Příhoda s pračkou

1.3.14 20:06

Příhoda s pračkou

Ahooj holky stala se mi takova blba prihoda s prackou takze k veci normalne jsem prala monterky avsak s poskozenou prodluzovackou presne nevim co s ni bylo ale vedela jsem ze byla poskozena tak sem to neresila doted jsem s ni prala tak me nenapadlo ze se neco takoveho muze stat ze tak skratuje to tak byva dokud se nic nestane tak se to neresi byla jsem s vnukem v obyvaku a najednou sem slysela takovou ranu a videla zari jak kdyz hori elektrika tak jsme se lekly vyhodilo to pojistky tak ted mam ohorele zasuvky hruza a jak jsem prala ty monterky tak samozdrejme tam zustala ta spinava voda i s pradlem 3 dny nez sem nasla nekoho kdo by mi to zpravil nervy k kyblu…uz si dam pozor jeste ze v koupelne nebyl vnuk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2591
1.3.14 20:09

Co tím chtěl básník říct?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
demo123
1.3.14 20:09

@petulilinka a volala si elektrikare aby ti vymenil ty zasuvky a ten kabel od pracky?

• Citovat
  • Upravit
29350
1.3.14 20:15

@petulilinka pračka má dole filtr a u něho většinou hadičku, kterou se ta špinavá voda vypustí… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
1.3.14 20:16
  • Citovat
  • Upravit
15814
1.3.14 20:19
@Alex Adrian píše:
Co tím chtěl básník říct?? :lol:

vykecat se ze šoku?

jinak používat rozbitou prodlužku nebo jiný elektrický přístroj je o ústa. ale ono kolikrát člověk je jednou nohou v maléru a ani o tom neví. já teď předělávala kuchyň, nechala jsem strhnout starou kuchyňskou linku a zároveň s tím i korkové obklady na zdi. no a ten známý, co mi to dělal, mi najednou ukazoval, že jak strhnul korek, na že pod ním je poškozená zeď a v ní naříznutý elektrický drát, který okamžitě probíjel. jako může být, přibližně v těch místech se kdysi kopala zeď kvůli přívodu vody k myčce, tak možná se při tom poškodily i ty dráty. nicméně ty dráty vedly k zásuvce, kterou jsem používala denně, byla v ní na rozdvojce fiknutá mikrovlnka s rychlovarnou konvicí a myčkou… z představy, že by ten naseknutý kabel pod tím korkem v baráku s dřevěnejma podlahama a stropama to jednoho dne nezvládnul a začal hořet mě obchází mráz po zádech :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65356
1.3.14 20:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Babisovkaa
1.3.14 20:20

@petulilinka no a co jako? babčo :D

• Citovat
  • Upravit
7661
1.3.14 20:49

,,.-,.,,,.,,,.,,.,,.,,.,.,,,..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25178
1.3.14 20:55

To se nedá číst :roll:… ani se o to podruhý nebudu pokoušet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
1.3.14 21:05

No zajímavé.

• Citovat
  • Upravit
4658
1.3.14 21:08

Njn, stane se..hlavně že se Vám a vnukovi nic nestalo..ale šok chápu, před pár měsícema jsem něco podobného zažila na návštěvě u našich, mamka musela odběhnout a zapomněla vypnout sporák, my už pak jen viděli šlehající plameny z kuchyně! naštěstí jsem to uhasila včas, tak to odnesl jen kastrol, digestoř a samozřejmě se muselo malovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
1.3.14 21:09

8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o??? :roll: :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
1018
1.3.14 21:14

Koukám, že hodně babiček má jalový nápady… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
1.3.14 21:43

Tak hlavně že to dopadlo dobře. já jsem z elektriky hodně podělaná. před týdnem nám začaly z takový krabičky vedle zásuvky při zapnutým notebooku lítat v pravidelných intervalech jiskry, bylo to po půlnoci. no celou noc jsem strachy nespala. a v neděli sháněla elektrikáře. stačilo naštěstí jen dotáhnout šroubky. ještě e jsem sehnala dobráka, který si za nedělní výjezd a 20 minut práce řekl 250kč.
hrozně se takových věcí bojím. ani pračku nezapínám, když jsem v koupelně, bojím se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí