Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, už zacházíte do zbytečných spekulací ![]()
Nevíte, co byste udělaly v té situaci, protože jste se do ní naštěstí nikdy nedostaly a přeju nám všem, aby nás nikdy nic podobného nepotkalo.
Já si taky myslím, že se už nevrátí. Je to moc dlouho. Venku je zima, tolik dní nemůže dítě někde přežít bez jídla, vody, teplého oblečení. Teorie, že si ji někdo vzal a že se o ni stará, mi přijde jako málo pravděpodobná. Natvrdo, myslím si, že se stala obětí nějakého pedofila
Je to moc krásná holčička, to tomu nahrává. Ale chtěla bych věřit, že je to jinak.
Vzpomínáte si někdy na rok 2001 - 2002, kdy se ztratili sourozenci Honzík s Dášeňkou, mohlo jim být tak 12 a 8. To bylo jinak,o prázdninách odjeli se strýcem, se kterým jezdili každý rok. A jejich mrtvá těla našli až v listopadu, zabalená ve spacích pytlích. V místech, která byla policisty před tím několikrát a důkladně pročesávaná. Ani vrtulník s termovizí je dřív nenašel - prý ta termovize funguje lépe v chladném počasí. Taky kde kdo věřil, i věštci měli své teorie, že jsou v cizině, někdo se o ně stará..
Je to hrozně smutné, ale je pravda, že nemůžeme děti držet ve zlatých klecích. Bychom se z toho zbláznili - nejen my, ale i děti.
Katrinka píše:
Co říkáte na jejich teorii, že by případně mohlo jít o ženu - únoskyni, která např. přišla o dítě ve stejném věku…
Mě se to zdá, jako málo pravděpodobnéKaždopádně, jak píšou holky, naděje umírá poslední, také bych věřila-doufala až do poslední chvíle a určitě bych to nevzdala.
ja si myslim, ze je to jejich milosrdna autosugesce - preci jen je uz dost velka, aby se dala takhle manipulovat.
Michaelakkk píše:
Už se nevrátí![]()
![]()
Už je to moc dlouho, být to moje dítě, už jsem to vzdala a vzala s
i život…
Michaelo a ty nemáš maminku,nemáš rodinu?ty by si své rodině tak ublížila?Myslíš že nás to nikdy nenapadlo?Když se nám to stalo mlátila sem hlavou do zdi,zvracela a přemýšlela že vyskočim s okna a nebo se otrávim.Je to taková uleva ale né pro ty kdo tu zustanou.Naší rodinu potkala strašná tragédie.dodnes vidim prababičky kterým je 80 a já jim to všem musela říci proto že sem byla jediná kdo zvládnul v té době mluvit.Nikdy bych si však život nevzala a moc obdivuju mého bratra,mojí užasnou švagrovou i mojí maminku a babičky že to neudělali také a raději trpíme společně než přidělávat další bolest.
Na Aničku denně myslíme.Obávám se že verze že by si jí vzala matka co o dítě přišla je velmi velmi maličká proto že to už není miminko a ona by na svojí rodinu nezapoměla a chtěla domu,takže život že by vyrustala jako zemřelé dítě je prostě v jejím věku už nepřípustné.
Naděje je maličká ale dokud se nenajde tak pořád je.Muže jít o případ jako byla ta holčina v rakousku(katarina
) ale je to opravdu jen spekulace a berlička.
Pořád doufám a moc rodičum držím palce a Aničce také
Kamča.dalmatinka píše:Michaelakkk píše:
Už se nevrátí![]()
![]()
i život…
Michaelo a ty nemáš maminku,nemáš rodinu?ty by si své rodině tak ublížila?Myslíš že nás to nikdy nenapadlo?Když se nám to stalo mlátila sem hlavou do zdi,zvracela a přemýšlela že vyskočim s okna a nebo se otrávim.Je to taková uleva ale né pro ty kdo tu zustanou.Naší rodinu potkala strašná tragédie.dodnes vidim prababičky kterým je 80 a já jim to všem musela říci proto že sem byla jediná kdo zvládnul v té době mluvit.Nikdy bych si však život nevzala a moc obdivuju mého bratra,mojí užasnou švagrovou i mojí maminku a babičky že to neudělali také a raději trpíme společně než přidělávat další bolest.
Na Aničku denně myslíme.Obávám se že verze že by si jí vzala matka co o dítě přišla je velmi velmi maličká proto že to už není miminko a ona by na svojí rodinu nezapoměla a chtěla domu,takže život že by vyrustala jako zemřelé dítě je prostě v jejím věku už nepřípustné.
Naděje je maličká ale dokud se nenajde tak pořád je.Muže jít o případ jako byla ta holčina v rakousku(katarina) ale je to opravdu jen spekulace a berlička.
Víš brala jsem to ze svého pohledu, kdyby se něco takového stalo Samuelovi… Nevydržela bych to a šla bych za ním do nebe… také jsem zažila osobní tragédii se kterou jsem se musela vyrovnat, ale opravdu nejsem pyšná na to jak. To by jste mě tady všichni odsoudili… A ostatní lidi by mi byli asi jedno…
Je to hrozné, co musí prožívat rodiče, mám dvě děti a vůbec si to nedovedu představit. Určitě nesmí ztrácet naději, moc jim přeju, aby se Anička našla hlavně v pořádku a živá. A ty hovada co jí unesly aby si to pořádně odseděly ve vězení a dostaly pořádnej trest…
V novinách psali, že se batoh našel dost daleko od cesty, kde se Anička ztratila, cestou přes ploty, schovaný pod těžkou deskou. Dost pochybuju, že by se únosci zdržovali jít tak daleko s batohem a schovávat ho, buď by ho vzali sebou nebo nechali ležet.
Pokud by byly Aničce tak max 3 roky, snad by byla možná verze s tou pomatenou únoskyní, ale takhle?
Bohužel si myslím, že termovize i policisté mohli něco přehlídnout…:-(
Jinak jsem slyšela, že pokud se v takovém případě ztracený človíček nenajde, rodiče nemají možnost to v sobě uzavřít, prostě pořád i po letech si představují, že toho svého… někde potkají, že někde žije.
Michaelakkk píše:Kamča.dalmatinka píše:Víš brala jsem to ze svého pohledu, kdyby se něco takového stalo Samuelovi… Nevydržela bych to a šla bych za ním do nebe… také jsem zažila osobní tragédii se kterou jsem se musela vyrovnat, ale opravdu nejsem pyšná na to jak. To by jste mě tady všichni odsoudili… A ostatní lidi by mi byli asi jedno…Michaelakkk píše:
Už se nevrátí![]()
![]()
i život…
Naděje je maličká ale dokud se nenajde tak pořád je.Muže jít o případ jako byla ta holčina v rakousku(katarina) ale je to opravdu jen spekulace a berlička.
Chápu tě, mám jen jedno dítě a cítím to stejně.
ZuzaM píše:
V novinách psali, že se batoh našel dost daleko od cesty, kde se Anička ztratila, cestou přes ploty, schovaný pod těžkou deskou. Dost pochybuju, že by se únosci zdržovali jít tak daleko s batohem a schovávat ho, buď by ho vzali sebou nebo nechali ležet.
Pokud by byly Aničce tak max 3 roky, snad by byla možná verze s tou pomatenou únoskyní, ale takhle?
Bohužel si myslím, že termovize i policisté mohli něco přehlídnout…:-(Jinak jsem slyšela, že pokud se v takovém případě ztracený človíček nenajde, rodiče nemají možnost to v sobě uzavřít, prostě pořád i po letech si představují, že toho svého… někde potkají, že někde žije.
Proč by byla ta verze s jinou rodinou pravděpodobnější, kdyžby byly aničce max.3 roky? Třeba ta rodina ztratila 9 ti letou holčičku. I 9ti leté dítě se dá ovlivnit…
Protože je mnohem jednodušší udržet někde malé dítě než 9 letou holčičku, ta už se tak snado ovlivnit nedá, natožpak odvést někam kam nechce. Anička doma ani ve škole problémy neměla, takže by nechtěla žít někde jinde.
ZuzaM píše:
Protože je mnohem jednodušší udržet někde malé dítě než 9 letou holčičku, ta už se tak snado ovlivnit nedá, natožpak odvést někam kam nechce. Anička doma ani ve škole problémy neměla, takže by nechtěla žít někde jinde.
Nikdy nevíš, určitě tam je proti své vůli, ale mohou vyhrožovat, že jestli nebude poslouchat ublíží mamince… Hele a je to coby kdyby!!
http://www.blesk.cz/…-rodiny.html
Píšou v podtextu, že ukončili pátrání
.
To snad ne…
makina píše:
http://www.blesk.cz/…-rodiny.html
Píšou v podtextu, že ukončili pátrání![]()
![]()
.
To snad ne…
Ukončili pátraní v oblasti, kde holčička zmizela. Ale nevylučují, že se tam ještě vrátí. Holčičku stále hledají - v celé naší republice i v zahraničí. Já pořád věřím ve šťastný konec. Moc to rodičům i samotné holčičce přeju.
Jo, jasně, já to chápu, určitě mají i jinou práci než pročesávat okolí a hledat jen Aničku, snad tam zůstanou alespon třeba dobrovolníci a budou dál hledat… Přišlo mi to v prvním okamžiku, jako bych nad ní zlomili hůl.
taky si myslím ,že ukončili pátrání jen v okolí kde anička bydlí…určitě budou pátrat dál po republice..taky stále doufám…
makina píše:
Jo, jasně, já to chápu, určitě mají i jinou práci než pročesávat okolí a hledat jen Aničku, snad tam zůstanou alespon třeba dobrovolníci a budou dál hledat… Přišlo mi to v prvním okamžiku, jako bych nad ní zlomili hůl.
To si nemyslím. Já dneska slyšela v TV, že prověřují některé možné varianty, co se stalo, víc, vyslýchají znovu svědky atp. Tak asi uznali za vhodné pátrání v okolí ukončit.