Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
mertinka píše:
http://www.ahaonline.cz/…ni-po-anicce-(9):-rodina-kontaktovala-carodejku-a-samana---ti-jsou-si-jisti:-pachatele-
jj, taky jsem četla nároz nějaké kartářky, že se s pachatelem anička znala. ale kdo ví, zda se těmhle lidem dá věřit, chápu, že někdo tu schopnost má, ale někteří jen tahají z lidí peníze.
Člověk se pak už asi chýtá každého stébla. Kéž by opravdu byla na živu, ale já tomu už moc nevěřím.
Pedofil ma (pry) deti rad, neublizil by. Ti co deti zneuzivaji ci zabijeji pry casteji pedofilove nejsou vubec, nebo to jsou pedofilni sadisti, pedofilove s poruchou osobnosti a podobne. ne jen pedofilove.
jako muz ma rad zeny a neznasilnuje je bezne, pedofil ma rad deti a taky je neznasilnuje.
ale slovo pedofil se tady bezne pouziva jako zjednodusene oznaceni toho zleho chlapa
Pudloslava píše:
Pedofil ma (pry) deti rad, neublizil by. Ti co deti zneuzivaji ci zabijeji pry casteji pedofilove nejsou vubec, nebo to jsou pedofilni sadisti, pedofilove s poruchou osobnosti a podobne. ne jen pedofilove.jako muz ma rad zeny a neznasilnuje je bezne, pedofil ma rad deti a taky je neznasilnuje.
ale slovo pedofil se tady bezne pouziva jako zjednodusene oznaceni toho zleho chlapa
problem je v tom ze muz ,ktery miluje zeny se muze normalne seznamit,kdyz se mu zena libi a nemusi ji nikam lakat aby ho nikdo nevidel.Samozrejme ,ze jsou nasilnici…Pedofil to ma tezsi v tom ze si ziskava deti tak aby to nikdo nevedel .Nevim ale je bud aktivni pedofil nebo pasivni,kterej si to uvedomuje a snazi se detem v tomto spise vyhybat.Aktivni pedofil laka deti,kupuje jim darky je na ne hodny jen aby ziskal co chtel,mozna by je nikdy nezabil ,ale ublizuje jim uz tak ,ze si sex urcitym zpusobem vynuti.
díky za objasnění…tak jsem zase o chlup chytřejší..
jinak kéž by měli ti senzibilové pravdu a anička opravdu žije a jen je někde pod narkotiky …snad se dočká brzké pomoci…jako rodič bych se taky chytala asi všeho ![]()
Mertinko, teď prezentuješ hodně velký mýtus této civilizace. Pedofil (myšleno ten s klasickou diagnózou) nevyhledává děti kvůli realizaci sexu. Jemu k získání pocitu uspokojení stačí pouhá přítomnost dítěte, i když sedí dva metry od něho a jen si s ním povídá. K žádné sexuální aktivitě dojít nemusí - a on je přesto uspokojený.
Dodal bych ale, že to co ty si myslí 99 procent populace. Tímto děkuju bulváru za vytrvalou prezentaci tohoto tématu…
![]()
Musim take reagovat. Je to hrozne! TAke si strasne preji aby byla nazivu, ale pochybuji, kazdy den se zkracuje nadeje. Mozna by meli zkusit senzibila. Vim ze nekdo na to neveri, ale zkusila bych to. Aspon nejaka nedeje.
Niky7 píše:
Musim take reagovat. Je to hrozne! TAke si strasne preji aby byla nazivu, ale pochybuji, kazdy den se zkracuje nadeje. Mozna by meli zkusit senzibila. Vim ze nekdo na to neveri, ale zkusila bych to. Aspon nejaka nedeje.
už ho kontaktovali, a též kontaktovali i nějaké kartářky
Abra píše:
díky za objasnění…tak jsem zase o chlup chytřejší..jinak kéž by měli ti senzibilové pravdu a anička opravdu žije a jen je někde pod narkotiky …snad se dočká brzké pomoci…jako rodič bych se taky chytala asi všeho
Aha a co zkusili je poslechnout nebo se na to vyprdli? Je mi tech rodicu fak lito .
A myslíte také někdo na to jak je si aničce??? pořád tady mluvíte o jejích rodičích…
Miso myslime, ale je tezky o tom mluvit. Myslet si clovek muze cokoliv. Nevis jestli je nekde zavrena, nebo na dalnici nebo to horsi, tak proc tady o tom psat kdyz je to bolestive.?
Jura007 píše:
Mertinko, teď prezentuješ hodně velký mýtus této civilizace. Pedofil (myšleno ten s klasickou diagnózou) nevyhledává děti kvůli realizaci sexu. Jemu k získání pocitu uspokojení stačí pouhá přítomnost dítěte, i když sedí dva metry od něho a jen si s ním povídá. K žádné sexuální aktivitě dojít nemusí - a on je přesto uspokojený.
Dodal bych ale, že to co ty si myslí 99 procent populace. Tímto děkuju bulváru za vytrvalou prezentaci tohoto tématu…![]()
to jsou ti pasivni pedofilove o kterych ty pises.....
Já bych ráda věřila že je Anička někde zavřená,ale spíš se obávám že jí najdou v řece.Nevim proč ale mám takovej pocit a stejně na ní myslim a doufám že se pletu.
Myslim si že uvažovat tu nad tím jestli někde trpí nebo co se s ní děje jsou jen uvahy a trápení.