Rychlovarná konvice co vydrží
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Rychlovarná konvice co vydrží
Chceme tchýni koupit novou rychlovarnou konvici. S jakými máte dobrou zkušenost, hlavně aby vydržela a trochu vypadala. Materiál je jedno, cena tak okolo 1000. Mají starou (kupovanou v zahraničí v roce 1985, stále sice funguje, ale mají novou kuchyň, tak, aby tam neměli starou konvici). Máme s nimi dobré vztahy, i když se jedná o tchýni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Děláš si srandu? Zrovna jsem chtěla založit diskuzi, to mi nikdo neodpoví
Zkusím se vtírnout.. Existuje nějaká bezhlučná? Ta stará mě dováděla k šílenství, naštěstí z ní dneska začala téct všude okolo toho průhledného plastu s měrkou voda, takže jsem snad i ráda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme už 8 let rychlovarku Moulinex a je furt jak nová. Sice máme tvrdou vodu, tak je potřeba jí občas vyvařit octem, jinak slouží perfekně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme tuhle a spokojenost: http://www.kasa.cz/…ervena-kmix/?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mě se hodně líbila skleněná z lídlu jenže s odtupem času jsem zjistila, že se v ni hodně usazuje sanitr a sklo je pořád takové ušmoulané. Máme hodně tvrdou vodu a musím ji čistit kaýdí týden. je to totiž všechno vidět. Kdybych to věděla nekoupila bych jí. Před tím jsme měli úžasnou. Stále by ještě fungovala ale drobí se z ní plastík.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky zrovna vybírám
a @Vichrice tuhle mám v užším výběru, jen v béžovém ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky a máte některá zkušenost s konvicí s regulací teploty? je to k něčemu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alena36 popravde si myslim, ze v dnesni dobe bude rada, kdyz konvice vydrzi dva roky, vyrabi vse tak, aby to co nejdriv po zaruce odeslo… Mame Philips, zatim skoro rok slouzi dobre. Sencor nam slouzil predtim taky dobre, nakonec zrezivel. Tchyni kazda konvice vydrzela 6 mesicu at byla za 300 nebo 1000, prestaly se samy na konci vypinat… Tak bych vybirala podle objemu a toho, zda je minimum pul litru nebo hrnek (to se hodi).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@catherine100 píše:
Holky a máte některá zkušenost s konvicí s regulací teploty? je to k něčemu?
mame tuhle http://www.datart.cz/…W410837.html a jsem s ni spokojena, ale je fakt, ze co nedelam malymu UM, tak uz to nastaveni teploty moc nevyuzivam, na UM to byl nejlepsi pomocnik ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jane-e no tak u nás Um taky už dávno není a právě přemýšlím, jestli bych to na něco využila ![]()
já chci asi nějakou trošku retro… a potřebuju buď béžovou nebo nerez ![]()
líbí se mi kitchen aid, ale stojí 4500 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme ějakou AEG asi tři roky
zbytečně velkou, litr bohatě stačí štve mne na nic, že minimální množství je půl litru, mě stačí na hrnek půlka
ale jinak je v pohodě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme PHILIPS v nerezu a jsme spokojení. Slouží už tři roky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@catherine100 podle me nevyuzijes a koupila bych spis nejakou obyc
ta Bravo je hezka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit