Žehlení vlasů, jak na to, aby účes držel

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13114
15.10.10 21:02

A lakuješ?? Pak bych doporučila do mokrých vetřít trochu tužidla, pak by měly držet lepší tvar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
15.10.10 21:06

já jsemsi dneska omylem koupila pěnu, místo laku :zed: mám to zkusit i s tou pěnou?, nezničím si vlasy?? a pák mám ještě nějaký sprej got2be

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
15.10.10 21:10

Néé, tužidlo ti určitě vlasy nezničí, to už je pro ně horší to žehlení!! zkus dát nejdřív tužidlo-pěnu pak vyfoukej přes kartáč a nakonec vyžehli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
15.10.10 23:46
derida píše:
Néé, tužidlo ti určitě vlasy nezničí, to už je pro ně horší to žehlení!! zkus dát nejdřív tužidlo-pěnu pak vyfoukej přes kartáč a nakonec vyžehli.

Ale pro mě jak foukání přes kartáč, tak žehlení je strašnej opruz. Zvládám jen jedno. I tak ten svůj chemlon krotím několik hodin. Takže foukám přes prsty, nechám doschnout na vzduchu a žehlím.
Lakovat nemohu, dělají se mi pak ve vlasech bílé šupinky. :nevim: Máte to taky někdo? Nebo to je lakem?

K dotazu: měla jsem narovnávací sprej z kadeř. salonu za 200 (Schwarzkopf ve stříbrné lahvičce) a byl bezva. Pak z kadeřnických potřeb něco na bázi silikonu (Young), taky bezva, ale prý to není dobré užívat dlouhodobě.
Cokoli jsem kdy měla z drogerie, letělo do koše. Fakt hrůza. Nech si poradit od kadeřnice a neuděláš chybu. Ty profesionální přípravky jsou fakt o několik tříd výše.
A jakýkoli přípravek na žehlení nech uschnout, ať si nespálíš vlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
16.10.10 07:32

LucaLuca, ten narovnávací sprej je právě ten OSIS, jak jsem psala. Je super, protože nemastí jako ty různý krémy…
A s lakem mám momentálně stejný problém. Teď mám Wella na barvené vlasy a představ si, že ty šupinky nejdou ani vymýt šampónem 8-o . To docela naštve :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
16.10.10 07:33

Jo a ještě jsem chtěla napsat, že dost záleží i na žehličce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
16.10.10 09:18

ahojky, taky mam moc vlasu a zehlim, zadnej sampon na rovnani mi nikdy nijak nepomohl, jinak vlasy umyju nikdy nefénuju… kdyz je mam trosku vysuseny tak tam stiknu straight on od got2b pak pockam az mi uschnou vyzehlim.. zehlim po vrstvach od spodnich vlasu az na horu a kazdou tu vrstvu prestriknu lakem od syoss a ten mam Extra strong hold.. vlásky pak preziji vsechno.. zehlicku mam od babyliss je skvelá!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
16.10.10 13:48
LucaLuca píše:
derida píše:

Ale pro mě jak foukání přes kartáč, tak žehlení je strašnej opruz. Zvládám jen jedno. I tak ten svůj chemlon krotím několik hodin. Takže foukám přes prsty, nechám doschnout na vzduchu a žehlím.
Lakovat nemohu, dělají se mi pak ve vlasech bílé šupinky. :nevim: Máte to taky někdo? Nebo to je lakem?

K dotazu: měla jsem narovnávací sprej z kadeř. salonu za 200 (Schwarzkopf ve stříbrné lahvičce) a byl bezva. Pak z kadeřnických potřeb něco na bázi silikonu (Young), taky bezva, ale prý to není dobré užívat dlouhodobě.
Cokoli jsem kdy měla z drogerie, letělo do koše. Fakt hrůza. Nech si poradit od kadeřnice a neuděláš chybu. Ty profesionální přípravky jsou fakt o několik tříd výše.
A jakýkoli přípravek na žehlení nech uschnout, ať si nespálíš vlasy.

Jo, jo, je to vopruz, ale když to nejdřív vyfoukáš přes kartáč, tak to pak dýl vydrží rovné. :palec: S lakem neporadím, ještě se mi to nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
17.10.10 19:31

tak jsem si dneska koupila lak od welly nějakej mega hold, a je super, celý den mi držely vlasy krásně uhlazené :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
17.10.10 21:01

supinky z laku se vetsinou delaji,kdyz se lak strika z blizka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
17.10.10 21:02
petanah píše:

Hm, tak to já dělám :oops: . Jenže když ho stříkám z dálky, tak je všude (na zrcadle, na pračce, na umyvadle,…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
18.10.10 13:09
KPKristy píše:
petanah píše:
Hm, tak to já dělám :oops: . Jenže když ho stříkám z dálky, tak je všude (na zrcadle, na pračce, na umyvadle,…)

To je asi zasejc moc z dalky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
18.10.10 13:44
careynka píše:
KPKristy píše:
petanah píše:
To je asi zasejc moc z dalky :-D
:oops: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
18.10.10 15:26
KPKristy píše:
petanah píše:

Zkus stříkat na balkóně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
18.10.10 15:32
lulje píše:
KPKristy píše:
petanah píše:
Zkus stříkat na balkóně :mrgreen:

Hii, balkón nemáme! Ale udělám nějaký kompromis mezi půl metrem a deseti centimetry :mrgreen:
A je fakt, že teď nemám asi moc kvalitní lak, takže mi poraďte nějakej dobrej, jo laskavě :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová