Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
bohužel já se obávám toho nejhoršího - vzhledem k tomu, že se našel pouze batoh a lahev na pití a dívka se ztratila v místě, kde je hodně bezdomovců + feťáckých doupat, tak mám takový blbý pocit, že už není mezi námi.
doufám, že se ale mýlím…
Kubik_kubikula: „… že už není mezi námi“. To je hrozný. Mě spíš napadlo, že taková holčička je už bohužel někde pod drogama a čeká jí hodně náročnej natáčecí režim
Je mi z toho strašně smutno, co asi musí zažívat. Snad je živá a dostane se zpátky k rodině a dostane se z traumat.
Vůbec jsem to taky nikde neslyšela, neviděla. To je síla.
Plne spuhlasim, rano to bylo ve zpravach, byla jsem z toho uplne vyriozena, moc pekna holcicka. Vubec si nechci predstavovat, co vsechno se ji mohlo stat, je mi moc lito jejich rodicu. O batohu si taky rikam, ze to nevesti nic dobreho, ale porad si rikam, treba ho odhodila a pak nekam utekla a nekde se schovava… Je to strasny ![]()
Ach jo
Tohle by se dít nemělo
Zrovna nedávno jsem na toto téma viděla dokument, kdy se v Americe ztratila holčička, bohužel to nedopadlo dobře, ale na popud jejích rodičů tam vešel v platnost zákon, že když se ztratí dítě, tak všechna média okamžitě přeruší vysílání a začnou vysílat repotáž o tom dítěti. Díky tomu tam už zachránili hodně unesených dětí. Mělo by to tak být všude, protože únosci jsou rychlí a všechno je otázka pár hodin. Fakt mě tahle laxnost zaráží, od rána mam puštěnou televizi a nikde nic
Někdo tu holčičku přece musel vidět… Držím všechny palce co mám, jako máma si neumím představit co bych dělala, asi bych se utrápila, představa, že někdo mýmu dítěti možná ubližuje je prostě strašná
![]()
Holky to je hrozný,ráno jsem to viděla ve zprávách,no právě ten batoh a pití,to nevypadá dobře ![]()
Fakt jen doufat že se třeba najde,u nas v jedny škole se taky ztratilo 9lety dítě,už je to pul roku a našli ho asi po měsíci vězněný v nějakým bytě,tak to mělo aspon šťastný konec,tak jen doufat že tahle holčina se taky najde.
Mám stejně starou dceru a pořad váhám jí samotnou pustit do školy a i když se tak trochu setkávám s výsměchem okolí,nějak mi to nedá ji nedoprovodit,naštěstí jsem si všimla že je víc takových jako já tak si zas jak ten blázen nepřipadam.
Ven jí pustim s kámoškou,ale jen tam kam vidim z okna.
Kamčo u vás v rodině se něco podobnýho stalo?Tak nějak jsem to pochopila z tvýho přispěvku,hele jestli se blbě ptám tak mi neodpovídej,pochopim to ![]()
já koukám na TV Barrandov a tam od rána běží každých pár minut dole na obrazovce zpráva o tom, že se Anička pohřešuje
Nám se Niki ztratila v létě poslední den na dovolené v Chorvatsku, znovu si vybavuju těch nekonečných 45 minut, než se našla, ta bezmoc a hlavně ty myšlenky, co se s ní děje a kde může být???
Moc moc držím rodičům Aničky palce, ať se malá v pořádku najde!!!!!
Taky to sleduji,je to hrůza
Držím palce aby se našla,v pořádku…
nedovedu si představit být v kůži rodičů té malé ![]()
Já taky sleduju, je to strašné, nedokážu si ani představit, jak se cítí rodiče..
Doufám, že jí brzo najdou, hlavně v pořádku.....
To musí být hrozné pro ty rodiče, já si nedokážu představit, že bych byla na jejich místě, to bych už byla asi na psychiatrii ![]()
Tohle nepřeju vůbec nikomu…Naše známá přišla o holčičku minulý rok (7 let) a je to opravdu na psychiatrii…
Doufám, že jí najdou, ale moc dobře to nevypadá… ![]()
BlanulaK píše:
Bohužel to nevypadá příliš dobře..http://www.mediafax.cz/…-dva-delniky
Kamča.dalmatinka píše:
Sleduju to už od včerejška.Přijde mi ale na to že se stala taková tragédie že to moc v médiích není.Rádio poslouchám od rána a ani slovo.
Na Ceskom rozhlase radiozurnale to hovoria snad kazdu polhodinu!