Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Ou Tak jasně, jen jsem chtěla vidět nějakou inspiraci, pokud někdo má. My se moc nemůžeme dohodnout, líbí se nám obě kombinace. Možná nakoupím vše dvakrát a budu po nějaké době střídat, až mě jedna varianta omrzí ![]()
@Salorka to by člověk musel vidět jak ten obývák vypadá. Takhke těžko říct.
![]()
Ahoj, mě osobně se nelíbí ani jedna
Doma máme k šedivý fialovou, ale pokud se vám líbí obě, tak jak jsi napsala tak nejlepší bude to střídat ![]()
Já si teď udělala sezónní radost:
https://www.sablio.cz/…cerveny-list?…
Mám nábytek dub, takový ten do šeda, tmavošedou účkovou sedačku, světlešedý koberec pod konferenčním stolkem, světlešedý konferenčák.
Chtěla jsem oživit, takže jsem k bílým chlupatým polštářům z JYSKU objednala dva polštářky z odkazu + závěsy ve stejném designu + na stolek prostírání.
Vypadá to fajn, podzim - zima to tak nechám a na jaro kouknu u stejné firmy po něčem do zelena, nabídku mají fajn.
My máme Šedo bílý obývák a ty barvené věci obměňuju tak nějak podle nálady/ sezóny. Teď sem vyměnila světlé barvy z léta za takovou tmavě červenou, na vánoce k tomu přidám ještě nějaké vánoční motivy a dekorace
na jaře už pak jdu radši třeba do zelené a třeba květinových vzorů. Teď podzim-zima mám třeba i víc dekorací a hromadu svíček, v létě to sklidim a nechám to takové jednodušší, vzdušnější ![]()
@Kriss Tina píše:
My máme Šedo bílý obývák a ty barvené věci obměňuju tak nějak podle nálady/ sezóny. Teď sem vyměnila světlé barvy z léta za takovou tmavě červenou, na vánoce k tomu přidám ještě nějaké vánoční motivy a dekoracena jaře už pak jdu radši třeba do zelené a třeba květinových vzorů. Teď podzim-zima mám třeba i víc dekorací a hromadu svíček, v létě to sklidim a nechám to takové jednodušší, vzdušnější
To máme podobně, teď svíčky, dýničky, vřesy, na Vánoce vánoční dekorace, s jarem přecházím na zelenou v dekoracích na živé květiny.