Fleky na prádle z pračky
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
fleky na prádle z pračky
Ahojky mám takovej problém. Začala jsem z pračky vyndavat prádlo na kterém občas je flek kterej pak už nevyperu:-( třeba teď na drahé bundě:-( nejčastěji na kalhotech si všimnu. V pračce sme nic nenašli a pod buben se nejde podívat. Nejspíš budu muset koupit novou ale neví někdo co by mohlo ty fleky dělat??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Fleky nevim
Ale zeptam se taky, kdyz uz jsme u tech zahad. Tati ma tak na kazdym ctvrtym tricku malickou dirku, vypada to jako od pasku, ale pasek nenosí, je to ale pokazdy na tom samym miste a me se to tuhle na tricku od Hilfu
udelalo taky. Nevite, co by to. mohlo bejt? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No a co prášek na praní či aviváž? Některý jsou pěkně agresivní. Myslím, že pračka to asi dělat nebude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mystaro záhada. Je to flek jaký? Jako tmavý nebo naopak „odbarvený“? Kdyby byl odbarvený, tak bych tipla agresivní prášek, ale tmavý/špinavý, tak to nevím…
Filtr máš vyčištěný? Ale to by prádlo asi spíš smrdělo než že by tam byly fleky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám to na třech kouscích prádla, udělalo se to přibližně v jednu dobu, prášek používám pořád stejný, netuším od čeho to je. Jsou to velké, hnusné a nevypratelné fleky, prádlo je na vyhození.
stejná diskuze
https://www.emimino.cz/…racky-52717/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, zoufalost. Kolikrát mi při ždímání hrkne káme nebo co, drobné usazeninky do vany - máme tam hadici. A na prádlě je to taky. Pak kolikrát v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem to vyfotila - poslední případ, dceřina nová mikča
![]()
A ještě mi to udělalo na mém triku Gaudí
, to je šedé a ty fleky vypadají jak kdyby to bylo něčím polité, ale prostě to nejde vyprat. Pračka už má svoje roky, ale žádný problém s ní jinak není. Prášek pořád stejný, aviváž jsem tam nedávala…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pincenza To je od knoflíku na džínech a hrany stolu..když se tričko dostane mezi…
@Mystaro Myslím, že je něco ošklivého v bubnu, usazenina, kus rzi..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mám ty obavy že je něco pod bubnem a tam se bohužel nedostaneme. Takže pračku dát pryč
není stará sice te´d pračky nejsou drahé ale že bych měla radost že musím kupovat novou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@meduzza no může mě švihnout
vůbec nevím co s tím. Přijde mi, že něco jakoby poškodí tu textilii, protože ty fleky nejdou ničím dolů - zkoušela jsem na kousku vanish, ariel profesional, jádrové mýdlo…nic nepomohlo, zůstalo to stejné
jen nechápu, že se to objeví fakt občas a pak zas třeba půl roku nic ![]()
Tak nevím jestli se fakt hlásí pračka, nebo co to je…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neila takový fleky mi dělala občas aviváž bylo jedno jaká značka vůně, ale jednou za čas se to stalo, pak mi i prádlo začala smrdět…přestala sme používat aviváž dávám místo ní ocet a věci sou v pořádku a voňavý už nevytahuju zatuchlý prádlo což se mi stávalo
![]()
A udělala mi to stará a potom i nová pračka ní to nebude…
Příspěvek upraven 24.02.14 v 09:50
- načítám...
- Citovat
- Zmínit