Prorezlý čtvereček v mikrovlnce

2468
14.4.15 15:39

Prorezlý čtvereček v mikrovlnce

Ahoj, nedavno jsem ohřívala v mikrovlnce brambory a najednou jsem ucítila smrad a z mikrovlnky se vyvalil bílý kouř. Pak jsem si všimla, že je ve „stropě“ vyrezlý čtvereček. Aspoň to tvrdí manžel. Prý to ničemu nevadí, magnetron je na boku. A chce tam dát nový plech. Ale já už jí nevěřím. Je tu někdo, kdo se v tom vyzná? Je to značka DeLonghi a je přivezená z Německa v době, kdy se tu mikrovlnky snad ještě neprodávaly. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3175
14.4.15 15:45

Tak vzhledem k tomu, že jsou tu mikrovlnky už dlouho, tak předpokládám, že se jedna už o dosti starou mikrovlnku a je na čase koupit novou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
14.4.15 15:49

@jakuve muž nechce ani slyšet. Leda bych ji koupila bez něho, to se mi nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
14.4.15 16:00

Jestli je to jen oplechovani na strope, klidne bych vymenila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
14.4.15 16:29

@Pudloslava jo je to jen to oplechování, je to čtvereček cca 1×1 cm. Mikrovlnka funguje normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
14.4.15 16:34
@ostlužina píše:
@jakuve muž nechce ani slyšet. Leda bych ji koupila bez něho, to se mi nechce.

To chápu. No tak nezbývá nechat ho to vyměnit a doufat, že to nebude mit vliv na funkčnost. Ale pokud se jedna jen o ten plech, tak by to asi melo byt ok :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
14.4.15 17:54

@jakuve muž by to udělal sám, ale zatím se k tomu nemá. A já už jí nevěřím. Nejradši bych se jí zbavila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
14.4.15 18:04
@ostlužina píše:
@jakuve muž by to udělal sám, ale zatím se k tomu nemá. A já už jí nevěřím. Nejradši bych se jí zbavila.

Můj chlap má na všechno čekací lhůtu 3 roky, takže ja už teď musím hlásit a přemýšlet nad tím, co bych tak za 3 roky mohla chtít opravit, koupit atd. :mrgreen: Doufám, že tvůj je na tom lip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
14.4.15 18:12

@jakuve asi je na tom líp, nejlíp je na tom co se týče elektrikářských věcí a počítače - to opraví hned. Oprava vodovodní baterie mu trvala necelý měsíc, to je slušné. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
14.4.15 19:15
@ostlužina píše:
@jakuve asi je na tom líp, nejlíp je na tom co se týče elektrikářských věcí a počítače - to opraví hned. Oprava vodovodní baterie mu trvala necelý měsíc, to je slušné. :lol:

Ty jo, tak to je rychlik :lol: Dam to přečíst me drahe polovičce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
14.4.15 21:01

@jakuve no ale počkej, žaluzie, které nám děti rozbily, se opravy nedočkají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí