Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A lakuješ?? Pak bych doporučila do mokrých vetřít trochu tužidla, pak by měly držet lepší tvar.
já jsemsi dneska omylem koupila pěnu, místo laku
mám to zkusit i s tou pěnou?, nezničím si vlasy?? a pák mám ještě nějaký sprej got2be
Néé, tužidlo ti určitě vlasy nezničí, to už je pro ně horší to žehlení!! zkus dát nejdřív tužidlo-pěnu pak vyfoukej přes kartáč a nakonec vyžehli.
derida píše:
Néé, tužidlo ti určitě vlasy nezničí, to už je pro ně horší to žehlení!! zkus dát nejdřív tužidlo-pěnu pak vyfoukej přes kartáč a nakonec vyžehli.
Ale pro mě jak foukání přes kartáč, tak žehlení je strašnej opruz. Zvládám jen jedno. I tak ten svůj chemlon krotím několik hodin. Takže foukám přes prsty, nechám doschnout na vzduchu a žehlím.
Lakovat nemohu, dělají se mi pak ve vlasech bílé šupinky.
Máte to taky někdo? Nebo to je lakem?
K dotazu: měla jsem narovnávací sprej z kadeř. salonu za 200 (Schwarzkopf ve stříbrné lahvičce) a byl bezva. Pak z kadeřnických potřeb něco na bázi silikonu (Young), taky bezva, ale prý to není dobré užívat dlouhodobě.
Cokoli jsem kdy měla z drogerie, letělo do koše. Fakt hrůza. Nech si poradit od kadeřnice a neuděláš chybu. Ty profesionální přípravky jsou fakt o několik tříd výše.
A jakýkoli přípravek na žehlení nech uschnout, ať si nespálíš vlasy.
LucaLuca, ten narovnávací sprej je právě ten OSIS, jak jsem psala. Je super, protože nemastí jako ty různý krémy…
A s lakem mám momentálně stejný problém. Teď mám Wella na barvené vlasy a představ si, že ty šupinky nejdou ani vymýt šampónem
. To docela naštve ![]()
Jo a ještě jsem chtěla napsat, že dost záleží i na žehličce…
ahojky, taky mam moc vlasu a zehlim, zadnej sampon na rovnani mi nikdy nijak nepomohl, jinak vlasy umyju nikdy nefénuju… kdyz je mam trosku vysuseny tak tam stiknu straight on od got2b pak pockam az mi uschnou vyzehlim.. zehlim po vrstvach od spodnich vlasu az na horu a kazdou tu vrstvu prestriknu lakem od syoss a ten mam Extra strong hold.. vlásky pak preziji vsechno.. zehlicku mam od babyliss je skvelá!!!
LucaLuca píše:derida píše:
Néé, tužidlo ti určitě vlasy nezničí, to už je pro ně horší to žehlení!! zkus dát nejdřív tužidlo-pěnu pak vyfoukej přes kartáč a nakonec vyžehli.Ale pro mě jak foukání přes kartáč, tak žehlení je strašnej opruz. Zvládám jen jedno. I tak ten svůj chemlon krotím několik hodin. Takže foukám přes prsty, nechám doschnout na vzduchu a žehlím.
K dotazu: měla jsem narovnávací sprej z kadeř. salonu za 200 (Schwarzkopf ve stříbrné lahvičce) a byl bezva. Pak z kadeřnických potřeb něco na bázi silikonu (Young), taky bezva, ale prý to není dobré užívat dlouhodobě.
Lakovat nemohu, dělají se mi pak ve vlasech bílé šupinky.Máte to taky někdo? Nebo to je lakem?
Cokoli jsem kdy měla z drogerie, letělo do koše. Fakt hrůza. Nech si poradit od kadeřnice a neuděláš chybu. Ty profesionální přípravky jsou fakt o několik tříd výše.
A jakýkoli přípravek na žehlení nech uschnout, ať si nespálíš vlasy.
Jo, jo, je to vopruz, ale když to nejdřív vyfoukáš přes kartáč, tak to pak dýl vydrží rovné.
S lakem neporadím, ještě se mi to nestalo.
tak jsem si dneska koupila lak od welly nějakej mega hold, a je super, celý den mi držely vlasy krásně uhlazené ![]()
supinky z laku se vetsinou delaji,kdyz se lak strika z blizka..
petanah píše:
supinky z laku se vetsinou delaji,kdyz se lak strika z blizka..
Hm, tak to já dělám
. Jenže když ho stříkám z dálky, tak je všude (na zrcadle, na pračce, na umyvadle,…)
KPKristy píše:petanah píše:Hm, tak to já dělám
supinky z laku se vetsinou delaji,kdyz se lak strika z blizka... Jenže když ho stříkám z dálky, tak je všude (na zrcadle, na pračce, na umyvadle,…)
To je asi zasejc moc z dalky ![]()
careynka píše:KPKristy píše:To je asi zasejc moc z dalkypetanah píše:Hm, tak to já dělám
supinky z laku se vetsinou delaji,kdyz se lak strika z blizka... Jenže když ho stříkám z dálky, tak je všude (na zrcadle, na pračce, na umyvadle,…)
KPKristy píše:petanah píše:Hm, tak to já dělám
Zkus stříkat na balkóně ![]()
lulje píše:KPKristy píše:Zkus stříkat na balkóněpetanah píše:Hm, tak to já dělám
Hii, balkón nemáme! Ale udělám nějaký kompromis mezi půl metrem a deseti centimetry ![]()
A je fakt, že teď nemám asi moc kvalitní lak, takže mi poraďte nějakej dobrej, jo laskavě ![]()