Ztracená Anička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2681
20.10.10 22:50

Četla jsem teď někde na netu rozhovor s maminkou toho Honzíka, co se ztratil v roce myslím 1997. Je to poslední dítě v Praze, které se nikdy nenašlo a absolutně se neví, co se stalo. Maminka psala, že katastrofální byly první 3 měsíce. Já si to ještě pamatuju, jak všude po Praze visely jeho fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
21.10.10 08:00
Jura007 píše:
Děvčata, já pořád říkám, že vaše představa pedofilie je deformovaná bulvárem. (A to jsem si říkal, že do této diskuse už přispívat nebudu…) Sežeňte si kvalitního školitele a pak mudrujte. U pedofila jde především o navození stavu blaženosti v mozku, ne o přímé tělesné uspokojení.A teď už mlčím definitivně…

tak to jsme pak pedofilove vsichni,protoze deti milujeme…nezlob se ale tady jde prave o to telesne uspokojeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
21.10.10 08:08

tak koukám že tu po ránu nejsou moc dobré zprávy,když zmizela další dívka tak doufám jen že se někam schovala před rodiči a trucuje ,když už to několikrát udělala…

jinak co se týče Aničky..mám jen takový pocit,že kdyby ji nedej bože někdo zabil tak by ji už museli přece najít?????Já si myslím že je už za hranicema a bůh ví co se s ní děje…nebo ji někam prodali…Co myslíte?Mě se furt nechce věřit že by byla po smrti..a s tím Honzíkem si myslím že to bylo to samé přece se nemohli propadnout do země :-( :nevim:

Prostě nad tím pořád přemýšlím…no nechce se mi připustit myšlenka na to nejhorší :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
21.10.10 08:13

http://www.blesk.cz/…a-stopa.html taky nechi myslet na nejhorsi…verim i tem senzibilum ze je Anicka jeste na zivu,musi byt,kez by pomohla nejaka nahoda,nebo se ji podarilo utect…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
21.10.10 08:19
mertinka píše:
http://www.blesk.cz/…a-stopa.html taky nechi myslet na nejhorsi…verim i tem senzibilum ze je Anicka jeste na zivu,musi byt,kez by pomohla nejaka nahoda,nebo se ji podarilo utect…

Hlavně aby to byli opravdoví senzibilové a né jen nějací šarlatáni co dychtí po senzaci a penězích :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
21.10.10 08:19
mertinka píše:
http://www.blesk.cz/…a-stopa.html taky nechi myslet na nejhorsi…verim i tem senzibilum ze je Anicka jeste na zivu,musi byt,kez by pomohla nejaka nahoda,nebo se ji podarilo utect…

Kéž by to dopadlo dobře.

Příspěvek upraven 21.10.10 v 08:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
21.10.10 08:24

Doufám, že jí najdou :hug: Tady podle článku by to nevypadalo tak špatně, tak pevně věřím, že se nezařadí vedle Honzíka Nejedlého :-(

http://www.novinky.cz/…a-druha.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
21.10.10 08:26

ta cesta kterou chodila domu je opravdu strasna… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
21.10.10 08:30

Děvčata, navrhuju diskusi ukončit a nové už nezakládat. Zkuste si představit rozpoložení budoucí maminy v osmém nebo devátém měsíci, která bude toto číst. Navíc vám při nejlepší vůli nemůžu říct všechno, co o problematice vím - v některých specifických věcech musím zachovat mlčenlivost.

Takže to ukončeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.10 08:33
:nevim:
Jura007 píše:
Děvčata, navrhuju diskusi ukončit a nové už nezakládat. Zkuste si představit rozpoložení budoucí maminy v osmém nebo devátém měsíci, která bude toto číst. Navíc vám při nejlepší vůli nemůžu říct všechno, co o problematice vím - v některých specifických věcech musím zachovat mlčenlivost.Takže to ukončeme.

Juro nezlobse ale to neni diskuze o tobě,ale o Aničce.Já zde hledám info jak to vypadá proto že informace nejsou vždy na seznamu,takže ukončit spor pedofil,uchylák atd.. už se měl dávno,ale nevim proč by se měla ukončovat tato diskuze :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
21.10.10 08:34

Mám 5ti letýho kluka a ven ho samotnýho nepouštíme ani před bytovku, sice slyšíme od okolí, že jsme hrozní, že se o něj bojíme, že není samostatný atd… Ale když to pak člověk poslouchá co se děje všude kolem, tak ať si všichni říkají co chtějí, terčem pedefila může být jak holka tak i kluk. Moc doufám, že Aničku najdou, ale je pryč už moc dlouho, ale naděje umírá poslední.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
21.10.10 08:37
Jura007 píše:
Děvčata, navrhuju diskusi ukončit a nové už nezakládat. Zkuste si představit rozpoložení budoucí maminy v osmém nebo devátém měsíci, která bude toto číst. Navíc vám při nejlepší vůli nemůžu říct všechno, co o problematice vím - v některých specifických věcech musím zachovat mlčenlivost.Takže to ukončeme.

Juro, myslím, že to nejde jen o rozpoložení maminky v těhotenství, my máme taky malé děti !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
21.10.10 08:40

Tak já budu trošku konkrétnější. Myslím si, že nejde o hledání informací, ale o prachobyčejnou senzacechtivost. A to mně nepřipadá morálně v pořádku.
Indicií, že obecný názor společnosti je manipulovaný bulvárem, jsem dal v této i v souběžné diskusi o Sandře už dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
21.10.10 08:43
Jura007 píše:

Juro, ale my nic neukončíme. Jak psala Kačka, není to diskuse o tobě, ale o Aničce, a je dobře, že byla založená. Možná jsi spíš myslel ukončení svého přispívání sem?

Docela koukám, že s Praze ztratilo přes 2 000 dětí a jen Honzík nebyl nalezen, to je obrovské číslo a stojí za ním spoustu mravenčí práce, je to obdivuhodné.

Abro, myslím, že není zas až takový problém zbavit se těla, navíc dětského, existuje spousta chemikálií, voda, země… :cry: Panebože, píše se mi to strašně, ale je to pravda. Kolikrát jsem si říkala, že jestli nedejbože došlo k nejhoršímu, at aspon najdou tělíčko, at se rodiče do konce života nemusí drásat představou, že ji někdo znásilňuje v arabském nevěstinci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
21.10.10 08:45
Jura007 píše:
Tak já budu trošku konkrétnější. Myslím si, že nejde o hledání informací, ale o prachobyčejnou senzacechtivost. A to mně nepřipadá morálně v pořádku.
Indicií, že obecný názor společnosti je manipulovaný bulvárem, jsem dal v této i v souběžné diskusi o Sandře už dost.

Hele, jestli se ti zdá tahle diskuse senzacechtivá, tak se nechod a nepřispívej. Já si díky ní mnohé věci uvědomila, zostřila dohled nad dcerou, jsem více opatrná, a určitě to takhle nepůsobí jen na mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová