Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ty lopaty co sebou berou mne nahani strach…Boze at si holcicko ziva…
Pudlo tak když byl několikrát trestán tak snad jeho vzorek musí mít uložen.Každej vězeň dává DNA
Abra píše:Kamča.dalmatinka píše:Kamčo tak tohle opravdu nevypadá dobře…když policie nosí vidle a lopaty…hm…
ladyrebeko snažim se ,ale jak píše lentilka tak s tim souhlasimhttp://www.blesk.cz/…kracuje.html
Taky si myslím, bála jsem se toho už dřív, ale teď je mi z toho úplně úzko. CHudák Anička.:-((
Prý na místo dorazili i hasiči. Já doufám, že někdo Aničku třeba „jen“ schoval do nějaké díry.
Určitě se najde živá. Musí. Vždyť je to malá holčička ![]()
Kamča.dalmatinka píše:
Pudlo tak když byl několikrát trestán tak snad jeho vzorek musí mít uložen.Každej vězeň dává DNA
Každý prý ne, týká se to jen některých zločinů.
Holky,sleduju to celou dobu.Je mi tak úzko,že tam jdou s těma lopatama
![]()
Pořád se modlím ať jí najdou živou,ale už je to tak dlouho…
![]()
Pudloslava píše:
prave ze kvuli tomu materstvi je to tolik drasave - pustte si schvalne ty dokumenty co delali naciste s detma - je to cira hruza.
Pudlo pár dokumentů jsem viděla některé ani nedokoukala je to hrozné ![]()
Ahojky,
celé to také sleduji a hrozně moc se modlim a doufám v to, že Aničku najdou živou …
Z těch lopat mi naskakuje husí kůže
a je mi z toho hrozně zle…
Kéž by co nejdříve proběhla zpráva, že Anička žije … ![]()
Pořád tu naděje je.Nějaká maminka co sama hledala na vlastní pěst objevila nějaký podzemní bunkr kam se nemohla dostat
http://zena-in.cz/…ubrika/magie
Bojím se nejhoršího… Lopaty, vidle, výkopové práce. Navíc myslím, že když její táta nabídl 3,5 milionu a někdo by ji měl živou, asi by tý nabídky využil. Je mi z toho tak smutno, přeju si, aby byla jen někde ukrytá.
POkud jí někdo ublížil, neexistuje podle mě adekvátní trest. Zavřít ho na doživotí? Bude se mít dobře, bude mít teplo… my ho budeme živit. A ještě existuje šance, že ho podmínečně propustí třeba za 20 let. Není moc věcí, který závidím Americe, ale jedna z nich je ta, že u nich existuje trest smrti (v některých státech) a taky doživotí bez možnosti propuštění.
No řekněte samy - není v takových případech na zvážení opětovné zavedení trestu smrti? ![]()
taky se přidávám, že držím palce - celou dobu! a jak se tu zmiňujete, tak z těch lopat mi jde husí kůže po zádech ![]()
teď si člověk říká, hmm, proč je asi mají ![]()
hlavně, ať jí najdou ![]()
Souhlasim s trestem smrti ! Takovéhle lidi si nic jiného nezaslouží !