Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Michaelakkk píše:
A myslíte také někdo na to jak je si aničce??? pořád tady mluvíte o jejích rodičích…
To jsou přesně moje slova. Už jsem to tady jednou psala. Nejvíce myslím na Aničku, jak jí asi je nebo spíše jak jí asi bylo, co musela strašného prožívat nebo co ještě prožívá????
nakukovatelka píše:Jura007 píše:Juro, vsimla jsem si uz asi 3×-4×, ze jsi naznacoval neco o svem vztahu k detem (ze mas praci s detmi dokonce zakazanou - myslim, ze to bylo v diskusi o taborech, ale nejsem si jista - pisu to naplno, protoze jsi s tim taky nedelal tajnosti), muzes nam k tomu neco rict ? Tvoje pritomnost na e-miminu uz se probirala, toto ale nezminil nikdo. Jestli jsi to uz nekde psal, tak se omlouvam, ale nevsimla jsem si. Diky.
Pudli, podepisuju se pod tvá slova - diagnóza jak vyšitá.
omlouvam se ,ale myslim na to cele odpoledne co mne jura odepsal na mou narazku na pedofily,ze se jich vicemene zastava.Mela jsme co docineni v mem zivote s jednim pedofilem ,kvuli nemu jsem snad tu pedofilii studovala abych dokazala pochopit…no nproste radeji si necham muj nazor pro sebe…
Nakukovatelko, to je dobrá otázka, jsem rád, že se na to někdo ptá. Práci s dětmi nemám zakázanou, já jsem se jí vzdal dobrovolně, po dost nevybíravých slovních útocích jedné „supermatky“, kterou v tom podporovalo její okolí. Poukázal jsem na to, že svému synovi dovolí všechno (včetně devastace veřejné zeleně, prokazatelná škoda za několik desítek tisíc korun), ale o jeho náplň volného času se nestará. Ve stejné době měla výstup se správcem místního koupaliště (62 letým), na kterého řvala a tykala mu - taky poukázal na to, že její synek používá dost nešetrně vybavení místního koupaliště. Já jsem v tém době vedl jeden kroužek a kamarádovi jsem občas vypomohl se zálesáckým oddílem. Ale v té době maminky jakoby organizovaně do jednoho všechny děti odhlásily. Tím kroužek v podstatě sám zanikl a přes všechny moje pokusy se mně ho nepodařilo obnovit. Holt rodiče mají právo si vybírat, někdy to ale dělají dost buranským způsobem.
Co dál, uvidíme. „Moje“ děti z osmdesátých a devadesátých let mezitím vyrostly a některé už mají svoje rodiny. Kontakt jsem s nimi neztratil, tak třeba se něco vyvine…
Mimochodem, ten dům dětí, co jsem pod něj „patřil“, v příštích dvanácti měsících zanikne. Jestli mám být škodolibě potěšený? To asi ne… Na ty buranské maminky a jejich polovičky prdím, ale těch dětí je mně fakt líto.
A kdyby někdo přece jen pochyboval o mojí sexuální orientaci, tak mu dám mailovou adresu a číslo mobilu na mého kamaráda ze zálesáckého oddílu. Případně i na jeho manželku, učitelku základní školy. Můžete se zeptat přímo jich. ![]()
juro myslím,žes tuhle otázku očekával již dlouho.....visela ve vzduchu. prostě asi je těžko pochopitelné,že si vydržel tak dlouho v takovém babinci…kolik má emimino uživatelek? a ty jsi asi jediný mužský. promiňte od odbočení od velmi smutného tématu. doufám,stejně jako všichni že tato diskuze zaniknne brzy a s pozitivním koncem. ![]()
Mertinko, nic ve zlém, ale jestli jsi problematiku pedofilie studovala, tak ty prezentované znalosti odpovídají stupni poznání u nás v sedmdesátých letech dvacátého století. Tím neříkám, že je to tvoje chyba - jen bys to měla reklamovat u svých vyučujících.
Mimochodem, nařčení z pedofilie (co mám tak zprávy) se nevyhnulo ani Jaroslavu Foglarovi (ten byl taky „divný“, že zůstal starým mládencem, navíc věřícím a skautem k tomu) a ani řediteli toho „našeho“ domu dětí, ale ten na to nechtěl nikdy vzpomínat. A to bylo ještě za minulého režimu, takže patent na blbost nemá jen tato doba… ![]()
jen nesouhlasim s tim ze pedofilum staci byt u deti 2 metry a uspokoji je to.Pedofily vzrusujou deti samozrejme i sexualne.Urcite nechci hazet vsechny do jednoho pytle a vazim si tech ,kteri o svoji orientaci vi a dokazi se drzet zpatky. a ze sve zkusenosti jsem poznala takove a nejen z vycteni z bulvaru,kteri detem slibuji a kupuju aby dosahli sveho a bohuzel si ani nepripousti ze by delali neco spatneho,vzdyt oni jsou tak hodni…je mi s toho zle a jen jsem chtela rict ze nedelam rozdil at uz pedofil dostane dite nasilim nebo podle nej po dobrem je to hnus..
Sophinko, „face to face“ jsem tu potkal asi deset chlapů. Holt ne každý si nechá líbit to co já. Ale už mlčím…
jasne ty co se dokazi drzet zpatky byvaji i nejlepsimi uciteli a vychovateli rozumi detem a maji je radi..ale jak se prekroci hranice je zle…
Jura007 píše:
Mertinko, nic ve zlém, ale jestli jsi problematiku pedofilie studovala, tak ty prezentované znalosti odpovídají stupni poznání u nás v sedmdesátých letech dvacátého století. Tím neříkám, že je to tvoje chyba - jen bys to měla reklamovat u svých vyučujících.
Mimochodem, nařčení z pedofilie (co mám tak zprávy) se nevyhnulo ani Jaroslavu Foglarovi (ten byl taky „divný“, že zůstal starým mládencem, navíc věřícím a skautem k tomu) a ani řediteli toho „našeho“ domu dětí, ale ten na to nechtěl nikdy vzpomínat. A to bylo ještě za minulého režimu, takže patent na blbost nemá jen tato doba…
ono je to ozehave tema,a omlouvam se jestli jsme se te nejak dotkla..ja vim co myslis,neni pedofil jako pedofil..ono jsou to opravdu lide co detem rozumi umi to s nimi..zalezi jen na nich jak se dokazi s tim vyrovnat.A opravdu si vazim tech co to dokazi a nemaji to lehke…Bohuzel je vic nez dost aktivnich pedofilu a o tech jsme mluvila…Myslim ze jsme se ucila u nejlepsi nasi sexuolozky tak snad nebudu tak pozadu…
No když říkáš že u nejlepší… Hmmm…
Jenom jestli ta „nejlepší“ sexuoložka znala taky termín „superpozice sexuálních deviací“. Z tvého příspěvku mně připadá, že ti o něm nic neřekla. ![]()
Jura007 píše:
No když říkáš že u nejlepší… Hmmm…Jenom jestli ta „nejlepší“ sexuoložka znala taky termín „superpozice sexuálních deviací“. Z tvého příspěvku mně připadá, že ti o něm nic neřekla.
Koukam ze ty o tom vis vice, nez kdejaky psycholog,ja nejsem psycholozka jen jsme toto studovala abych poznala a pochopila ,mela jsme mmoznost mluvit s pedofilama ,i s jejich obetma ..detma…a takovy nazor ..pedofilove jsou moc hodni a detem by neublizili s tim na mne nechod..obhajujes neco spatneho..obhajujes sebe????promin pripada mne to tak..
tak nějak nevím…ale nechala bych tuto diskusi hlavně o informacích o Aničce…myslím že to tu patří spíš jí než pedofilům…ale neberte to ve zlém jen mi to tak přišlo že se tu bavíme o Aničce a jejím zmizení a toto se rozvádí už někam jinam…
Abra píše:
tak nějak nevím…ale nechala bych tuto diskusi hlavně o informacích o Aničce…myslím že to tu patří spíš jí než pedofilům…ale neberte to ve zlém jen mi to tak přišlo že se tu bavíme o Aničce a jejím zmizení a toto se rozvádí už někam jinam…
jo mas pravdu,nechala jsme se unest..proste mne to stve uz kvuli Anicce,protoze takovy lide at uz s kterehokoliv duvodu dokazi ublizit diteti by tu nemeli mezi nama vubec byt. ![]()
Já myslím, že vždycky se diskuse někam vyvine a diskuse o Aničce - co dál psát? Jak je nám to všem líto a předstihovat se komu víc? Jestli je lepší myslet na Aničku nebo na rodiče?
Upřímně o sexuálních deviacích vím houby, jen jako laik z novin atd., ale i tam psali, že „neaktivních“ pedofilů, kteří z lásky k dětem bojují celý život s tím, aby na ně neměli sexuální chuť, je strašně moc. Bohužel tohle není vidět, je vidět, když to pedofil „neukočíruje“.
Juro, mě tohle ve spojitosti s tvou osobou nikdy nenapadlo, ale napadlo mě, že jsi homosexuál
. Právě proto, že tě tak baví tady tlachat o víceméně ženských záležitostech a my víme, že málokterý chlap rád analyzuje. A gayové jsou v tomhle stejní jak ženský, neznám lepší kamarádku než je gay
Ani náhodou mi na tohle neodpovídej, to je tvoje věc. Ale vážně máš přehled o spoustě věcí.
emanka co dál psát?Třeba to jaké jsou novinky a jak se to vyvíjí a tak…