Nejlepší pračka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nejlepší pračka
Ahoj, chceme si koupit novou pračku, ale tak nějak váháme, která je ta nej.. Rozhodujeme se mezi pračkou INDESIT IWCN 61051 X9 a Whirlpool AWOC 63201. Popřípadě jakou máte doma a s jakou jste byly nejvíce spokojeni? Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak asi nej pračky jsou Miele. No a pak si myslím, že dneska už je jedno, jakou koupíš. Všechny vydrží +- stejně.
Já si před 4 lety koupila Božen za 15.000 a už to neudělám. Nemá to význam.
- Citovat
- Upravit
Za mě jediné miele. Strýc je opravář a toto jsou i jeho slova.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Miele je Miele. Ale koupili jsme si LG F6296ND a taky si ji nemůžu vynachválit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám BEKO a už bych ji nechtěla ani zadarmo a to ji mám třetím rokem teprve
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tom-Jerry píše:
Já mám BEKO a už bych ji nechtěla ani zadarmo a to ji mám třetím rokem teprve![]()
Co dělá? Nebo nedělá?
- Citovat
- Upravit
@RadkaCh musím říct, že peru tak 2-3× do týdne, takže není v nějakém zápřahu. Nejdřív odešlo čerpadlo, pak začal divně skřípat buben-což dělá dodnes protože se nezjistilo co to způsobuje, nenapouštěla voda, dneska už jsem zase poslouchala, že čerpadlo běží nějak nahlas a divně, ale je čisté nic v něm není ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejhorsi AEG, co vim. A whirpoolky se taky uz dost kazi hned po skonceni zaruky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tom-Jerry Tak to jsem ještě ráda za tu boženu. Taky rachotí, ale naštěstí ještě nic neodešlo.
- Citovat
- Upravit
@vertunka píše:
Já mam BEKO a jsem nadmíru spokojená…
kéž Ti spokojenost vydrží
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aerith tak u nás AEG teda naprosto super a to pračku nijak nešetřím. Peru týdně tak 15×, občas jede klidně i 20 a víc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Labuť19 měli jsme od Whirlpoolu a vyměnila jsem ji za Miele. Ta první dost poruchová, druhá super.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit