Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Amber_1977 píše:
Jo, do týhle fotky bych šla, akorát ne na téhle modréTa modrá, co jsi zvolila je extrémně výrazná, když ji doplním černobílou fotkou, byť s oranžovým prvkem, rozbiju ji další výraznou dekorací.. K tomu mám linku, ubrusy, podsedáky… spoustu dalších doplňků.. Tyhle výrazné barvy používám jako obrazy samotné - jak psala dituleska - jednu stěnu a tu už nijak nedekoruju..
Ty kytky bych taky strhla, ale když si s nima miláček dal tolik práce
Oboje?:)
Jedny strhnu urcite.
Tak co za fottku? Jen tak jak je barevna?
@Loki01 jj jinak bych snad už mohla rodit, mam 3 dny po termínu, včera mi dělali hamiltona a dneska celý den odchází zátka, tak snad…
@Loki01 ty z tý stěny u stolu určitě strhni a fotku??-ne nech jí udělat černobílou, ale popros at jí udělají do světla-máš černobíle fotky tmavé a pak jsou světlé-a to triko at udělaj bud latté a nebo tyrkysové. Oranžovou bych vypustila úplně
@dituleska píše:
@Loki01 jj jinak bych snad už mohla rodit, mam 3 dny po termínu, včera mi dělali hamiltona a dneska celý den odchází zátka, tak snad…
To zni nadejne:)
@dituleska píše:
@Loki01 ty z tý stěny u stolu určitě strhni a fotku??-ne nech jí udělat černobílou, ale popros at jí udělají do světla-máš černobíle fotky tmavé a pak jsou světlé-a to triko at udělaj bud latté a nebo tyrkysové. Oranžovou bych vypustila úplně
Oranzovou bys do te kuchyne vubec nedavala jo? A jaky teda ubrus?
Mne se tyrkysova libi, ale bojim se ze to bude vypadat kdyz tam mam tu barevnou lednicku.
Muzete mi poradit odstim tyrkysove?
Ty jsi teda dobrá
Já rodila tři týdny po termínu a bez hamiltona.. Nechápu, co s tím termínem teď všichni mají.. ![]()
@dituleska píše:
@Amber_1977 já bych to neřešila-hamiltona mi doktor udělal bez mého vědomí a až po tom co jsem se vrátila do porodky že krvácím tak mi bylo řečeno že mi byl proveden, tak promin ![]()
@Loki01 povídám,ubrus třebas to latté a nebo bílý s tyrkysovou aplikací. S odstínem těžko poradím, na fotce je vždy rozdíl-musíš se vzorečkama a zase přikládat
mmnt kouknu na tu ledničku
@Amber_1977 píše:
Ty jsi teda dobráJá rodila tři týdny po termínu a bez hamiltona.. Nechápu, co s tím termínem teď všichni mají..
já rodila 10dní po termínu, celej víkend mě porod vyvolávali. Ale stejnak po dlouhejch hodinách nakonec dělali císaře
@Amber_1977 navíc mi dnes začali bolesti…takže jesli jsem tě nějak urazila nebo něco tak fakt promin
@Loki01 ledničku máš bílou akorát s magnety-to bych neřešila
@dituleska píše:
@Loki01 ledničku máš bílou akorát s magnety-to bych neřešila
Ok. Takze latte. No uz to rikate dve, toz na tom asi neco bude.
@Loki01 vem si někde ty vzorníčky a koukej, jak za denního světla tak i za šera
a fotku si taky budu nechávat dělat-vypadá to moc hezky.
@dituleska píše:
@Amber_1977 navíc mi dnes začali bolesti…takže jesli jsem tě nějak urazila nebo něco tak fakt promin
Toz kurna zenska, ty snad fakt porodis. ![]()
Mimochodem pekne silene, ze ti neco takoveho udelaji ani ti nereknou
@dituleska píše:
@Loki01 vem si někde ty vzorníčky a koukej, jak za denního světla tak i za šeraa fotku si taky budu nechávat dělat-vypadá to moc hezky.
Me akorat sere, ze mu vsude chybi hlava
Takovych krasnych fotek s nim mam, ale bez hlavy uplne.