Nejlepší tablety do myčky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nejlepší tablety do myčky
Zdravím.
S jakými tablety do myčky na nádobí jste spokojeni? Mám myčku krátce, tablety Finish power all in 1
Ne vše nádobí je umyté. Ať už je nádobí špinavé čerstvě nebo zashlé. Říkám si, že to může být tabletami a ne myčkou.
Jaké používáte vy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Podle mě myjou dobře všechny jen třeba kdyz je něco mastnejsiho tak u těch levnějších se mi stane že se ta mastnota třeba z pánve jakoby zachytí např na plastové dóze…špatně umytí může být třeba i špatným naskladanim (že se tam voda z těch trysek úplně nedostala…nebo materiálem nádobí. Třeba když vařím vývar tak jak se mi na stěnách hrnce občas zachytí ta pěna…a z nerezového se to umyje a že smaltovaného ne…
Jinak nejčastěji kupujeme jar, Finish a nebo somat. Ale občas sáhnu právě i po nějakých těch levnějších..od, z třeba zrovna nejedu do města a vezmu to co mají u nás v pidimestecku v samosce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle me spis neumite spravne skladat. Mame levnou mycku, davame do ni prasek z DM, coz je asi nejlevnejsi moznost myti a vse mam prasne ciste. Manzel skladat neumi, takze jemu se stava, ze obcas musi neco domyvat v ruce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Somat 4in1, Finish ultimate, Glanz.
Glanz mi kupuje kolegyně na rohlíku, když je tam vidí a dělá nákup. Německé tablety. Nemám ráda ty Jarové.
Ale taky si myslím, že blbě skládáte nádobí. Čistíš myčku? Občas je fajn koupit i čistič myčky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey skladam dobre. Zkousela jsem i velke rozestupy takze mycka poloprazdna a i tak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za me jar ale ne ty obyc, ale jar platinum. Na dm tablety jsem slysela chvalu, ale jeste jsem nemela moznost vyzkouset.
Jinak taky je treba mycku cistit programem, ale i rucne, doplnovat sul a jak uz bylo receno, spravne skladat nadobi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Buď máš blbou myčku, nebo špatně skládáš nebo necháváš na talirich zbytky jídla, mastnotu apod.
Protože mně myjou dobře jakékoli tablety.
Jediné, kdy se mi nádobí umyje blbě, je, když mám zaneseny filtr (většinou mastnotou). Jednou za čas přiliju do myčky ocet, aby se ocistil vodní kámen (bílý povlak na nádobí nebo myčce). Myju na 60 minut.
Příspěvek upraven 22.06.24 v 22:25
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já už kupuji jen Jarove. Jiné už mi nemyji. Ale mám už myčku 10 let. Dřív jsem kupovala třeba i obyč z DM a bylo to dobré. Teď mi jiné než od jaru neumyjí ani hrnek od kafe
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No a co máš za myčku a jaký program používáš? Máš tam také sůl a leštidlo? To se musí dávat, i když máš tablety all in 1. Jinak já to tak různě střídám, podle toho, co je kde v akci. Nejčastěji kupují Somat, občas Finish, aktuálně mám Jar.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AnoNe píše: Více
V byte, kde je tvrda voda, mam ocet v nadrzce misto lesku. Takze si to mycka porad cuca.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit