Ztracená Anička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1837
19.10.10 21:55

no, ještě k tomu, co jste psaly… ono to je všechno strašně těžký…
moje mamka měla reakci „vidělas kudy chodila?? to bych zakázala“ - jenže … zakázala nezakázala, já jí na to musela říct „mami kdybys viděla kudy jsme chodívaly my… to ti ani neřeknu aby tě dodatečně neklepla pepka“
A to upozorňuju, že jsem byla držená hodně zkrátka, na první diskošku mě mamka pustila až v osmnácti a to mě tam ještě s tátou osobně přijeli vyzvednout o půlnoci.

Ještě mě k tomu napadá, že moje spolužačky z vejšky jezdily stopem, dvakrát se jim stalo, že je ten chlap, co jim zastavil, obtěžoval, a ony stejně jezdily pořád, což jsem opravdu jako nepochopila. A to jim bylo třeba už 22 let - vpodstatě dospělý ženský.

Prostě lidi ani děti se ne vždy pohybujou po bezpečných trasách, a můžete tamtudy jít třeba jednou a může se to stát osudným.
Naší obvoďačku někdo zmydlil v šest ráno (za tmy) když šla do práce. jen tak, bezdůvodně, nebo bůhví proč, ale udělal to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
19.10.10 21:58

PřeSně tak, všechny co řeknou to co tvoje mamka bch odstřelila! ONO TO JE LEHKÉ ŘÍCI ZAKÁZAT… :roll: jenže děti jsou děti a hlavně přodpokládal by někdo z vás, že se to může tát právě vám?

• Citovat
  • Upravit
15326
20.10.10 11:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
20.10.10 11:41

tak jsem to video obulela :cry:

a představ te si co jsem se včera dozvěděla…dcera jezdí do školy i ze školy tramvají a vystupuje hned před školou a když jede domů tak kousek od domu…no bylo mi divný že nechce už delší dobu na lístky tak se jí ptám jakje to možné a ona mi řekne že si krátí cestu domů s kamarádkama přes finské domky..kde je to samá zahrada a lesík ..já šla málem do mrákot pomalu se mi zastavilo srdce znám tu cestu tam a je to tam jak dělané pro nákýho pedofila…
takže jsem ji teda sprdla na dvě doby že bude jezdit tramvají nebo že ji budu chodit na proti a udělám ji ostudu…takže je to prostě tak i přes veškerou opatrnost poučení stejně si chodila tudy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
20.10.10 11:50

Jiná doba, jiná rizika… V létě 1988 zmizela - jak jinak než při autostopu - tahle dívčina… (ta dlouhovlasá).
Měla fakt talent na zpívání, to pak mrzí dvojnásob…

http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
20.10.10 13:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
20.10.10 14:00

Už je to fakt dlouhá doba co Aničku všichni hledají, pomalu začínám myslet na nejhorší :cry: chudáci rodiče, aby se fakt ze všeho zbláznili. Už o tom ani moc nemluví v televizi, strašně moc si přeju, aby jí našli co nejdřív živou a zdravou...........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
20.10.10 15:18
Abra píše:
tak jsem to video obulela :cry:a představ te si co jsem se včera dozvěděla…dcera jezdí do školy i ze školy tramvají a vystupuje hned před školou a když jede domů tak kousek od domu…no bylo mi divný že nechce už delší dobu na lístky tak se jí ptám jakje to možné a ona mi řekne že si krátí cestu domů s kamarádkama přes finské domky..kde je to samá zahrada a lesík ..já šla málem do mrákot pomalu se mi zastavilo srdce znám tu cestu tam a je to tam jak dělané pro nákýho pedofila…
takže jsem ji teda sprdla na dvě doby že bude jezdit tramvají nebo že ji budu chodit na proti a udělám ji ostudu…takže je to prostě tak i přes veškerou opatrnost poučení stejně si chodila tudy…

To mi povídej!! Spíš jí ukaž fotky ztracených dětí, ukázky pedofilů at se vystraší!! Moje sestra včera přišla domů místo ve 2 až ve 4 a nebrala mámě telefon ta jí po hodině začala shánět po kamarádkách doma a nikde nebyla přišla ve čtyři, s tím, že byla s kamarádkou na hřišti :cert: Máma jí nařezala zadek(snad poprvé v životě) a na netu jsem jí musela ukázat zmizelé děti fotky pedofilů, že to mohou být na pohled úplně normální lidé… Je jí 11 a půl… Děti jsou nepoučitelný!! Je jedno kolik jim je!!

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
20.10.10 15:20
Jura007 píše:
Jiná doba, jiná rizika… V létě 1988 zmizela - jak jinak než při autostopu - tahle dívčina… (ta dlouhovlasá).
Měla fakt talent na zpívání, to pak mrzí dvojnásob…http://www.youtube.com/watch?…

Nevím jestli u talentu na zpívání mrzí ztracení dvojnásob?? Promiň ale to je fakt zatím ta největší kravina, co jsem od tebe slyšela!! :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
43031
20.10.10 15:36

holy tak jsdem celkem rada, ze mam kluka :-) preci jen matky krasnych holcicek to asi maji horsi.
ted hop jeste musim vykrmit, aby byl tlustej tak, aby o nej ani pedofil nezakopl:-)

jako je nam jasne, ze kdyz mluvime o pedofilech, nemyslime tim pedofily v pravem slova smyslu, ale proste lidi, co ublizuji detem (cisty pedofil to pry neudela).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
20.10.10 15:47

ja myslim ze v ohrozeni jsou stejne holcicky jak kluci…Homosexualnich pedofilu je dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6421
20.10.10 15:51

I pedofil může dítě zabít ze strachu z prozrazení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
20.10.10 15:53
Michaelakkk píše:
Abra píše:
tak jsem to video obulela :cry:a představ te si co jsem se včera dozvěděla…dcera jezdí do školy i ze školy tramvají a vystupuje hned před školou a když jede domů tak kousek od domu…no bylo mi divný že nechce už delší dobu na lístky tak se jí ptám jakje to možné a ona mi řekne že si krátí cestu domů s kamarádkama přes finské domky..kde je to samá zahrada a lesík ..já šla málem do mrákot pomalu se mi zastavilo srdce znám tu cestu tam a je to tam jak dělané pro nákýho pedofila…
takže jsem ji teda sprdla na dvě doby že bude jezdit tramvají nebo že ji budu chodit na proti a udělám ji ostudu…takže je to prostě tak i přes veškerou opatrnost poučení stejně si chodila tudy…
To mi povídej!! Spíš jí ukaž fotky ztracených dětí, ukázky pedofilů at se vystraší!! Moje sestra včera přišla domů místo ve 2 až ve 4 a nebrala mámě telefon ta jí po hodině začala shánět po kamarádkách doma a nikde nebyla přišla ve čtyři, s tím, že byla s kamarádkou na hřišti :cert: Máma jí nařezala zadek(snad poprvé v životě) a na netu jsem jí musela ukázat zmizelé děti fotky pedofilů, že to mohou být na pohled úplně normální lidé… Je jí 11 a půl… Děti jsou nepoučitelný!! Je jedno kolik jim je!!

míšo naštěstí domluva zabrala a dnes přijela tramvají a včas…člověk by řekl 13ti letá koza ta už má trochu rozumu a kor když jsem ji říkala o té aničce a pak udělá tohle :cert: …potom je má člověk uhlídat :-(

juro taky si myslím že to že umí zpívat zamrzí dvojnásob…každá ztráta bolí stejně at umí to či ono :nevim:

pudlo jak jsi to myslela s těma pedofilama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
20.10.10 15:58

jinak teda tvoje sestra je taky pěkný číslo to musela být maminka vyděšená k smrti se nedivím že ji dala přes zadek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
20.10.10 16:17

http://www.ahaonline.cz/…ni-po-anicce-(9):-rodina-kontaktovala-carodejku-a-samana---ti-jsou-si-jisti:-pachatele-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová