Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ZuzaM píše:
A jak by tam týden přežila???
a co by asi chudák měla za sebou, ani to nechci domýšlet..
je mi z toho zle a v tomhle případě mi pro toho, kdo byl schopen jí nějak ublížit nepřijde ani trest smrti dostatečný..
pořád myslím na ní a na její rodiče, jak se tohle dá vůbec přežít
Pro ty rodiče to musí být nepopsatelná hrůza, to se slovy vyjádřit asi nedá …
Mému synovi někdo něco takového udělat a dostat se mi pod ruce, tak ho rozcupuji na pidi kousíčky, budu ho brutálně týrat, zabiju ho, já nevim…
Ale co si hlavně ani nechci představovat, co ta Anička musela prožít - prožívá… Musela mít takový strach, prožívat něco strašného…
Já bych tu svini zabila !!!!
už byl několikrát trestaný ? Proč takové lidi vůbec zas pustí na svobodu ??? Myslím si,že trest smrti by měl opět být zavedený !!!! Pokud je někdo nenapravitelný a každou chvilku zpět v krimu tak co s nima ???
Aničko myslíme na tebe a věříme v dobrý konec tohoto hrozného příběhu !!!!
Pudloslava píše:
prave ze kvuli tomu materstvi je to tolik drasave - pustte si schvalne ty dokumenty co delali naciste s detma - je to cira hruza.
K tomuhle sebemrskačství nemám naprosto sílu
.
Kamča.dalmatinka píše:
Pudlo tak když byl několikrát trestán tak snad jeho vzorek musí mít uložen.Každej vězeň dává DNA
aha, byl trestan . ja ctu dost letmo, uteklo mi to. a zacopak asi?
Míša8808 píše:
Bojím se nejhoršího… Lopaty, vidle, výkopové práce. Navíc myslím, že když její táta nabídl 3,5 milionu a někdo by ji měl živou, asi by tý nabídky využil. Je mi z toho tak smutno, přeju si, aby byla jen někde ukrytá.
POkud jí někdo ublížil, neexistuje podle mě adekvátní trest. Zavřít ho na doživotí? Bude se mít dobře, bude mít teplo… my ho budeme živit. A ještě existuje šance, že ho podmínečně propustí třeba za 20 let. Není moc věcí, který závidím Americe, ale jedna z nich je ta, že u nich existuje trest smrti (v některých státech) a taky doživotí bez možnosti propuštění.
No řekněte samy - není v takových případech na zvážení opětovné zavedení trestu smrti?
ja nesouhlasim
samozrejme kdyby to bylo moje dite, tak ho klidne necham pred popravou jeste stahnout zaziva, ale obecne vzato trest smrti ne. Dat mu trest 300 let a pak mu odpustit polovicku za dobre chovani, to treba jo. Nebo nejake nucene prace.
Tu podzemní část co našla ta paní, to je naše poslední naděje!
LadyRebeka píše:
Tu podzemní část co našla ta paní, to je naše poslední naděje!
Bohužel sem asi šířila poplašnou zprávu proto že v dalším článku sem se dozvěděla že je to nějaké sklepení a bylo prozkoumáno jako první
Podle toho co píší na tom Blesk.cz, tak už opravdu asi hledají jen tělo ![]()
![]()
![]()
Ježiši to je fakt hrozný ![]()
k tomu tématu trestů za zločiny…
Občas mě zaráží, jak se tu a tam řeší „práva vězňů“. Včetně vrahů.
Dobře, takže trestem je to, že nesmí na svobodu. A když teda milý zlatý vrah připravil někoho zcela úmyslně a s konečnou platností o to nejdražší, tak potom někdo řeší, jestli milej zlatej vrah má dobrý papání, jo.
Ale co ti pozůstalí, a jejich prvotní a přednostní právo dopiplat to dítě do dospělosti. Jejich „právo“, jejich psychika, bolest - na to to prase v tu chvíli nemyslí. Nebo na právo oběti na život?
O.K. - právo na život je, takže vězňovi bych ho nechala, ALE.
Kolikrát si i říkám, že trest smrti je snad i vysvobození. Často to doma řešíme… Někdy zaznívá v okolí argument, že „vězni tam žijí za peníze dańových poplatníků“ - musim říct, že za to, co spáchali, si tam na ně ze svých daní ráda přispěju!!!!
jsem spíš pro hodně a hodně let těžkého žaláře.
Ublížit dítěti - svińárna a prasárna, nicméně - říká se, že ostatní vězni ve věznici se o toho, kdo páchal násilí na dětech, „postarají“.
Pudloslava píše:Míša8808 píše:ja nesouhlasim
Bojím se nejhoršího… Lopaty, vidle, výkopové práce. Navíc myslím, že když její táta nabídl 3,5 milionu a někdo by ji měl živou, asi by tý nabídky využil. Je mi z toho tak smutno, přeju si, aby byla jen někde ukrytá.
POkud jí někdo ublížil, neexistuje podle mě adekvátní trest. Zavřít ho na doživotí? Bude se mít dobře, bude mít teplo… my ho budeme živit. A ještě existuje šance, že ho podmínečně propustí třeba za 20 let. Není moc věcí, který závidím Americe, ale jedna z nich je ta, že u nich existuje trest smrti (v některých státech) a taky doživotí bez možnosti propuštění.
No řekněte samy - není v takových případech na zvážení opětovné zavedení trestu smrti?
samozrejme kdyby to bylo moje dite, tak ho klidne necham pred popravou jeste stahnout zaziva, ale obecne vzato trest smrti ne. Dat mu trest 300 let a pak mu odpustit polovicku za dobre chovani, to treba jo. Nebo nejake nucene prace.
V případě brutálních sadistických vražd ano. Pokud by byla vina jednoznačně prokazatelná třeba pomocí testů DNA nebo tím, že by policajty navedl na místo, kde ukryl tělo, prostě informace by byly jasné a průkazné, pak ano. K čemu je 300 let trestu? Já se o tohle fakt hodně zajímám a ve spoustě případů brutálních znásilnění a sadistických vražd je toto kvalifikováno soudem tak, že pachatel je nemocný a tudíž „za to nemůže“. Dostane nejnižší sazbu a ochrannou léčbu, která je mnohdy (i když výjimčně) i ambulantní. Takže takovej člověk potom chodí po světě, v lepším případě dochází na léčení a je vychcechtanej. Nebo ho zavřou do léčebny, ale když se doktorům zdá, že prospívá, tak mu dají vycházky. A kolikrát se stalo, že se nevrátil?? Já bych nechtěla, aby někdo takovej potkal moje dítě. Je pravda, že spousta takovejch psychopatů si zažádá o kastraci a mají klid. Ale i tohle dobrovolný kastrování vadí pánům v Bruselu, takže se dá očekávat, že se to u nás zakáže. Co pak? Tyhle lidi nejsou nikdy vyléčení.
Zlatuska píše:
k tomu tématu trestů za zločiny…
Občas mě zaráží, jak se tu a tam řeší „práva vězňů“. Včetně vrahů.
Dobře, takže trestem je to, že nesmí na svobodu. A když teda milý zlatý vrah připravil někoho zcela úmyslně a s konečnou platností o to nejdražší, tak potom někdo řeší, jestli milej zlatej vrah má dobrý papání, jo.
Ale co ti pozůstalí, a jejich prvotní a přednostní právo dopiplat to dítě do dospělosti. Jejich „právo“, jejich psychika, bolest - na to to prase v tu chvíli nemyslí. Nebo na právo oběti na život?
O.K. - právo na život je, takže vězňovi bych ho nechala, ALE.
Kolikrát si i říkám, že trest smrti je snad i vysvobození. Často to doma řešíme… Někdy zaznívá v okolí argument, že „vězni tam žijí za peníze dańových poplatníků“ - musim říct, že za to, co spáchali, si tam na ně ze svých daní ráda přispěju!!!!![]()
![]()
![]()
jsem spíš pro hodně a hodně let těžkého žaláře.
Ublížit dítěti - svińárna a prasárna, nicméně - říká se, že ostatní vězni ve věznici se o toho, kdo páchal násilí na dětech, „postarají“.
Tak jelikož znám pár frajerů co seděli (za krádeže, přestupky za řízení, atd), tak tak nějak vim jak to ve vězení chodí a to nebyli zavřený s těma „těžkejma“ vězněma… A je fakt, že je to ve vězení hooodně drsné a je to rachot… A spousta věznů spáchá sebevraždy…
A prý je pravda, že ty co ublížili dětem, tak o ně je tam „postaráno“, takže s timhle musim s Tebou souhlasit …
Taky z toho nemám dobrý pocit,máte pravdu ty lopaty nejsou dobré znamení,obávám se,že už vědí že už asi nežije
![]()