Podekovani na emiminu

17026
14.10.10 13:06

Podekovani na emiminu

Zdravim :mavam: ,

mate zde nekoho,komu byste chteli podekovat?

Tohle tema jsem zalozila,protoze bych chtela podekovat uzivatelce doriang,ktera pro me udelala dobry nezistny skutek,aniz by me znala :potlesk: .A za to ji patri velky dik :srdce: :kytka: .

Jen vic takovych lidi a jak bude na svete hezky :dance:

Any

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7572
14.10.10 13:15

Jejda, konečně super a snad nehádací téma!!! :palec:
Jsem ráda, že tu emimino vůbec je, vždy tady najdu pomoc a radu, prostě víc hlav víc ví.
Dík za skupinu srpen 2010 a super holky v ní, dík Angue za pomoc se seminárkou :wink: a díky adminům!
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
14.10.10 13:19

Já zase moc děkuju a moc si vážím holem ze skupny děti narozené v létě 2009

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
14.10.10 13:20

hezké téma, moc hezké. já děkuji, že se tu většinou dobře cítím a jinak přímo děkuji uživatelce VERENICE za to, že pro mě také nezištně udělala dobrý skutek, a to opakovaně, který mi moc pomohl. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
14.10.10 13:24

Ahoj :mavam: chtěla bych poděkovat emiminu za to že je a všem od nás z diskuse Další pokusy od září 2010
mám vás všechny ráda a jsem ráda že jste a pomáháme si v dlouhé cestě za miminkem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
14.10.10 13:28

Pěkná diskuze,já bych chtěla moc a moc poděkovat holkám s diskuze Červen 2010 a zároven se jim omluvit,že nedorazím na náš sraz.Holky díky a promiň te M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35417
14.10.10 13:42

Taky dekuju!
Dekuju hlavne holkam, ktery jsou v tezky chvili se mnou (ony dobre vedi) :hug:
Dekuju adminum za rychlost a ochotu, se kterou mi pomohli a dik si zaslouzi i za to, co delaji pro nas vsechny tady, zvlast po vcerejsku :palec:
Dekuju zakladatelce za tuhle diskuzi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
14.10.10 13:49

Děkuji za hřejivý pocit z toho, že se tu lidé mají rádi na dálku i když se vůbec neznají. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
14.10.10 13:54

Já děkuji vám všem,že tu mohu dobře pokecat a vždy najdu radu,když potřebuji.Mám to tu moooc ráda :huban:

Velký díky také ADMINŮM :kytka:

Jo a Šájo,já si ráda zase někdy píchnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
14.10.10 13:59

Chtěl bych poděkovat tomu, kdo eMimino vymyslel a těm, kdo se o něho starají. Můj život - nebudu rozebírat - začíná být zase bohatší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
14.10.10 14:08

Taky bych chtěla poděkovat za E-mimino jako celek,mám to tu moc ráda a na tu „svoji“ chvilku u počítače se vždycky moc těším :wink: :potlesk:

Tina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
14.10.10 14:10

Já děkuji svému manželovi za to, že se ze mě ještě nezbláznil a svému dítěti za to, že jsem pro změnu já neskončila v šaškárně :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Což mě vede k poděkování mým rodičům za to, jací jsou báječní :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
14.10.10 14:12

Já bych celkově chtěla poděkovat všem na emiminu,když jsem sem přišla,tak malej „neodpovídal tabulkám“a já měla pocit,že je retardovaný.Až tady jsem zjistila,že v tom nejsem sama… :srdce: :huban: :srdce: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
14.10.10 14:34

tak jsem se právě rozplakala ((-: i já mám za co děkovat ((-: je fajn, že tady pár lidičkám můžu říkad kamarádky :hug: :hug: a jinak je to nejlepší fórum vůbec. Na FB už téměř nechodím ((((-: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
14.10.10 15:51

Ježiš to je boží téma!!! :srdce:

Děkuji zakladatelce za tohle téma (po včerejších hádkách na emimi je to jak balzám na duši) :hug:

Děkuji konkrétně Lemaz, se kterou si píšeme povzbutující SZ. :hug:

A rozhodně děkuji všem holkám, které mi pomohly v rozhodování se ohledně biologického otce mého miminka. Jste mi velkou oporou, a vaše životní zkušenosti mi pomohly vydat se správnou cestou. :hug:

adminům chci nejen poděkovat za jejich nezištnou píli, se kterou emimi spravují, ale zároveň se znovu omluvit za mé přehnané reakce, když zrovna nebylo po mém. Jsem horká hlava, a vůbec jsem si neuvědomila, že máte taky své rodiny a chodíte do práce a tohle tady děláte pro nás a ve svém volném čase. Bylo to ode mě hulvátstvím!!! :zed: Věřte, že si vaší práce velmi cením :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová