Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
nakukovatelka píše:Kamča.dalmatinka píše:Zkousela jsem se tam odpoledne podivat, ale to se neda cist
Děkuju.Ano bolest je to nepředstavitelná a bohužel takové příběhy se stávají skoro denně.Na www.dlouhácesta.Je združení maminek které zažívají to samé a ještě pomáhají ostatním.Příspěvek upraven 14.10.10 v 13:17![]()
![]()
uplne me to dralo, takovi kluci, treba 14leti, chytry, hodny, vsechno pred sebou
![]()
![]()
asi bych skocila z okna.
Nemuzu se tam uz koukat.
já jsem ani tu odvahu nenašla se tam podívat,protože moc dobře vím že bych to prožívala a ty příběhy by mne totálně rozhodily…
Nevíte, nejsou nějaké nové zprávy o Aniččce ![]()
V TV novinách večer říkali, že se pátrání rozšířilo na celou republiku…nevím, ale to zřejmě mohli udělat hned než čekat celý den ![]()
Katrinka píše:
Nevíte, nejsou nějaké nové zprávy o Aniččce
V TV novinách večer říkali, že se pátrání rozšířilo na celou republiku…nevím, ale to zřejmě mohli udělat hned než čekat celý den
taky nechapu ze tak dlouho hledali jen na miste zmizeni.. ![]()
Katrinka píše:
Nevíte, nejsou nějaké nové zprávy o Aniččce
V TV novinách večer říkali, že se pátrání rozšířilo na celou republiku…nevím, ale to zřejmě mohli udělat hned než čekat celý den
Oni asi nejdřív pátrají v místě ztracení,jestli nemají nějaký nařízení jak postupovat ![]()
Pořád sleduju,ale šance už mi přijde malá…achjo ![]()
nemohla jsme dospat ze otevru net a dovim se ,ze Anicku nasli a ono stale nic ![]()
verenika píše:
Oni asi nejdřív pátrají v místě ztracení,jestli nemají nějaký nařízení jak postupovat
To asi mají, ale přeci jen, u tak malého dítětě, by mohli mít jiné postupy…okamžitě kontroly na hranicích, kontroly aut… Přišlo mi, že snad celý den hledali jen v té zahradkářské kolonii ![]()
Katrinko-já vím,že je to hrozné,ztracení malého dítěte
nemyslím si,že by policie nějak pochybila.Od včerejšího odpoledne tj.24h po nahlážení se rozjela celostátní akce.
A jak víme některé ztracené děti byli nalezeny u kamarádů atd…A pak kdyby byla celsotátní akce ![]()
Musíme se modlit a doufat aby se našla zdravá a živá ![]()
Holky včera jsem četla že je to dcerka podnikatele,nevím teda jak bohatýho,třeba jde „jen“ o unos,aspon i to zvažují.
Mišáček píše:
Holky včera jsem četla že je to dcerka podnikatele,nevím teda jak bohatýho,třeba jde „jen“ o unos,aspon i to zvažují.
To mě taky napadlo, chyběli informace o rodičích. Většinou, když se ztratilo dítě, tak rodiče vystoupili v TV…tady o rodičích ani zmínka. Jistě i to může býto důvodem únosu, třeba chtějí jen výkupné a vše dobře dopadne ![]()
Také v to doufám že jde snad o unos.Je to totiž už jediná naděje.Mám s toho ale blbý pocit.Ráno sem se bála zapnout pc aby někde nebyla zpráva o nalezení tělíčka
.
ahoj, taky to sleduju a je mi z toho úzko.. našla jsem jen toto http://www.blesk.cz/…edofila.html
Trochu Ot.Mě trochu překvapuje že v Praze je tolik opuštěných domu a chat.Přece jen tam musí být drahé pozemky a každá nemovitost musí mít nějaké majitele
.Nikdy sem se tady nesetkala aby zde byl nějaký dum,chata opuštěná..
Sand se jedná „jen o únos“
kéž by se holčička našla zdaravá
je to hrůza ![]()
Nějak mi nejde do hlavy ten psovod
, údajně v místě kde nalezli její schované věci, tak stopa končí ![]()
Buď jí tam v těch místech někdo naložil do auta, nebo tam někde být musí, když nemá psovod další stopu…
Třeba hledali špatně ![]()