Nejvýkonnější tyčový vysavač

8431
7.3.14 12:13

Nejvýkonnější tyčový vysavač

Ahoj, zdravím všechny :mavam:
Můžete mi prosím někdo z vás poradit ohledně tyčového vysavače bez šňůry, na nabíječku, co sám stojí a hlavně aby byl hodně výkonný a vysával dobře i koberce?
A také jsem slyšela, že je mezi nimi rozdíl v bateriích :think:
Moc díky za tipy :palec:

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8431
7.3.14 12:19

Už jsem koukala, raději bych vlastní zkušenosti..díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
7.3.14 12:25

Tato diskuse mi jde zorvna do rány. Měla jsem vyhlídnutý Elektrolux, podle recenzí snad úplně dokonalý. Než jsem ho před pár dny viděla u známé, zeptala se na něj a ona jen nadávala. Prý tak akorát vysaje pavučiny, ale jinak nemá tah, drobky nesebere, o koberci nemluvě. Tak nic, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
7.3.14 12:29

Já mám delonghi, ale ten je na šnůru. ovšem sací síla je neskutečná.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
7.3.14 12:37

No tak uvidíme jestli má někdo ještě nějaké zkušenosti. Podstata asi je jaký má kdo podlahy. Já slyšela o rowentě že je dobrá a právě o hooveru který má jinou baterii co déle vydrží. Jen víc nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
7.3.14 12:47

Elektrolux je skvělý, pokud nemáte koberce.Na dlažbě a plovoucí podlaze saje jak divý. Svítí si na cestu, pohodlně se ovládá. Já jsem s ním naprosto spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
7.3.14 12:50
@Burj Chalifa píše:
Elektrolux je skvělý, pokud nemáte koberce.Na dlažbě a plovoucí podlaze saje jak divý. Svítí si na cestu, pohodlně se ovládá. Já jsem s ním naprosto spokojená.

Tak ten svítící je on, jak jsem chtěla a jak má ta holka. Jí vůbec nevyhovuje, já na něj četla samé pozitivní recenze. Na sání teda, na baterii taky nic moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
7.3.14 13:20

@KPKristy tech elektroluxu je ale mnoho druhu, bracha ma ergorapido a je s nim spokojeny opravdu jen na plovoucky. ja jsem si koupila v lete novinku ultrapower ZB5012 je to z nich nejsilnejsi a taky nejdrazsi bohuzel. byla to palka. ale jsem s nim spokojena moc. mame skoro vsude koberce. male dite a chlupateho psa. takze kombinace jako stvorena pro silny vysavac. neni tak silny jako nejvykonnejsi neakumulatorovy, ale jinak jsem s nim moc spokojena. uz to bude skoro rok co jej mame a vysavam denne nebo obden. parada. jen se trosku bojim jak je vse plastove, jak dlouho to vydrzi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
7.3.14 13:43
@Vrkulíšek píše:
@KPKristy tech elektroluxu je ale mnoho druhu, bracha ma ergorapido a je s nim spokojeny opravdu jen na plovoucky. ja jsem si koupila v lete novinku ultrapower ZB5012 je to z nich nejsilnejsi a taky nejdrazsi bohuzel. byla to palka. ale jsem s nim spokojena moc. mame skoro vsude koberce. male dite a chlupateho psa. takze kombinace jako stvorena pro silny vysavac. neni tak silny jako nejvykonnejsi neakumulatorovy, ale jinak jsem s nim moc spokojena. uz to bude skoro rok co jej mame a vysavam denne nebo obden. parada. jen se trosku bojim jak je vse plastove, jak dlouho to vydrzi…

Díky za tip, ta cena je mazec ale jak jsem to tam četla jedná se o li-ion baterii která právě vydrží déle než jiné baterie do tyčových vysavačů. Tak to bude ono.Hm ale je to strašně peněz teda :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
7.3.14 13:44
@KPKristy píše:
Tak ten svítící je on, jak jsem chtěla a jak má ta holka. Jí vůbec nevyhovuje, já na něj četla samé pozitivní recenze. Na sání teda, na baterii taky nic moc…

Co máš doma za povrchy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
7.3.14 13:46
@Burj Chalifa píše:
Co máš doma za povrchy?

Budeme mít plovoučku, dlažbu a v pokojíku koberec. Jako mám klasický vysavač, spíš mi šlo o to, abych ho nemusela vytahovat kvůli každému drobku. kluci tu rozšlápnou křupku, tady piškot, pořád někde něco a mě nebaví montovat šňůru, tahat tu kraksnu. Ale to je jen o pohodlnosti asi no :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
7.3.14 13:48

Uf, šest a půl tisíce bych teda nedala, to budu radši tahat šňůrový…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
7.3.14 13:49
@KPKristy píše:
Budeme mít plovoučku, dlažbu a v pokojíku koberec. Jako mám klasický vysavač, spíš mi šlo o to, abych ho nemusela vytahovat kvůli každému drobku. kluci tu rozšlápnou křupku, tady piškot, pořád někde něco a mě nebaví montovat šňůru, tahat tu kraksnu. Ale to je jen o pohodlnosti asi no :oops:

Tyčový je hned připravený k akci, bez otravné manipulace se šňůrou, která překáží. Je to miláček, furt bych luxovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
7.3.14 13:53

Přesně taky se mi nechce vytahovat stále šňůra, máme psa a malý dítě, takže furt nepořádek, denně vysávám. Uvažovala jsem i o robotickým vysavači, to je tak 10tis.tam mi ale zase vadí že vysává hodně dlouho :think:..a dost teda peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
7.3.14 13:56
@Burj Chalifa píše:
Tyčový je hned připravený k akci, bez otravné manipulace se šňůrou, která překáží. Je to miláček, furt bych luxovala.

Právě proto jsem ho chtěla. Kvůli té otravné manipulaci se šňůrou. Počítám, že stejně větší úklid se neobejde bez klasiky, tento jsem chtěla jen na takové povysávání během dne. Vybírala jsem kromě pozitivních recenzí i rozumnou cenu, ještě to rozmyslím… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí