Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
http://www.novinky.cz/…-anicku.html Tak jsem s toho v soku ,snad holcicku najdou,nedokazu si predstavit jak to rodice zvladaji.Snas Anicce nikdo neublizil.. ![]()
Je to hrůza, doufám, že se najde Anička v pořádku - živá a zdravá… i když ten nalezený batoh a lahev na pití
, jen tak neodložila.
Nepředstavitelné, co musí prožívat její rodina.
Držím pěsti ať vše dobře dopadne
![]()
Ještě nenašli? Kdy já pustím děcka někam bez dozoru, to jsem opravdu zvědav
.
Neumím a nechci si představovat, jak je rodičům.
je to strašný, vůbec si nedokážu představit jak je rodičům, bych to asi nepřežila ![]()
Sleduju to už od včerejška.Přijde mi ale na to že se stala taková tragédie že to moc v médiích není.Rádio poslouchám od rána a ani slovo.Na internetu dva články
.
Strašně držím princezně palce.Nikomu bych nepřála aby zažíval to co zažíváme už pul roku a strašně doufám že se Anička najde.Doufám že jí třeba jen někdo unesl kvuli výkupnému nebo tak něco. ![]()
S rodinou soucítím.Je to strašné ![]()
Meret přežila.Nic jiného by ti nezbývalo ale taky sem si to tak říkala.Pokud však člověk nechce ještě víc ublížit své rodině tak nic jiného než se s tim naučit žít nedá
Chudinka holčička, strašně si přeju, aby to dopadlo dobře, ale vzhledem k tomu batohu se obávám nejhoršího…:-(
Hrozné
nedokážu si to ani představit co musejí zažívat její rodiče držím ale palečky že se najde živá a zdravá ![]()
Jako mama bych se zblaznila strachy ani nemuzu domyslet.
Boze at ji brzy najdou
Podle komentaru pod clankem neni zadne upozorneni v radiu a ni v televizi a na internet taky kazdy nechodi melo by se to dostat nejvice mezi lidi
Musí to být hrozný pocit. Neumím si představit co si musí rodina té holčičky prožívat.
Holky od kolika let jste nechaly chodit děti samotné ven? Já malého ppouštím jen okolo baráku, jen u nás v ulici. Je mu 6 let. Bydlíme na takovém malém městě, spíš taková větší vesnice, ale stejně se o něho vždycky hrozně bojím.
ZuzaM píše:
Chudinka holčička, strašně si přeju, aby to dopadlo dobře, ale vzhledem k tomu batohu se obávám nejhoršího…:-(
jj to je zvlastni s tim batuzkem a nic dobreho ![]()
Taky jsem to viděla už včera ve zprávách,doufám,že bude holčička v pořádku.
taková krásná holčička…moc doufám, že se najde… nedovedu si ani z 1/100000000 představit tu hrůzu, co prožívají její rodiče…
mám ještě malé děti ale žijeme ve velkém městě… budu se je bát pouštět vždycky
v tomhle jsem strašpytel, asi mě jednou za to budou odsuzovat
Vůbec jsem o tom nevěděla…Na tv nestíhám večer koukat, ale na netu by toho mohlo být podstatně víc.Je to fakt strašný, ale co si budeme nalhávat, nevypadá to zrovna nejlíp…To člověka napadne už jenom jediný a přeje si, aby jí nikdo zbytečně moc neubližoval…Je to děs,ale bohužel je to tak ![]()
Kamča.dalmatinka píše:
Meret přežila.Nic jiného by ti nezbývalo ale taky sem si to tak říkala.Pokud však člověk nechce ještě víc ublížit své rodině tak nic jiného než se s tim naučit žít nedá
no asi by mě nic jinýho nezbylo, ale nedokážu si představit tu bolest…