Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no, ještě k tomu, co jste psaly… ono to je všechno strašně těžký…
moje mamka měla reakci „vidělas kudy chodila?? to bych zakázala“ - jenže … zakázala nezakázala, já jí na to musela říct „mami kdybys viděla kudy jsme chodívaly my… to ti ani neřeknu aby tě dodatečně neklepla pepka“
A to upozorňuju, že jsem byla držená hodně zkrátka, na první diskošku mě mamka pustila až v osmnácti a to mě tam ještě s tátou osobně přijeli vyzvednout o půlnoci.
Ještě mě k tomu napadá, že moje spolužačky z vejšky jezdily stopem, dvakrát se jim stalo, že je ten chlap, co jim zastavil, obtěžoval, a ony stejně jezdily pořád, což jsem opravdu jako nepochopila. A to jim bylo třeba už 22 let - vpodstatě dospělý ženský.
Prostě lidi ani děti se ne vždy pohybujou po bezpečných trasách, a můžete tamtudy jít třeba jednou a může se to stát osudným.
Naší obvoďačku někdo zmydlil v šest ráno (za tmy) když šla do práce. jen tak, bezdůvodně, nebo bůhví proč, ale udělal to.
PřeSně tak, všechny co řeknou to co tvoje mamka bch odstřelila! ONO TO JE LEHKÉ ŘÍCI ZAKÁZAT…
jenže děti jsou děti a hlavně přodpokládal by někdo z vás, že se to může tát právě vám?
tak jsem to video obulela ![]()
a představ te si co jsem se včera dozvěděla…dcera jezdí do školy i ze školy tramvají a vystupuje hned před školou a když jede domů tak kousek od domu…no bylo mi divný že nechce už delší dobu na lístky tak se jí ptám jakje to možné a ona mi řekne že si krátí cestu domů s kamarádkama přes finské domky..kde je to samá zahrada a lesík ..já šla málem do mrákot pomalu se mi zastavilo srdce znám tu cestu tam a je to tam jak dělané pro nákýho pedofila…
takže jsem ji teda sprdla na dvě doby že bude jezdit tramvají nebo že ji budu chodit na proti a udělám ji ostudu…takže je to prostě tak i přes veškerou opatrnost poučení stejně si chodila tudy…
Jiná doba, jiná rizika… V létě 1988 zmizela - jak jinak než při autostopu - tahle dívčina… (ta dlouhovlasá).
Měla fakt talent na zpívání, to pak mrzí dvojnásob…
Už je to fakt dlouhá doba co Aničku všichni hledají, pomalu začínám myslet na nejhorší
chudáci rodiče, aby se fakt ze všeho zbláznili. Už o tom ani moc nemluví v televizi, strašně moc si přeju, aby jí našli co nejdřív živou a zdravou...........
Abra píše:
tak jsem to video obulelaa představ te si co jsem se včera dozvěděla…dcera jezdí do školy i ze školy tramvají a vystupuje hned před školou a když jede domů tak kousek od domu…no bylo mi divný že nechce už delší dobu na lístky tak se jí ptám jakje to možné a ona mi řekne že si krátí cestu domů s kamarádkama přes finské domky..kde je to samá zahrada a lesík ..já šla málem do mrákot pomalu se mi zastavilo srdce znám tu cestu tam a je to tam jak dělané pro nákýho pedofila…
takže jsem ji teda sprdla na dvě doby že bude jezdit tramvají nebo že ji budu chodit na proti a udělám ji ostudu…takže je to prostě tak i přes veškerou opatrnost poučení stejně si chodila tudy…
To mi povídej!! Spíš jí ukaž fotky ztracených dětí, ukázky pedofilů at se vystraší!! Moje sestra včera přišla domů místo ve 2 až ve 4 a nebrala mámě telefon ta jí po hodině začala shánět po kamarádkách doma a nikde nebyla přišla ve čtyři, s tím, že byla s kamarádkou na hřišti
Máma jí nařezala zadek(snad poprvé v životě) a na netu jsem jí musela ukázat zmizelé děti fotky pedofilů, že to mohou být na pohled úplně normální lidé… Je jí 11 a půl… Děti jsou nepoučitelný!! Je jedno kolik jim je!!
Jura007 píše:
Jiná doba, jiná rizika… V létě 1988 zmizela - jak jinak než při autostopu - tahle dívčina… (ta dlouhovlasá).
Měla fakt talent na zpívání, to pak mrzí dvojnásob…http://www.youtube.com/watch?…
Nevím jestli u talentu na zpívání mrzí ztracení dvojnásob?? Promiň ale to je fakt zatím ta největší kravina, co jsem od tebe slyšela!!
![]()
holy tak jsdem celkem rada, ze mam kluka
preci jen matky krasnych holcicek to asi maji horsi.
ted hop jeste musim vykrmit, aby byl tlustej tak, aby o nej ani pedofil nezakopl:-)
jako je nam jasne, ze kdyz mluvime o pedofilech, nemyslime tim pedofily v pravem slova smyslu, ale proste lidi, co ublizuji detem (cisty pedofil to pry neudela).
ja myslim ze v ohrozeni jsou stejne holcicky jak kluci…Homosexualnich pedofilu je dost…
Michaelakkk píše:Abra píše:To mi povídej!! Spíš jí ukaž fotky ztracených dětí, ukázky pedofilů at se vystraší!! Moje sestra včera přišla domů místo ve 2 až ve 4 a nebrala mámě telefon ta jí po hodině začala shánět po kamarádkách doma a nikde nebyla přišla ve čtyři, s tím, že byla s kamarádkou na hřišti
tak jsem to video obulelaa představ te si co jsem se včera dozvěděla…dcera jezdí do školy i ze školy tramvají a vystupuje hned před školou a když jede domů tak kousek od domu…no bylo mi divný že nechce už delší dobu na lístky tak se jí ptám jakje to možné a ona mi řekne že si krátí cestu domů s kamarádkama přes finské domky..kde je to samá zahrada a lesík ..já šla málem do mrákot pomalu se mi zastavilo srdce znám tu cestu tam a je to tam jak dělané pro nákýho pedofila…
takže jsem ji teda sprdla na dvě doby že bude jezdit tramvají nebo že ji budu chodit na proti a udělám ji ostudu…takže je to prostě tak i přes veškerou opatrnost poučení stejně si chodila tudy…Máma jí nařezala zadek(snad poprvé v životě) a na netu jsem jí musela ukázat zmizelé děti fotky pedofilů, že to mohou být na pohled úplně normální lidé… Je jí 11 a půl… Děti jsou nepoučitelný!! Je jedno kolik jim je!!
míšo naštěstí domluva zabrala a dnes přijela tramvají a včas…člověk by řekl 13ti letá koza ta už má trochu rozumu a kor když jsem ji říkala o té aničce a pak udělá tohle
…potom je má člověk uhlídat ![]()
juro taky si myslím že to že umí zpívat zamrzí dvojnásob…každá ztráta bolí stejně at umí to či ono ![]()
pudlo jak jsi to myslela s těma pedofilama?
jinak teda tvoje sestra je taky pěkný číslo to musela být maminka vyděšená k smrti se nedivím že ji dala přes zadek ![]()
http://www.ahaonline.cz/…ni-po-anicce-(9):-rodina-kontaktovala-carodejku-a-samana---ti-jsou-si-jisti:-pachatele-