Hodí se do obýváku černá?

• Fotoalbum (24)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Metamorphosis
13.7.12 20:19

@Gina108 F-S o tom říká, že tmavě modrá je prvek vody, ve velké míře způsobuje deprese, třeba když si vymaluješ všechny stěny v obýváku na tmavě modro..
Ać spousta fengsheijologů modrou do koupelny doporučuje - už vodou samotnou a ještě tmavě modrou tam bude převodníno.. V určitém sektoru to naškodu nebude, v jiném to může způsobovat komplikace.
Za mě - tmavomodrá koupelna může být velmi zajímavá, prosazodvala jsem ji u rodičů, nakonec vzali neutrální fialovošedou a je to fádní, s tou tmavomodrou by koupelna měla šmrnc, mají takové „královské“ obklady..

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
13.7.12 20:24
  • Citovat
  • Upravit
23847
13.7.12 20:25

@Amber_1977 To je fakt, v obýváku by mě z té tmavomodré, co je v koupelně normálně jeblo :mrgreen: Zas mám naopak nevysvětlitelný odpor k oranžové barvě v koupelně. Jinde mi nevadí, dokonce jsme mívali oranžový gauč, podobná barva jak tu někdo dával odkaz. Zvláštní, jak to každý vnímá jinak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
13.7.12 20:25

@Amber_1977
Cucni taky na tu kuchyn draha:) Oraaaaaanz?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
13.7.12 20:28
@Amber_1977 píše:
Z toho, co jsem našla letmo na netu, se mi líbí tyto:
 http://www.bydleniareality.eu/…oupelna.alej

http://chmela.webnode.cz/…ro-rok-2010/ - druhá fotka

http://www.mojenemovitost.eu/…ky/sifon.htm

Tak ta první barevná kombinace je krásná, takovou bych chtěla ložnici :lol: Děsný, co, ale odkaz ukládám, dík. A ten druhý odkaz, ta otevřená koupelna za sklem - no to je mazec, tu bych chtěla vyzkoušet, třeba někde v hotelu kdyby jí měli. No ale odvahu na něco takovýho mít doma, bych teda neměla, ono ani finance ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
13.7.12 20:29

Stávkuje mi počítač :D
omlouvám se, zítra to udělám líp, mam tu tříletou neteř a spodek mě bolí po hamiltonu. Pokud neporodím, zítra udělám v barvičkách a líp.

Ložnice: předsunula bych postel jak dopředu tak i do strany, za ní udělala sádrošový blok do kterého bych zabudovala bodovky svítící nahoru na tepetu. Mimochodem tapeta je v jedné barvě-matná a ní je vyveden lesklý vzor-vypadá to luxusně a nebijou se barvy.Do kouta se může dát jakákoliv dekorace.

Jinak co se týče kuchyně, ta modrá barva je moc krásná, jen z mého pohledu opět špatně zvolená co se týče barvy linky a podlahy. Hodila by se ti tam spíše světlejší barva-zelená, oranžová, žlutá-jen ne tak syté, pokud sytou barvu, tak vždy jen na jednu stěnu. Pokud chceě ponechat modrou barvu na stěnách-ty kytky nalepené na nich jsou podle mého názoru moc mohutné-a evokují ve mě vzpomínky na cibuláky :mrgreen: Rozvěsila bych místo toho třebas nějakou velkoformátovou fotografii tvého miminka třebas hned nad stůl, prostě rozbít

Koupelna-dneska je trend dřevo, koupelny vypají doopravdy moc krásně, za mě v japonském stylu-ale ne každému se to líbí. Jinak s klasiky by se mi líbily obkladačky namalované dětmi, stačí koupit pár barviček, několika dětem dát po obkladačce a říct at nakreslí moře-z toho bych si pak udělala dekor.NEbo bych si je namalovala sama. Nemám ráda když někdo přijde a řekne mi:jé tyhle obkladačky mám taky :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
13.7.12 20:46

@Loki01 Jakou kuchyň? Tu jsme řešily odpoledne.. :nevim: Můj názor znáš - buď různé odstíny vyblité oranžové či růžové - či něco mezitím, nebo mořské barvy - od světle modré přes tyrkys po světle zelenou..

• Citovat
  • Upravit
8814
13.7.12 21:03

@dituleska
Dekuju:) Ukazu nakres staresinovi:)

Myslis, ze ta kuchyn bude dobra s tou oranzovou? A jeste rozbita teda tim obrazem naseho? To se mi docela libi jako napad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
13.7.12 21:03
@Amber_1977 píše:
@Loki01 Jakou kuchyň? Tu jsme řešily odpoledne.. :nevim: Můj názor znáš - buď různé odstíny vyblité oranžové či růžové - či něco mezitím, nebo mořské barvy - od světle modré přes tyrkys po světle zelenou..

Na ja:) Ale sem mysela, kdyz ji jako vidis celou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
13.7.12 21:07

@Loki01 nevím,modrá s oranžovou je sice dobrá kombinace, ale jak kde…každopádně ti to alespon trochu rozsvítí prostor.vem si někde v galanterce nebo v bytovým textilu vzorník látek a barev a pak přikládej přikládej a přikládej. Tohle m radši neukazuj :D fakt se na to zítra vrhnu-a kdybych nepsala-rodím :D
Jo zapomněla jsem dodat-přikládej vzorky mezi podlahu a zed-ne jen ke zdi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
13.7.12 21:09

@Loki01 a s tu tyrkysovou, pokud by byla dobře zvolená souhlasím-byla by určitě pěkná!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
13.7.12 21:17

@dituleska
@Amber_1977
Co tahle na jako canvas? Akorat ze by to tricko udelali oranzove? Nevadi, ze tam nema celou hlavu?
Rodis? Fakt?
Tak at to mas co nejrychlej a hlavne nejbezpecnej za sebou! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
13.7.12 21:21

Nevidím :nevim: Znám akorát tu stěnu s ledničkou :nevim:

@Loki01 píše:
Na ja:) Ale sem mysela, kdyz ji jako vidis celou
  • Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
13.7.12 21:25

Jo, do týhle fotky bych šla, akorát ne na téhle modré :mrgreen: Ta modrá, co jsi zvolila je extrémně výrazná, když ji doplním černobílou fotkou, byť s oranžovým prvkem, rozbiju ji další výraznou dekorací.. K tomu mám linku, ubrusy, podsedáky… spoustu dalších doplňků.. Tyhle výrazné barvy používám jako obrazy samotné - jak psala dituleska - jednu stěnu a tu už nijak nedekoruju..
Ty kytky bych taky strhla, ale když si s nima miláček dal tolik práce :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6094
13.7.12 21:32

@Amber_1977 fotka není špatná, pokud by byla hezky udělaná…jen jak píše Amber, ta modrá je ke kuchyni stašně výrazná!!Podle mě neštěstně zvolená s kombinací barvy linky a podlahy. Jinak fotku můžeš nechat udělat, podívat se jak bude vypadat apopřípadě jí dát jinam :palec:
Co se týče těch podsedáků, ubrusů a tak-oranžovou ne, vzhledem k podlaze-z fotky nevím jesli je do šeda nebo hněda, bych volila doplnky v kávové barvě-takové té latté, a´by se to prosvětlilo a netloukly se barvy.Ale to záleží na tobě. Pokud bys nad tím přemýšlela-tak ty kytky musí dolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí