Taky vám sušička prádla ničí věci?

2939
22.2.14 08:38

Taky vám sušička prádla ničí věci?

Ahoj všem, pořídila jsem před pár měsíci sušičku AEG a přijde, že strašně ničí věci… že se věci srazí, s tím jsem počítala, ale taky hodně blednou barvy a to u všech typů oblečení, rozdíl je fakt markantní :? Přitom suším na míň stupňů asi jen hodinu… tak by mě zajímalo, jak je to u vás, jestli je to typem sušičky (což se mi nezdá) nebo to dělá všem… :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30556
22.2.14 08:40

Ne to mi sušička teda nedělá :mrgreen:, to by mi byla k ničemu. Musíš zvolit správný program jestli je to syntetika, bavlna, dětské a pod. za ty dva roky co jí mám i srazila jen jednu věc a to byla moje blbost :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6529
22.2.14 08:40

Bosch, sušíme na maximum a nic se neděje
ani s věcma, které podle štítku do sušičky nemají přijít (což je překvapivě 90% oděvů :think: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.14 08:42

Ahoj, taky mám doma AEG a věci se mi ani nesráží a ani nebladnou :nevim: a to do ni rvu i veci, které nejsou k takovému sušení určený. Nedáváš tam toho prádla třeba moc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bella1988
22.2.14 08:43

@Eneer :nevim: :nevim: Mně teda sušička nic neničí, naopak hodně mi pomáhá a mám indesit.

• Citovat
  • Upravit
26890
22.2.14 08:46

AEG, susim na maximum, neznicila mi jeste nic. Mam ji 4 roky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.2.14 08:46

Také máme aeg a žádné změny na prádle nepozoruji. tedy zničili se mi nějaké kalhoty, vybledly barvy a nebo na nich zůstaly světlé čáry, ale pravděpodobně měly štítek že do sušičky nesmí. pak to také odneslo pár triček s gumovým potiskem, ale ty do sušičky taky nesmí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
22.2.14 08:53

Mám od listopadu sušičku AEG a nic mi neničí ani nesráží (jo vlastně jedno tričko s nažehlovačkou nějak nepobrala a ta začala praskat), suším všechno, nejčastěji používám program syntetika suchá (a to i na bavlnu), suším všechno dohromady tak, jak to vyndám z pračky, po té 1:53 h to vyndám a poskládám a co je potřeba dosušit, tak tam vrátím a dosuším na 10-20 minut a je to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
22.2.14 08:55

Mám aeg 4 roky, suším na nejvyšší teplotu. Problém jsem měla s jedněmi riflemi- usušily se s „čárami“. Od té doby je peru a suším naruby, vše O. K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
22.2.14 09:07

Mam aeg a vse v poho. Hodne mi usnadnuje praci, nikde se nevali susaky s pradlem:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
22.2.14 09:11

Mám Siemens a sráží mi úplně všechno :( i když to dám na krátký program outdor. Čekala jsem, jaký to bude pomocník a teď tam dám tak nanejvýš ručníky, ponožky a ložní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
22.2.14 09:13

Mame bosch uz dva roky a nic mi zatim neznicila a to tam susim skoro vse i to, kde stitek rika nesusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
22.2.14 09:20

My mame Whirlpool, susim vsechno na jeden program ( maximum) a v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
22.2.14 09:21
@princeznaII píše:
Bosch, sušíme na maximum a nic se neděje
ani s věcma, které podle štítku do sušičky nemají přijít (což je překvapivě 90% oděvů :think: )

Presne a presne :D mame taky boschku a skoro vse tam strkam na maximum. Par veci teda trochu dostalo na zadek, ale to byla spis moje chyba.
Jinak taky cumim, na kolika vecech pisou, ze do susicky nesmi :cert: Proste aby se firmy mely na co vymlouvat, ze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11725
22.2.14 09:22

Taky mame AEG sestym rokem a v pohode, nic nenici, pro me velky pomocnik ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí