Hodí se do obýváku černá?

• Fotoalbum (24)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.7.12 20:58

No co se týče dekorací tak to je promyšlené aby to nezůstalo takhle. Je to schválně sladené nemáme rádi to černé to modré to takové ale aby to ladilo

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.7.12 20:59

Obyvák není ještě dodělaný takže dekorace a nějaké zvýraznění nechávám na konec :palec:

• Citovat
  • Upravit
9904
12.7.12 21:05

Já bych dala spíš šedočernou, tmavě šedou,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
12.7.12 21:11

Fialová mi přijde moc temná k černé, já mám také černobílý nábytek a jako kontrastní barvu jsem zvolila vínovou (osvědčená klasika) :-)
K té fialové bych volila bílou, ale ta je, hlavně u sedaček, dost nepraktická :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.7.12 21:11

Zapomněla jsem dodat že bysme volili na sedačku polštáře bílé

• Citovat
  • Upravit
1657
12.7.12 21:30

Me se to libi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baruna123456
12.7.12 21:31

Kdyz mam odpovedet presne na dotaz - ano, hodi se, s bilymi polstari to bude barevne celkem pekne.
Kdybych mela jen glosovat, davno uz neni trend mit priplaclou plochou TV na stene co je zelena, zluta nebo fialova a cumet na ni z kozeny sedacky. Jeden byt je jako druhej, ale proti gustu…

• Citovat
  • Upravit
371
12.7.12 21:32

Hodi se to k sobe fakt pekne, ale ma to jeden hacek, a tim myslim to, ze ty bile skrinky na te bile zdi nejsou vubec videt… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.12 21:41

Baruna123456: a co je strend??? Vy doma snad koukáte na promítací plátno??? 8o

Maltik2008: Ono se to jen zdá vypadá to tak ale jinak skříňky na živo jsou dost výrazné jen na té fotce to tak vypadá :)

• Citovat
  • Upravit
5052
12.7.12 21:42

Já bych černou koupila s polštářkama bude pěkná. Nějaký pěkné závěs + doplňky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
12.7.12 21:44
@maltik2008 píše:
Hodi se to k sobe fakt pekne, ale ma to jeden hacek, a tim myslim to, ze ty bile skrinky na te bile zdi nejsou vubec videt… :?

Taky mě to napadlo, jinak kombinace v pohodě, i když já bych si ji nedala, přijde mi to tmavé, ale to asi změníš doplňkama. :think:
(Nick se ti zobrazuje u fotek. ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.12 21:47

Nelisa: Ten nick takhle nevadí :)

• Citovat
  • Upravit
12127
12.7.12 21:51

Za mě má černá sedačka jedničku, taky máme a jsme nad míru spokojený. Na černý právě skoro nic vidět není, takže jsme nadšený, navíc i když se něco zapatlá tak neni problém vzít hadr a přetřít :nevim:. Máme k tomu temně růžový dekorace a jde to k sobě parádně, takže bych se tý fialový nebála. Jen z té kůže bych úplně nadšená nebyla, kůže mi není příjemná, ale proti gustu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.12 21:58

Chceme ekokůži takovou pupínkouvou zkoušeli jsme na omak v nábytku a je teplejší a nestudí jako ostatní je jich spousta a máme dítě takže všechno se dá utřít na kůži.

• Citovat
  • Upravit
23847
12.7.12 22:03
@Anonymní píše:
Baruna123456: a co je strend??? Vy doma snad koukáte na promítací plátno??? 8oMaltik2008: Ono se to jen zdá vypadá to tak ale jinak skříňky na živo jsou dost výrazné jen na té fotce to tak vypadá :)

Si děláš prdel, ale přítel si normálně to promítací plátno chce pořídit - stahovací od stropu před tu plochou TV :mrgreen: :roll:
Mno taky by mne zajímalo, co je teda teď trend, tak sem Baruno hoď nějaké foto nebo odkazy, co tím myslíš, jen pro zajímavost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí