Ztracená Anička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6419
15.10.10 12:06
Kamča.dalmatinka píše:
Trochu Ot.Mě trochu překvapuje že v Praze je tolik opuštěných domu a chat.Přece jen tam musí být drahé pozemky a každá nemovitost musí mít nějaké majitele 8-o .Nikdy sem se tady nesetkala aby zde byl nějaký dum,chata opuštěná..

Spousta lidí bere pozemky jako investici do budoucna, takže pozemek vlastní, nechce prodat a zatím ani stavět. Zahrádky bývají často na pronajatém pozemku, ani já nechápu proč nájemci někdy platí a přitom na zahrádky nechodí a mají je zanedbané. U některých nemovitostí může být nevyjasněné vlastnictví a pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.10.10 12:08

Tvůj názor, že je Aničkama pod drogama, to nechápu. K čemu by bylo zoufalým feťákům zdrogovat malou dívku. Feťáci jsou rádi, že přežívají a mají na svoji dávku, na tož pro ně drahou dávku narvat do malé dívky. Co by z toho měli. Myslím si, že i bezdomovci by také neměli žádný prospěch z toho, kdyby ublížili takové malé dívce. Obávám se, že dívku ohrožuje pedofil, který si ji v takovém ne příliš bezpečné oblasti vyhlédl. Vzhledem k tomu, že sama mám 7-leté dítě, mám o něj obavy. Myslím, že teď každá matka si ohlídá své dítě, ale jen aby pro Aničku nebylo pozdě. Přeji Anička, ať už se jí děje cokoliv a je kdekoliv, aby se našla živá a zdravá. Rodičům přeju hodně naděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
15.10.10 12:52
Martina74 píše:
Tvůj názor, že je Aničkama pod drogama, to nechápu. K čemu by bylo zoufalým feťákům zdrogovat malou dívku. Feťáci jsou rádi, že přežívají a mají na svoji dávku, na tož pro ně drahou dávku narvat do malé dívky. Co by z toho měli. Myslím si, že i bezdomovci by také neměli žádný prospěch z toho, kdyby ublížili takové malé dívce. Obávám se, že dívku ohrožuje pedofil, který si ji v takovém ne příliš bezpečné oblasti vyhlédl. Vzhledem k tomu, že sama mám 7-leté dítě, mám o něj obavy. Myslím, že teď každá matka si ohlídá své dítě, ale jen aby pro Aničku nebylo pozdě. Přeji Anička, ať už se jí děje cokoliv a je kdekoliv, aby se našla živá a zdravá. Rodičům přeju hodně naděje.

Taky si myslim,ze to neni nikdo s fetaku nebo z bezdomovcu maji dost ze sebou co delat.Vypada to na pedofila,na tu nejhorsi variantu :-( Boze kolik takovych psychopatu jeste mezi nama je co dokazou ublizit malym detem .Mam vztek a je mi s toho smutno.Policajti taky tapou kde hledat nemaji se ceho chytit ,svedectvi zadne ,je to strasne. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7858
15.10.10 13:34

Holky já myslím že Savina spíš myslela že je v rukou nějaký pedofilní sítě,kde jí dali drogy proto aby líp spolupracovala,né že by jí takhle ublížili bezdomovci.
Aspon tak jsem ten přispěvek pochopila,jen to nebezpečný misto se jim hodilo k tomu jí sebrat,pokud tamtudy chodila denně,mohli už jí mít vyhlídnutou dávno. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
15.10.10 13:46

Taky si myslím, že ji mohl někdo několik dní sledovat.

Příspěvek upraven 15.10.10 v 19:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
15.10.10 14:48

Taky na Aničku a její rodiče od včerejška myslím a modlím se, ať je malá v pořádku. Mám zatím malé děti, které nepouštím z dohledu, ale jednou to přijde a mám z toho strach. Je to hrozné, že po světě chodí takové zrůdy schopné ublížit nevinnému, zranitelnému dítěti :cry: No ale doufejme, že jde třeba „jen“ o únos. Naděje umírá poslední.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
15.10.10 15:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
15.10.10 16:12

achjo takže pořád nic nového…kdyby ji unesli tak by se už někdo ozval o výkupné ne? :nevim: :-(

chudáci rodiče…tam popisují jak maminka aničky vypadá zdrchaně no tak to je snad jasný ne :zed: já bych byla totálně vyřízená psychicky na dně a sto pro na práškách o tom není potřeba psát :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
15.10.10 16:22
Abra píše:
achjo takže pořád nic nového…kdyby ji unesli tak by se už někdo ozval o výkupné ne? :nevim: :-(

Jj, taky na to myslím. Třeba se už ozvali o výkupné, ale zatím se tato informace tají :nevim:
Každopádně, kéž by šlo o únos + výkupné, byla by to snad nejlepší varianta v tomto případě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
15.10.10 17:01

Já zas tak nějak doufám, že s tím výkupným čekají, až trochu utichne to největší hledání :nevim: . Dneska jsem moc nemohla spát :cry: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
15.10.10 17:12
hkac píše:
Já zas tak nějak doufám, že s tím výkupným čekají, až trochu utichne to největší hledání :nevim: . Dneska jsem moc nemohla spát :cry: .

taky jsem nemohla spat,a stale nic noveho ,je to nekonecne ,snad policie nepovoli a budou hledat stejne intenzivne dal..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misa.m
15.10.10 17:33

mě je moc líto té holčičky, také to doma sledujeme a modlíme se, aby ji našli. Rodičům nezávidím a lituji je.
Jen některé komentáře mě tu trochu zaráží. Myslím, že není potřeba dělat předčasné závěry,nechutné spekulace..myslet si můžeme každá své, ale rozmazávat to na netu…nikdy nevíš, kdo to čte. Jako příbuzná, nebo rodič toto číst, tak nevim, nevim..

• Citovat
  • Upravit
7270
15.10.10 19:26

tak stále nic nového…

Míšo promin ale ted nechápu?My tu někdo napsal něco špatného?asi mi to uniklo sleduju hlavně jestli je něco nového o Aničce a držím ji palečky a doufám v její štastný návrat domů k rodičům i když mám své pochyby…a samo bojím se nejhoršího..ale stále je naděje tak doufám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misa.m
15.10.10 19:55

taky přeju Aničce šťastný návrat domů, teď jsem skoukla krimi zprávy na Primě a moc mě mrzí, že stále nic moc nového…no narážím na ty scénáře o drogách, znásilnění…myslím, že to není na místě…

• Citovat
  • Upravit
7858
15.10.10 20:34

Nevím,možná chápu co chce Misa řict.
Kdyby to tu četli rodiče Aničky,asi by je pár komentářů nepotěšilo,chtějí slyšet naději že se jim jejich dítě v pořadku vrátí nic víc si nepřipouští.

Miso na druhou stranu mi tvuj přispěvek přijde trochu nefer vůči diskutujicim,nemyslim že by se tu tvořily nechutný spekulace,spíš tu byly vysloveny obavy o Aničku co se může stát,člověk se na to dívá trochu jinak pokud není v situaci rodiče a dokáže si připustit že by to mohlo dopadnout hůř než by chtěl,samo že tu nikdo nic takovýho nechce,všichni drži Aničce palečky aby se co nejdřiv vrátila domu k rodičum a čekaji na lepši zprávičky,moc doufám že budou. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová