Taky vám sušička prádla ničí věci?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Taky vám sušička prádla ničí věci?
Ahoj všem, pořídila jsem před pár měsíci sušičku AEG a přijde, že strašně ničí věci… že se věci srazí, s tím jsem počítala, ale taky hodně blednou barvy a to u všech typů oblečení, rozdíl je fakt markantní
Přitom suším na míň stupňů asi jen hodinu… tak by mě zajímalo, jak je to u vás, jestli je to typem sušičky (což se mi nezdá) nebo to dělá všem… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ne to mi sušička teda nedělá
, to by mi byla k ničemu. Musíš zvolit správný program jestli je to syntetika, bavlna, dětské a pod. za ty dva roky co jí mám i srazila jen jednu věc a to byla moje blbost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bosch, sušíme na maximum a nic se neděje
ani s věcma, které podle štítku do sušičky nemají přijít (což je překvapivě 90% oděvů
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, taky mám doma AEG a věci se mi ani nesráží a ani nebladnou
a to do ni rvu i veci, které nejsou k takovému sušení určený. Nedáváš tam toho prádla třeba moc?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eneer
Mně teda sušička nic neničí, naopak hodně mi pomáhá a mám indesit.
- Citovat
- Upravit
AEG, susim na maximum, neznicila mi jeste nic. Mam ji 4 roky..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také máme aeg a žádné změny na prádle nepozoruji. tedy zničili se mi nějaké kalhoty, vybledly barvy a nebo na nich zůstaly světlé čáry, ale pravděpodobně měly štítek že do sušičky nesmí. pak to také odneslo pár triček s gumovým potiskem, ale ty do sušičky taky nesmí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám od listopadu sušičku AEG a nic mi neničí ani nesráží (jo vlastně jedno tričko s nažehlovačkou nějak nepobrala a ta začala praskat), suším všechno, nejčastěji používám program syntetika suchá (a to i na bavlnu), suším všechno dohromady tak, jak to vyndám z pračky, po té 1:53 h to vyndám a poskládám a co je potřeba dosušit, tak tam vrátím a dosuším na 10-20 minut a je to
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám aeg 4 roky, suším na nejvyšší teplotu. Problém jsem měla s jedněmi riflemi- usušily se s „čárami“. Od té doby je peru a suším naruby, vše O. K.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam aeg a vse v poho. Hodne mi usnadnuje praci, nikde se nevali susaky s pradlem:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám Siemens a sráží mi úplně všechno
i když to dám na krátký program outdor. Čekala jsem, jaký to bude pomocník a teď tam dám tak nanejvýš ručníky, ponožky a ložní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mame bosch uz dva roky a nic mi zatim neznicila a to tam susim skoro vse i to, kde stitek rika nesusit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My mame Whirlpool, susim vsechno na jeden program ( maximum) a v pohode.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@princeznaII píše:
Bosch, sušíme na maximum a nic se neděje
ani s věcma, které podle štítku do sušičky nemají přijít (což je překvapivě 90% oděvů)
Presne a presne
mame taky boschku a skoro vse tam strkam na maximum. Par veci teda trochu dostalo na zadek, ale to byla spis moje chyba.
Jinak taky cumim, na kolika vecech pisou, ze do susicky nesmi
Proste aby se firmy mely na co vymlouvat, ze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mame AEG sestym rokem a v pohode, nic nenici, pro me velky pomocnik ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit