Stěhovat se či ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
504
15.7.12 19:22
@lopata píše:
A vlastní byt by nešel sehnat?? že se spoléháš na to, že ti dá byt město… funguje to tak vůbec ještě??? dost bytů se odprodávalo… nebo zkuste byt s dluhem, to je taky možnost… každopádně v městských bytech jsou o dost vyšší nájmy… [/cita jak sem psala platim holy najem o dost vyšší než plati kamardaka v městs. byte a ano ty byty tam prideluji. samozřejmě ne každemu ale kdyz sme se ptaly tak šance yb byla velika
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
15.7.12 19:23
@Hanka007 píše:
@lopata píše:
A vlastní byt by nešel sehnat?? že se spoléháš na to, že ti dá byt město… funguje to tak vůbec ještě??? dost bytů se odprodávalo… nebo zkuste byt s dluhem, to je taky možnost… každopádně v městských bytech jsou o dost vyšší nájmy… [/cita jak sem psala platim holy najem o dost vyšší než plati kamardaka v městs. byte a ano ty byty tam prideluji. samozřejmě ne každemu ale kdyz sme se ptaly tak šance yb byla velika
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
16.7.12 06:05
@Hanka007 píše:
jak sem psala mam tu jen mamu a par kamaradek, byty v čb jsou drahe a tady mi mesto byt neda

Promiň, asi jsem nečetla moc pozorně. Já bych do toho šla i tak - jsem pro vlastní bydlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
16.7.12 08:29

Díky za nazor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
16.7.12 08:42
@Hanka007 píše:
Každe město je něčím pěkné ale mě budějky přirostly k srdci .jsem tady doma

Možná tím sis odpověděla-jsi tu doma, bude se stýskat…hledej spíš možnost zůstat v Budějkách, než se stěhovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
16.7.12 08:51

Jo ale tady platime moc za pronajem a sehnat byt s trv. pobytem taky neni lehke

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
16.7.12 08:55

Ono dnes to třeba přijde neřešitelné a za půl roku situace také může být jiná. A kde jsi pracovala před porodem? A proč má rodičák manžel a ty jsi na úřadu práce-ty budeš mít práci a on bude doma? Jaká práce se rýsuje? A manžel neuvažuje jít do práce? Kde on předtím pracoval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
16.7.12 09:04

Jak jsem psala manžel má zdr. omezení. má nemoc s povolání. proto je na rodičaku a ja pracovala ale firma skrachovala a jsem na up

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí