Hodí se do obýváku černá?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8814
13.7.12 21:32
@Amber_1977 píše:
Jo, do týhle fotky bych šla, akorát ne na téhle modré :mrgreen: Ta modrá, co jsi zvolila je extrémně výrazná, když ji doplním černobílou fotkou, byť s oranžovým prvkem, rozbiju ji další výraznou dekorací.. K tomu mám linku, ubrusy, podsedáky… spoustu dalších doplňků.. Tyhle výrazné barvy používám jako obrazy samotné - jak psala dituleska - jednu stěnu a tu už nijak nedekoruju..
Ty kytky bych taky strhla, ale když si s nima miláček dal tolik práce :mrgreen:

Oboje?:)
Jedny strhnu urcite.
Tak co za fottku? Jen tak jak je barevna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
13.7.12 21:34

@Loki01 jj jinak bych snad už mohla rodit, mam 3 dny po termínu, včera mi dělali hamiltona a dneska celý den odchází zátka, tak snad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
13.7.12 21:36

@Loki01 ty z tý stěny u stolu určitě strhni a fotku??-ne nech jí udělat černobílou, ale popros at jí udělají do světla-máš černobíle fotky tmavé a pak jsou světlé-a to triko at udělaj bud latté a nebo tyrkysové. Oranžovou bych vypustila úplně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
13.7.12 21:38
@dituleska píše:
@Loki01 jj jinak bych snad už mohla rodit, mam 3 dny po termínu, včera mi dělali hamiltona a dneska celý den odchází zátka, tak snad…

To zni nadejne:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
13.7.12 21:39
@dituleska píše:
@Loki01 ty z tý stěny u stolu určitě strhni a fotku??-ne nech jí udělat černobílou, ale popros at jí udělají do světla-máš černobíle fotky tmavé a pak jsou světlé-a to triko at udělaj bud latté a nebo tyrkysové. Oranžovou bych vypustila úplně

Oranzovou bys do te kuchyne vubec nedavala jo? A jaky teda ubrus?
Mne se tyrkysova libi, ale bojim se ze to bude vypadat kdyz tam mam tu barevnou lednicku.
Muzete mi poradit odstim tyrkysove?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
13.7.12 21:40

Ty jsi teda dobrá :lol: Já rodila tři týdny po termínu a bez hamiltona.. Nechápu, co s tím termínem teď všichni mají.. :cert:

@dituleska píše:
@Loki01 jj jinak bych snad už mohla rodit, mam 3 dny po termínu, včera mi dělali hamiltona a dneska celý den odchází zátka, tak snad…
  • Citovat
  • Upravit
6094
13.7.12 21:43

@Amber_1977 já bych to neřešila-hamiltona mi doktor udělal bez mého vědomí a až po tom co jsem se vrátila do porodky že krvácím tak mi bylo řečeno že mi byl proveden, tak promin :nevim:
@Loki01 povídám,ubrus třebas to latté a nebo bílý s tyrkysovou aplikací. S odstínem těžko poradím, na fotce je vždy rozdíl-musíš se vzorečkama a zase přikládat :D mmnt kouknu na tu ledničku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.12 21:44
@Amber_1977 píše:
Ty jsi teda dobrá :lol: Já rodila tři týdny po termínu a bez hamiltona.. Nechápu, co s tím termínem teď všichni mají.. :cert:

já rodila 10dní po termínu, celej víkend mě porod vyvolávali. Ale stejnak po dlouhejch hodinách nakonec dělali císaře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
13.7.12 21:44

@Amber_1977 navíc mi dnes začali bolesti…takže jesli jsem tě nějak urazila nebo něco tak fakt promin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
13.7.12 21:47

@Loki01 ledničku máš bílou akorát s magnety-to bych neřešila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
13.7.12 21:55
@dituleska píše:
@Loki01 ledničku máš bílou akorát s magnety-to bych neřešila

Ok. Takze latte. No uz to rikate dve, toz na tom asi neco bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
13.7.12 21:58

Nemas odkaz na tu tapetu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
13.7.12 21:59

@Loki01 vem si někde ty vzorníčky a koukej, jak za denního světla tak i za šera :palec: a fotku si taky budu nechávat dělat-vypadá to moc hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
13.7.12 22:00
@dituleska píše:
@Amber_1977 navíc mi dnes začali bolesti…takže jesli jsem tě nějak urazila nebo něco tak fakt promin

Toz kurna zenska, ty snad fakt porodis. :mrgreen:
Mimochodem pekne silene, ze ti neco takoveho udelaji ani ti nereknou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
13.7.12 22:02
@dituleska píše:
@Loki01 vem si někde ty vzorníčky a koukej, jak za denního světla tak i za šera :palec: a fotku si taky budu nechávat dělat-vypadá to moc hezky.

Me akorat sere, ze mu vsude chybi hlava :cert: Takovych krasnych fotek s nim mam, ale bez hlavy uplne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí