Příhoda s pračkou
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Příhoda s pračkou
Ahooj holky stala se mi takova blba prihoda s prackou takze k veci normalne jsem prala monterky avsak s poskozenou prodluzovackou presne nevim co s ni bylo ale vedela jsem ze byla poskozena tak sem to neresila doted jsem s ni prala tak me nenapadlo ze se neco takoveho muze stat ze tak skratuje to tak byva dokud se nic nestane tak se to neresi byla jsem s vnukem v obyvaku a najednou sem slysela takovou ranu a videla zari jak kdyz hori elektrika tak jsme se lekly vyhodilo to pojistky tak ted mam ohorele zasuvky hruza a jak jsem prala ty monterky tak samozdrejme tam zustala ta spinava voda i s pradlem 3 dny nez sem nasla nekoho kdo by mi to zpravil nervy k kyblu…uz si dam pozor jeste ze v koupelne nebyl vnuk…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@petulilinka a volala si elektrikare aby ti vymenil ty zasuvky a ten kabel od pracky?
- Citovat
- Upravit
@petulilinka pračka má dole filtr a u něho většinou hadičku, kterou se ta špinavá voda vypustí… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alex Adrian píše:
Co tím chtěl básník říct??
vykecat se ze šoku?
jinak používat rozbitou prodlužku nebo jiný elektrický přístroj je o ústa. ale ono kolikrát člověk je jednou nohou v maléru a ani o tom neví. já teď předělávala kuchyň, nechala jsem strhnout starou kuchyňskou linku a zároveň s tím i korkové obklady na zdi. no a ten známý, co mi to dělal, mi najednou ukazoval, že jak strhnul korek, na že pod ním je poškozená zeď a v ní naříznutý elektrický drát, který okamžitě probíjel. jako může být, přibližně v těch místech se kdysi kopala zeď kvůli přívodu vody k myčce, tak možná se při tom poškodily i ty dráty. nicméně ty dráty vedly k zásuvce, kterou jsem používala denně, byla v ní na rozdvojce fiknutá mikrovlnka s rychlovarnou konvicí a myčkou… z představy, že by ten naseknutý kabel pod tím korkem v baráku s dřevěnejma podlahama a stropama to jednoho dne nezvládnul a začal hořet mě obchází mráz po zádech ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Njn, stane se..hlavně že se Vám a vnukovi nic nestalo..ale šok chápu, před pár měsícema jsem něco podobného zažila na návštěvě u našich, mamka musela odběhnout a zapomněla vypnout sporák, my už pak jen viděli šlehající plameny z kuchyně! naštěstí jsem to uhasila včas, tak to odnesl jen kastrol, digestoř a samozřejmě se muselo malovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak hlavně že to dopadlo dobře. já jsem z elektriky hodně podělaná. před týdnem nám začaly z takový krabičky vedle zásuvky při zapnutým notebooku lítat v pravidelných intervalech jiskry, bylo to po půlnoci. no celou noc jsem strachy nespala. a v neděli sháněla elektrikáře. stačilo naštěstí jen dotáhnout šroubky. ještě e jsem sehnala dobráka, který si za nedělní výjezd a 20 minut práce řekl 250kč.
hrozně se takových věcí bojím. ani pračku nezapínám, když jsem v koupelně, bojím se.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit