Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Obyvák není ještě dodělaný takže dekorace a nějaké zvýraznění nechávám na konec ![]()
Fialová mi přijde moc temná k černé, já mám také černobílý nábytek a jako kontrastní barvu jsem zvolila vínovou (osvědčená klasika) ![]()
K té fialové bych volila bílou, ale ta je, hlavně u sedaček, dost nepraktická ![]()
Zapomněla jsem dodat že bysme volili na sedačku polštáře bílé
Kdyz mam odpovedet presne na dotaz - ano, hodi se, s bilymi polstari to bude barevne celkem pekne.
Kdybych mela jen glosovat, davno uz neni trend mit priplaclou plochou TV na stene co je zelena, zluta nebo fialova a cumet na ni z kozeny sedacky. Jeden byt je jako druhej, ale proti gustu…
Hodi se to k sobe fakt pekne, ale ma to jeden hacek, a tim myslim to, ze ty bile skrinky na te bile zdi nejsou vubec videt… ![]()
Baruna123456: a co je strend??? Vy doma snad koukáte na promítací plátno??? ![]()
Maltik2008: Ono se to jen zdá vypadá to tak ale jinak skříňky na živo jsou dost výrazné jen na té fotce to tak vypadá ![]()
Já bych černou koupila s polštářkama bude pěkná. Nějaký pěkné závěs + doplňky ![]()
@maltik2008 píše:
Hodi se to k sobe fakt pekne, ale ma to jeden hacek, a tim myslim to, ze ty bile skrinky na te bile zdi nejsou vubec videt…
Taky mě to napadlo, jinak kombinace v pohodě, i když já bych si ji nedala, přijde mi to tmavé, ale to asi změníš doplňkama. ![]()
(Nick se ti zobrazuje u fotek.
)
Za mě má černá sedačka jedničku, taky máme a jsme nad míru spokojený. Na černý právě skoro nic vidět není, takže jsme nadšený, navíc i když se něco zapatlá tak neni problém vzít hadr a přetřít
. Máme k tomu temně růžový dekorace a jde to k sobě parádně, takže bych se tý fialový nebála. Jen z té kůže bych úplně nadšená nebyla, kůže mi není příjemná, ale proti gustu ![]()
Chceme ekokůži takovou pupínkouvou zkoušeli jsme na omak v nábytku a je teplejší a nestudí jako ostatní je jich spousta a máme dítě takže všechno se dá utřít na kůži.
@Anonymní píše:
Baruna123456: a co je strend??? Vy doma snad koukáte na promítací plátno???Maltik2008: Ono se to jen zdá vypadá to tak ale jinak skříňky na živo jsou dost výrazné jen na té fotce to tak vypadá
Si děláš prdel, ale přítel si normálně to promítací plátno chce pořídit - stahovací od stropu před tu plochou TV
![]()
Mno taky by mne zajímalo, co je teda teď trend, tak sem Baruno hoď nějaké foto nebo odkazy, co tím myslíš, jen pro zajímavost.
No co se týče dekorací tak to je promyšlené aby to nezůstalo takhle. Je to schválně sladené nemáme rádi to černé to modré to takové ale aby to ladilo