6094
13.7.12 11:40

Studovala jsem design-tahle sedačka se mě osobně zamlouvá více, jde k ní více kombinací, můžete si hrát s barvami okolo a nepůsobí tak tvrdě jako ta druhá. Vypadá hravě-za mě tato sedačka ANO :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baruna123456
13.7.12 15:23
No, ono to právě vůbec nevypadá babickovsky, ale to je o strohych doplncich a taky o tom, ze tam neni skoro nic vystavene, krom par veci v te jedne skrince, nesnasim utirani prachu. Jenze co neni Ikea, Sconto nebo podobne v lesku, je pro katalogarky blesarna. To je fuk, proste to bude fialovo cerna krasa. A jak tu nekdo psal, s tema barvama je to pravda, ze pusobi, jenze to uz si vubec netroufam zminovat dal.
@RyBANA píše:
Ano tobě se to tak líbí a jiný by ti třeba řekl, že je to staromódní a babičkovské. Proč prostě nerespektovat to, že někomu se líbí strohá moderna (a je jedno, že to tak má 9 z 10 lidí) a někdo má rád osobitost, chytače prachu a starožitné věci.
  • Citovat
  • Upravit
Baruna123456
13.7.12 15:54
@Anonymní píše:
Včera jsem viděla koberec šedobílokrémový bez fialové taky vypadal velice hezky

Tohle a ta sedačka Palermo zni mnohem lip. Stolek, kdyz bude nejaky odlehcenejsi, udela taky hezky dojem. Ja nevim, jak to napsat, ale ta ciste cerna pusobi v prostoru jako stado krav, tohle je vic plasticke.

• Citovat
  • Upravit
12127
13.7.12 15:57

Mě se teda mnohem víc líbí ta první sedačka, ta s bílou kombinací nic moc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
13.7.12 16:52

Mě taky ta první, ta druhá je na mě moc naducaná, robustní…ani barevně jak je udělaná se mi nelíbí 8) Ale já jsem přesně to co Baruna nesnáší :lol: strohý, pravoúhlý, minimalistický a co nejméně barevný typ. Nicméně Ikea ani Sconto mi absolutně nevyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baruna123456
13.7.12 17:04

@RyBANA naducaná je, ale já spíš reagovala na barvy a jak mi vyznívají. Však taky netvrdím, že všechny minimalistky mají Ikeu a ani neříkám, že to nesnáším. Jen když jsem v podobném interiéru žila, necítila jsme se tam doma, i když to moje doma bylo. Tak jsem se jedem den vytočila a celý to předělala…resp. předělávám doteď, interiér podle citu není nikdy hotový dokonale, podle architekta nebo katalogu jo, naobjednáš a jedeš. A taly jsem netvrdila, že to nesnáším, jen mě už nebavilo často říkat „jéé, to je krásný, to Vopičkovi taky maj v zelené…no a přessně, to je krása, to samý Beránkovi v žluté a taky telku Viera, tam je totiž černá jediná opravdická“ :lol: nemyslím to zle, jen můj vhleeed ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.7.12 17:05

Jsme rozhodnuti pro tu první doplníme to krémovými polštářky aby ladili k podlaze a trošku se to zjemnilo a bude to fajn. Určitě si tu počkejte pak vám sem hodím foto hotového :)

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
13.7.12 17:24

No, mě totiž ta druhá sedačka evokuje, nevím, proč, sportovní tuning autosedaček :mrgreen: U upřímně - k ní si už teda neumím představit jediný polštář..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max