Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj potřebuju pomoc, mám rok starou pračku a nyní cca 4 měsíce zpět my po vyprání třeba na půlce nebo na některých věcech i nových se udělají neskutečné fleky, jsou to takové mapy hnědé a úplně zažrané ale nikdo neví od čeho, nemáte s tím nekdo zkušenost už to bohužel nejde vyprat takže mám plno věcí zničených a nevím co dál
A zkoušela si pračku čistit, Někdo používá ocet. Já kupuji speciál čistidlo na pračku Elektrolux. jednou zhruba za 3 měsíce pustím dlouhý program s činidlem bez prádla.
Měla jsem takhle jednou zlikvidované prádlo, má drahá polovička hodila do pračky normální prádlo s monterkama
co na nich bylo nevím ale jak popisuješ.- prádlo bylo flekaté až to vypadalo jakoby od něčeho vyžrané.
tak mě se stalo už několikrát, že třeba na prostěradle jakoby flek od oleje
a stalo se to i na jiných oblečeních a taky to nejde vyprat ![]()
a nemůže to být třeba od sušáku ? jsem si vyprala bílé potahy a dala to na sušák a jak už je trochu oloupaný tak mi to na ty potahy dalo rez jak řikáš hnědé mapy ![]()
mně to dělal prací prášek. Ariel.Letěl z okna ,peru v gelu a mám klid.
ivash píše:
Ahoj potřebuju pomoc, mám rok starou pračku a nyní cca 4 měsíce zpět my po vyprání třeba na půlce nebo na některých věcech i nových se udělají neskutečné fleky, jsou to takové mapy hnědé a úplně zažrané ale nikdo neví od čeho, nemáte s tím nekdo zkušenost už to bohužel nejde vyprat takže mám plno věcí zničených a nevím co dál
Ahoj já to měla taky kdysi hlavně na bílém teda občas na něčem jakoby šedé fleky…časem se vypraly a dělala mi to aviváž ![]()
Aviváž sem změnila prášek taky a s montérkami normální věci nikdy neperu tak je mi záhadou čím to je
Ahoj já to taky jednu dobu měla, ale vždy na tmavém prádle,od té doby peru tmavé v tekutém prášku a většinou určené na tmavé a barevné prádlo.
Nelík 01 píše:
Měla jsem takhle jednou zlikvidované prádlo, má drahá polovička hodila do pračky normální prádlo s monterkamaco na nich bylo nevím ale jak popisuješ.- prádlo bylo flekaté až to vypadalo jakoby od něčeho vyžrané.
přesně to se mi stalo a pak jsem zjistila že je to od reflexní vesty z auta-byl na ní nějakej šmír
Ahoj, taky by mohl unikat z pračky třeba promazávací olej… páč aby ti tohle dělala po 4 měsících, to je divný. Asi bych to zkusila reklamovat…
Ahoj, jestli je to na tmavým a vyžere ti to do oranžova, tak mě to taky dělal Ariel. Mám zničených kupu věcí - než jsem na to přišla…
to je v celku asi nejrozumnější věc v tuhle chvíli, ale nevím jestli se mám obrátit na servis…pračka to totiž neudělá pokaždé…třeba teď sem schválně dala do pračky staré bílé prostěradlo a vyprala ho a ono nic a vim že kdyý tam dak tričko tam bude v čudu ![]()