Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, potřebovala bych poradit ohledně žehlední vlasů
mám nový sestřih který vyžaduje žehlení, vždycky si ráno vlasy vyžehlím, jsou krásně rovné a uhlazené, mám hodně vlasů takže když vyjdu ven, párkrát hodím hlavou mám na hlavě zase číro, vlasy jsou sice vyžehlené ale zase nabyly obejmu, tak si chci koupit nějaký lak, nebo gel nebo pěnu prostě tak něco, tak mě zajímá co by na to fungovalo nejvíc, aby mi vlasy pořád pěkně držely uhlazené
pak mě zajímá, když si koupím gel nebo pěnu, jestli ho mám aplikovat před vyžehlením nebo až po
s jakými výrobky máte zkušenost, které opravdu fungují?
já jsem si na radu v drogerce koupila celou řadu od gliskur - asia straight a je to na nic, vlasy to nevyrovná ani trochu ![]()
díky moc ![]()
jé,tak já ti neporadim,ale jsem zvedava,co ostatni napisou,protoze ja mam uplne stejny problem ![]()
Já když jsem si žehlila vlasy, tak jsem poiužívala fialový sansilk na vyrovnání vlasů, šampon, kondicioner a pak ještě takový balzám, který se nanese před žehlení, ale musí úplně zaschnout! Napřed si vlasy vyfoukám do rovna a pak teprve žehílm a pak jsem si koupila od Loreal takovej růžovej obal to má-balzám na žehlení, taky se dává předtím a musí úplně zaschnout a to mi pomohlo, ale vlasy mí lítaly furt, ale jen tak 2 dny, pak už to bylo super. teď mám vlasy skoro do pasu, tak nežehlím, to by bylo tak na 2h práce!
Ale teď bych se chtěla ostříhat na mikádo a žehlit a nebo si dám keratin, to je nejjistější. ![]()
Já bych koupila nějakou kvaalitní kosmetiku od kadeřnice. Něco, co se dává přímo před žehlením. Pak bych to jen zafixovala lakem. Asi bych měla strach dávat před žehlení něco jako gel nebo pěnu - aby se to nepřipálilo s těmi vlasy
Já jsem kdysi mla od kadeřnice něco drahého a kvalitního, ale už si nevzpomenu. Já jsem si žehlila jen předek. Víc nemělo smysl - moe pudlí vlasy žehlit- to by byla zbytečná práce. Navíc si je fakt nechci ničit (i když mám kvalitní žehličku…ale přece jen…).
ahojky já se taky žehlím každý den jinak mám vlasy vlnité… nejhorší je když prší to se mi to pak taky zkroutí do hodiny a vlasy na prd..... já teda používám na mokré vlasy ještě před žehlením sérum na ochranu vlasů před žehlením, pak si vyfoukám vlasy, pak vyžehlím pak dám vosk na konečky tím to vyhladím a pak zafixuju lakem. Gel ani pěnu bych rozhodně nepoužívala před žehlením… to mi nedává ani kadeřnice…
Ahojky,
před žehlením na vlasy nanáším v kadeřnictví zakoupené mléko od Loreál. Je to v černé dózičce a vyloženě na vlasy tepelně upravované (zní to jak vařit jídlo
). Nevím ale přesně název…vyžehlím jednou ráno a vydrží to do dalšího mytí
Existuje i sprej od stejné řady, obdobný laku na vlasy, jen se nanáší taky před žehlením ![]()
Koupila jsem si od kadeřnice ochranný a narovnávací sprej, je to od značky Matrix, černá piksla. Stojí to něco pod 500,–, ale mám to fakt už dlouho, aplikuje se to před žehlením. Já mám vlasy jemný a pak mi nelétají a drží pěkně uhlazený, teda aspoň mně. ![]()
Příspěvek upraven 15.10.10 v 15:10
Ahoj Zuz,
já když jsem žehlila jsem používala od „WELLA - HIGH HAIR - FLAT IRON SPRAY.“ Je to taková modrá vodička dvoufázová - která narovnává, pečuje a částečně izoluje vlhko. Já sice nemám až tolik vlasů, ale šíleně se mi vlní. Použití je jednoduché - nastříkat před použitím a žehlit.
Ale v drogerii ho nekoupíš. Buď to se zeptej kadeřnice, nebo v sítí kadeřnictví KLIER - to jsou takové ty v těch obchodních centrech, kde jen vejdeš a koupíš. Mají tam hodně přípravků a poradí ti. Ale toto se mi osvědčilo.
Cena odhadem kolem 400,–Kč
pred zehlenim pouzivam sprej na ochranu vlasu od Metrixu. driv to bylo v oranzovy lahvicce ale jak to vypada ted nevim. ale myslim ze je jen jedna vec od metrixu na zehleni ve spreji (je to roztok)
vydrzi mi vlasy az do dalsiho umyti. v lete dokonce i kdyz jsem si je sepla do drdolu a pak se sla nekam koupat na cely den a valet se na dece byli vlasy po rozpusteni stale rovne a uhlazene ![]()
Ahoj, ja byt tebou, tak si koupim radu SP od Welly, ta je bezvadna. Penu bych si davala pred do vlhych vlasu a po zehleni se prodavaji budto takovy kremy nebo vodicky ve spreji, ktery ty vlasy neslepi, ale uhladi
taky zehlim
já mám olej ve spreji, trochu si nastříkám hlavu před žehlením…a mám to od kadeřnice, krerá tak žehlí vlasy každému, je to super věc
lesk ve spreji vlastně používám i když nežehlím, pak jsou vlasy nádherně hebké a lesklé, jdu mrknout jak se to jmenuje a pisnu ![]()
Zuzko, jak radily holky, tak Matrix a super je i OSIS sprej a OSIS uhlazovací sérum (v kadeřnictví). Ty levný blbiny z drogerky jsou na nic ![]()
super, hoky všem díky moc za rady, v pondělí to dojdu někam koupit ![]()
už mě to štve z domu vycházím jako hezký učesaná a vracím se domů s afrem ![]()
Zuzko a jak si ty vlasy žehlíš?? žehlíš pramen po prameni nebo prostě umyješ, necháš uschnout a pak projedeš žehličkou??
Pokud si po umytí vlasy vyfoukáš přes kulatý kartáč a pak vemeš pramen po prameni, tak by ti ty vlasy měly vydržet rovné. Aspon do té doby než se vyspíš. Já má své taky vlnité, já teda nanáším jen olej, ale na ochranu vlasů před poškozením. Podle mě ty vyrovnávače nefungují. Ale pokud postupuju tak jak jsem psala výše, tak mi vydrží celý den hezky rovné. Nesmím teda zmoknout ![]()
derido, právě že jde o to že mi ty vlasy drží narovnané dlouho to jo, ale mám je takový rozlítaný a za chvíly se mi hrozně zvětší objem