Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravim
,
mate zde nekoho,komu byste chteli podekovat?
Tohle tema jsem zalozila,protoze bych chtela podekovat uzivatelce doriang,ktera pro me udelala dobry nezistny skutek,aniz by me znala
.A za to ji patri velky dik
.
Jen vic takovych lidi a jak bude na svete hezky ![]()
Any
Jejda, konečně super a snad nehádací téma!!! ![]()
Jsem ráda, že tu emimino vůbec je, vždy tady najdu pomoc a radu, prostě víc hlav víc ví.
Dík za skupinu srpen 2010 a super holky v ní, dík Angue za pomoc se seminárkou
a díky adminům!
![]()
Já zase moc děkuju a moc si vážím holem ze skupny děti narozené v létě 2009
hezké téma, moc hezké. já děkuji, že se tu většinou dobře cítím a jinak přímo děkuji uživatelce VERENICE za to, že pro mě také nezištně udělala dobrý skutek, a to opakovaně, který mi moc pomohl. ![]()
Ahoj
chtěla bych poděkovat emiminu za to že je a všem od nás z diskuse Další pokusy od září 2010
mám vás všechny ráda a jsem ráda že jste a pomáháme si v dlouhé cestě za miminkem ![]()
Pěkná diskuze,já bych chtěla moc a moc poděkovat holkám s diskuze Červen 2010 a zároven se jim omluvit,že nedorazím na náš sraz.Holky díky a promiň te M.
Taky dekuju!
Dekuju hlavne holkam, ktery jsou v tezky chvili se mnou (ony dobre vedi) ![]()
Dekuju adminum za rychlost a ochotu, se kterou mi pomohli a dik si zaslouzi i za to, co delaji pro nas vsechny tady, zvlast po vcerejsku ![]()
Dekuju zakladatelce za tuhle diskuzi ![]()
Děkuji za hřejivý pocit z toho, že se tu lidé mají rádi na dálku i když se vůbec neznají. ![]()
Já děkuji vám všem,že tu mohu dobře pokecat a vždy najdu radu,když potřebuji.Mám to tu moooc ráda ![]()
Velký díky také ADMINŮM ![]()
Jo a Šájo,já si ráda zase někdy píchnu ![]()
Chtěl bych poděkovat tomu, kdo eMimino vymyslel a těm, kdo se o něho starají. Můj život - nebudu rozebírat - začíná být zase bohatší.
Taky bych chtěla poděkovat za E-mimino jako celek,mám to tu moc ráda a na tu „svoji“ chvilku u počítače se vždycky moc těším
![]()
Tina
Já děkuji svému manželovi za to, že se ze mě ještě nezbláznil a svému dítěti za to, že jsem pro změnu já neskončila v šaškárně
Což mě vede k poděkování mým rodičům za to, jací jsou báječní ![]()
Já bych celkově chtěla poděkovat všem na emiminu,když jsem sem přišla,tak malej „neodpovídal tabulkám“a já měla pocit,že je retardovaný.Až tady jsem zjistila,že v tom nejsem sama…
![]()
tak jsem se právě rozplakala ((-: i já mám za co děkovat ((-: je fajn, že tady pár lidičkám můžu říkad kamarádky
a jinak je to nejlepší fórum vůbec. Na FB už téměř nechodím ((((-: ![]()
Ježiš to je boží téma!!! ![]()
Děkuji zakladatelce za tohle téma (po včerejších hádkách na emimi je to jak balzám na duši) ![]()
Děkuji konkrétně Lemaz, se kterou si píšeme povzbutující SZ. ![]()
A rozhodně děkuji všem holkám, které mi pomohly v rozhodování se ohledně biologického otce mého miminka. Jste mi velkou oporou, a vaše životní zkušenosti mi pomohly vydat se správnou cestou. ![]()
A adminům chci nejen poděkovat za jejich nezištnou píli, se kterou emimi spravují, ale zároveň se znovu omluvit za mé přehnané reakce, když zrovna nebylo po mém. Jsem horká hlava, a vůbec jsem si neuvědomila, že máte taky své rodiny a chodíte do práce a tohle tady děláte pro nás a ve svém volném čase. Bylo to ode mě hulvátstvím!!!
Věřte, že si vaší práce velmi cením ![]()