Ztracená Anička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15404
14.10.10 12:33
chitkitka píše:
Tohle nepřeju vůbec nikomu…Naše známá přišla o holčičku minulý rok (7 let) a je to opravdu na psychiatrii… :cry: Doufám, že jí najdou, ale moc dobře to nevypadá… :-(

Bože, to je hrozný… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
14.10.10 12:45
Denisa84 píše:
Musí to být hrozný pocit. Neumím si představit co si musí rodina té holčičky prožívat.Holky od kolika let jste nechaly chodit děti samotné ven? Já malého ppouštím jen okolo baráku, jen u nás v ulici. Je mu 6 let. Bydlíme na takovém malém městě, spíš taková větší vesnice, ale stejně se o něho vždycky hrozně bojím.

Ahoj, v 6ti letech ani nahodou, vzdyt to je mnohdy jeste skolkove dite! 8-o
Kluka rano odvedl do skoly manzel.Odpo byl v druzine,kde mel spoustu krouzku a zabavy,a 2-3× tydne ho z druziny vyzvedavala babicka driv,protoze mel trenink(fotbal). Takze vyzitiho mel dost, nevim proc by se mel pro zabavu potulovat ulicemi.
O vikendu vzdycky neco podnikame, resp. jezdime kolem fotbalu. Musim rict, ze to sam ani nikdy nevyzadoval,nekam jit „na ulici“. Jinak do odpoledni druziny chodil az do 4.tridy,proste co to slo,a rozhodne tam nebyl sam,bylo jich ze tridy asi 10 (no ke konci roku uz mrmlal :-D , ale byla jsem neustupna).
Dneska uz je mu 15, nekdy jde s kamosem na tenis(hrat), nekdy na Slavii na fotbal nebo hokej(koukat),jinak jezdi po Praze na zapasy (hraje zavodne fotbal).
Sam po meste se zacal pohybovat,kdyz zacal jezdit na 8lety gympl,tedy po 5.tride, tzn. v 11 letech.
Takze dite ulice nebyl nikdy.
U druheho syna (tomu je teprve rok a pul) to planuju stejne - skola, krouzky, sport apod.
To jen odpovidam na Tvuj dotaz.

Jinak drzim palce Anicce a doufam, ze se stane zazrak !!!!! Pridala bych modliciho se smajlika :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
14.10.10 12:48

Jeste dodavam, ze samozrejme ho manzel nevodil rano do skoly az do 4.tridy :lol: , myslim, ze tak v pulce 3.tr. zacal chodit sam,ale ja pracuju nedaleko a chodim stejnym smerem, takze kdyz mladej odesel, sla jsem taky a tak nejak zdalky :mrgreen: si to kolem skoly okoukla. Skolu mame navic naproti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
14.10.10 12:54
Mišáček píše:
Holky to je hrozný,ráno jsem to viděla ve zprávách,no právě ten batoh a pití,to nevypadá dobře :-(
Fakt jen doufat že se třeba najde,u nas v jedny škole se taky ztratilo 9lety dítě,už je to pul roku a našli ho asi po měsíci vězněný v nějakým bytě,tak to mělo aspon šťastný konec,tak jen doufat že tahle holčina se taky najde.

Mám stejně starou dceru a pořad váhám jí samotnou pustit do školy a i když se tak trochu setkávám s výsměchem okolí,nějak mi to nedá ji nedoprovodit,naštěstí jsem si všimla že je víc takových jako já tak si zas jak ten blázen nepřipadam.
Ven jí pustim s kámoškou,ale jen tam kam vidim z okna.

Kamčo u vás v rodině se něco podobnýho stalo?Tak nějak jsem to pochopila z tvýho přispěvku,hele jestli se blbě ptám tak mi neodpovídej,pochopim to :think:

Ano letos na štědrý den nám zemřela při tragické nehodě moje 6letá neteřinka..Bohužel tou bolestí procházíme každý den.Nikdo si to opravdu nedokáže představit.Mám ale užasného brášku a švagrovou a jsou moc moc statečný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.10 13:03
Kamča.dalmatinka píše:
Mišáček píše:
Holky to je hrozný,ráno jsem to viděla ve zprávách,no právě ten batoh a pití,to nevypadá dobře :-(
Fakt jen doufat že se třeba najde,u nas v jedny škole se taky ztratilo 9lety dítě,už je to pul roku a našli ho asi po měsíci vězněný v nějakým bytě,tak to mělo aspon šťastný konec,tak jen doufat že tahle holčina se taky najde.

Mám stejně starou dceru a pořad váhám jí samotnou pustit do školy a i když se tak trochu setkávám s výsměchem okolí,nějak mi to nedá ji nedoprovodit,naštěstí jsem si všimla že je víc takových jako já tak si zas jak ten blázen nepřipadam.

Kamčo u vás v rodině se něco podobnýho stalo?Tak nějak jsem to pochopila z tvýho přispěvku,hele jestli se blbě ptám tak mi neodpovídej,pochopim to :think:
Ano letos na štědrý den nám zemřela při tragické nehodě moje 6letá neteřinka..Bohužel tou bolestí procházíme každý den.Nikdo si to opravdu nedokáže představit.Mám ale užasného brášku a švagrovou a jsou moc moc statečný

to je mi moc líto :cry: děti by neměly umírat a už rozhodně ne na stědrý den :cry: to se stalo při autonehodě, jak bylo to náledí, že? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
14.10.10 13:06
Kamča.dalmatinka píše:
Mišáček píše:

Boze to je mi moc lito. At mate hodne sil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
14.10.10 13:09
Kubik_kubikula píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Mišáček píše:

to je mi moc líto :cry: děti by neměly umírat a už rozhodně ne na stědrý den :cry: to se stalo při autonehodě, jak bylo to náledí, že? :cry:

Ano .Jeli k mami pro dárky.I když bráška jel krokem dostal se na led a spadl z mostu.Dopodrobna už nemohu dál popisovat.Obě princezny odvezli do nemocnice ale Klárince už se nedalo pomoci.Mladší 4 letou operovali několik hodin a má kovovou destičku místo lebky ale je v pořádku.Po psychické stránce je to horší.Stávat by se to fakt nemělo a dodnes to nechápu a čim víc se blíží ty vánoce tak je to horší a strašně doufám že takle nebudou trpět i rodiče Aničky i když mám taky s toho špatný pocit :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
14.10.10 13:09

Holky tohle je asi ta největší bolest na světě když rodina přijde o malé dítě…Kamčo musí to být strašné ta bolest v srdci a hlavně najít zase smysl života a chut jít dál…nikdo kdo tohle nezažil nikdy nepochopí jaká bolest šílená to je…

Aničce držím palečky všechny co mám, myslím na rodiče…a doufám že se ta krásná holčička najde" aspon" živá…i když nevím no :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
14.10.10 13:12

Já jsem svojí první dceru vodila jak ráno tak odpoledne ze školy i do školy a čím je starší tím se bojím ještě víc ,protože je vyspělá a číhá nebezpečí na každém kroku poučená je už snad milionkrát ale člověk se bojí pořád… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
14.10.10 13:14

Děkuju.Ano bolest je to nepředstavitelná a bohužel takové příběhy se stávají skoro denně.Na www.dlouhácesta.Je združení maminek které zažívají to samé a ještě pomáhají ostatním.Těm všem patří velký dík a obdiv.Také je tam združení barevný anděl který kočicce zařídil nový pokojíček(sdružení pro děti které přijdou o sourozence)na fotečky mužete mrknout v galerii.Jsou to poslední fotečky(teda jediný v tomto roce)a zapoměla sem poděkovat paní Coufalíkové která je naprosto užasná žena a celou záležitost s náma vyřizovala atd..
Je to prostě každodenní boj o to se nezbláznit a nenechat se pohltit panikou

Příspěvek upraven 14.10.10 v 13:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
14.10.10 13:17

Mám husí kůži, o Aničce jsem slyšela už včera a ještě stále doufám, že ji najdou :-( To, že už mezi náma není, na to nechci ani pomyslet :cry:
Já jsem se rodičům ztratila ve 3 letech v Lounech, našli mě po několika hodinách na jednom sídlišti. Hledala mě státní policie, kriminálka, vojenská policie a vojáci. Tehdy nacvičovali přísahu, tak to kvůli mě zrušili.
Doufám, že Aničku brzy najdou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
14.10.10 13:30

A já určitě malého jen tak samotného pouštět nebudu.Proto se i stěhujem do satelitního městečka mimo hlavní tahy a hned vedle zš aby sem co nejvíce měla malého pod dohledem a mimo fetácké čvrti a špatné společnosti.Vim že ho nemohu zavřít do zlaté klece,ale tam budu mít větší pocit bezpečnosti než ve městě kde nikdo nikoho nezná a samá silnice.
Nevim od kolika let bude chodit sám ven,ale počítám že dřív než před 7 rokem to nebude a to jen v tom našem uzavřeném společenství cca 80-100rd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7858
14.10.10 13:41
Kamča.dalmatinka píše:
Mišáček píše:

Kamčo,je mi moc líto co ted prožíváte :cry: a moc držim palečky at ty letošní asi pro vás nejhorší Vánoce nějak zvládnete,posílám aspon obejmutí :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
14.10.10 13:44

kamčo držte se celá vaše rodina.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
14.10.10 13:52

Je to strašný,doufám,že se najde,je mi z toho úzko,sleduju to,ale pořád nic.Doufám,že to dobře dopadne :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová