Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Z toho, co jsem našla letmo na netu, se mi líbí tyto:
http://www.bydleniareality.eu/…oupelna.alej
http://chmela.webnode.cz/…ro-rok-2010/ - druhá fotka
@Amber_1977 To je fakt, v obýváku by mě z té tmavomodré, co je v koupelně normálně jeblo
Zas mám naopak nevysvětlitelný odpor k oranžové barvě v koupelně. Jinde mi nevadí, dokonce jsme mívali oranžový gauč, podobná barva jak tu někdo dával odkaz. Zvláštní, jak to každý vnímá jinak ![]()
@Amber_1977 píše:
Z toho, co jsem našla letmo na netu, se mi líbí tyto:
http://www.bydleniareality.eu/…oupelna.alejhttp://chmela.webnode.cz/…ro-rok-2010/ - druhá fotka
http://www.mojenemovitost.eu/…ky/sifon.htm
Tak ta první barevná kombinace je krásná, takovou bych chtěla ložnici
Děsný, co, ale odkaz ukládám, dík. A ten druhý odkaz, ta otevřená koupelna za sklem - no to je mazec, tu bych chtěla vyzkoušet, třeba někde v hotelu kdyby jí měli. No ale odvahu na něco takovýho mít doma, bych teda neměla, ono ani finance ne.
Stávkuje mi počítač ![]()
omlouvám se, zítra to udělám líp, mam tu tříletou neteř a spodek mě bolí po hamiltonu. Pokud neporodím, zítra udělám v barvičkách a líp.
Ložnice: předsunula bych postel jak dopředu tak i do strany, za ní udělala sádrošový blok do kterého bych zabudovala bodovky svítící nahoru na tepetu. Mimochodem tapeta je v jedné barvě-matná a ní je vyveden lesklý vzor-vypadá to luxusně a nebijou se barvy.Do kouta se může dát jakákoliv dekorace.
Jinak co se týče kuchyně, ta modrá barva je moc krásná, jen z mého pohledu opět špatně zvolená co se týče barvy linky a podlahy. Hodila by se ti tam spíše světlejší barva-zelená, oranžová, žlutá-jen ne tak syté, pokud sytou barvu, tak vždy jen na jednu stěnu. Pokud chceě ponechat modrou barvu na stěnách-ty kytky nalepené na nich jsou podle mého názoru moc mohutné-a evokují ve mě vzpomínky na cibuláky
Rozvěsila bych místo toho třebas nějakou velkoformátovou fotografii tvého miminka třebas hned nad stůl, prostě rozbít
Koupelna-dneska je trend dřevo, koupelny vypají doopravdy moc krásně, za mě v japonském stylu-ale ne každému se to líbí. Jinak s klasiky by se mi líbily obkladačky namalované dětmi, stačí koupit pár barviček, několika dětem dát po obkladačce a říct at nakreslí moře-z toho bych si pak udělala dekor.NEbo bych si je namalovala sama. Nemám ráda když někdo přijde a řekne mi:jé tyhle obkladačky mám taky ![]()
@Loki01 Jakou kuchyň? Tu jsme řešily odpoledne..
Můj názor znáš - buď různé odstíny vyblité oranžové či růžové - či něco mezitím, nebo mořské barvy - od světle modré přes tyrkys po světle zelenou..
@dituleska
Dekuju:) Ukazu nakres staresinovi:)
Myslis, ze ta kuchyn bude dobra s tou oranzovou? A jeste rozbita teda tim obrazem naseho? To se mi docela libi jako napad.
@Amber_1977 píše:
@Loki01 Jakou kuchyň? Tu jsme řešily odpoledne..Můj názor znáš - buď různé odstíny vyblité oranžové či růžové - či něco mezitím, nebo mořské barvy - od světle modré přes tyrkys po světle zelenou..
Na ja:) Ale sem mysela, kdyz ji jako vidis celou
@Loki01 nevím,modrá s oranžovou je sice dobrá kombinace, ale jak kde…každopádně ti to alespon trochu rozsvítí prostor.vem si někde v galanterce nebo v bytovým textilu vzorník látek a barev a pak přikládej přikládej a přikládej. Tohle m radši neukazuj
fakt se na to zítra vrhnu-a kdybych nepsala-rodím ![]()
Jo zapomněla jsem dodat-přikládej vzorky mezi podlahu a zed-ne jen ke zdi
@Loki01 a s tu tyrkysovou, pokud by byla dobře zvolená souhlasím-byla by určitě pěkná!!
@dituleska
@Amber_1977
Co tahle na jako canvas? Akorat ze by to tricko udelali oranzove? Nevadi, ze tam nema celou hlavu?
Rodis? Fakt?
Tak at to mas co nejrychlej a hlavne nejbezpecnej za sebou! ![]()
Nevidím
Znám akorát tu stěnu s ledničkou ![]()
@Loki01 píše:
Na ja:) Ale sem mysela, kdyz ji jako vidis celou
Jo, do týhle fotky bych šla, akorát ne na téhle modré
Ta modrá, co jsi zvolila je extrémně výrazná, když ji doplním černobílou fotkou, byť s oranžovým prvkem, rozbiju ji další výraznou dekorací.. K tomu mám linku, ubrusy, podsedáky… spoustu dalších doplňků.. Tyhle výrazné barvy používám jako obrazy samotné - jak psala dituleska - jednu stěnu a tu už nijak nedekoruju..
Ty kytky bych taky strhla, ale když si s nima miláček dal tolik práce ![]()
@Amber_1977 fotka není špatná, pokud by byla hezky udělaná…jen jak píše Amber, ta modrá je ke kuchyni stašně výrazná!!Podle mě neštěstně zvolená s kombinací barvy linky a podlahy. Jinak fotku můžeš nechat udělat, podívat se jak bude vypadat apopřípadě jí dát jinam ![]()
Co se týče těch podsedáků, ubrusů a tak-oranžovou ne, vzhledem k podlaze-z fotky nevím jesli je do šeda nebo hněda, bych volila doplnky v kávové barvě-takové té latté, a´by se to prosvětlilo a netloukly se barvy.Ale to záleží na tobě. Pokud bys nad tím přemýšlela-tak ty kytky musí dolu
@Gina108 F-S o tom říká, že tmavě modrá je prvek vody, ve velké míře způsobuje deprese, třeba když si vymaluješ všechny stěny v obýváku na tmavě modro..
Ać spousta fengsheijologů modrou do koupelny doporučuje - už vodou samotnou a ještě tmavě modrou tam bude převodníno.. V určitém sektoru to naškodu nebude, v jiném to může způsobovat komplikace.
Za mě - tmavomodrá koupelna může být velmi zajímavá, prosazodvala jsem ji u rodičů, nakonec vzali neutrální fialovošedou a je to fádní, s tou tmavomodrou by koupelna měla šmrnc, mají takové „královské“ obklady..