Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Maki,
opravdu se omlouvám - skutečně se nechci NIKOHO dotknout. Píšu to bez emocí.
Nahlásila jsem (alespoň jsm přesvědčená, že jsem na něj klikala) příspěvek Pudly.
To smazání se objevilo u tvého…
Taky máme z toho nervy, ale uvědomte si, prosím, že to není vaše dítě. Předpokládám, že vy máte to svoje doma.
Neberu vám upouštění ventilu, ale třeba je možné upustit ho v nějaké jiné diskuzi, která je z principu odlehčená.
Jinak jsem člověk VELMI nakloněný humoru, ale zde mě přechází jakýkoli.
Buďme taktní.
Příspěvek upraven 21.10.10 v 18:54
tak policisté ukončili pátrání a na místo se vrátí zítra ráno http://zpravy.idnes.cz/…w-/krimi.asp?…
přemýšlím, do jaké míry je policie ochotná sdělovat médiím průběžné výsledky vyšetřování… mám na mysli konkrétní fakta…
Většinou nesdělují výsledky výslechů… myslim. Bůhví, co jim ten chlap řekl…
Hrůza mě jímá (jako vás všechny)
mišmiš, ten případ tady někdo zmiňoval… ale toto je už moc dlouho… moc dní.
Zlatuško, v poho. Já tam ve svém příspěvku citovala něco, co se ti asi nelíbilo, tak jsem to raději smázla.
Už delší dobu si myslím, že se měla diskuse ukončit. Po zmínce o Mengelem aspoň samy vidíte proč.
Kubik_kubikula píše:
tak policisté ukončili pátrání a na místo se vrátí zítra ráno http://zpravy.idnes.cz/…w-/krimi.asp?…
Další den nejistoty pro všechny a hlavně rodiče
.Myslim že už se čeká jen na nalezení těla jinak by policie pátrala dál kdyby si mysleli že Anička je někde zavřená.Asi si nikdo nechce přiznat to co je už dané
.Doufám že dlouho netrpěla beruška
nejhorší je, že i varianta že jí nenajdou mrtvou je vlastně špatná - protože si rodiče představí vairanty jako Kampusch (20? let zavřená někde ve sklepě) a má pořád naději, ale to je snad ještě horší než se smířit s tím, že je mrtvá (pokud tedy opravdu je, jen se nenajde tělo)
A to jsem pořád s manželem bojovala o to aby naše dcera jednou nebyla ten typ dítěte co bude vožené autem neustále z bodu A do bodu B pak C a zase zpátky (ne kvůli mé pohodlnosti ale jákehosi zachování normálního dětství-blbnutí s kamarády po cestě ze školy) teď můj boj přehodnocuji a stanu se asi ochotnou řidičkou mé dcery…
A k tomu nesouzení.Už se vidim jak řeknu nezabíjejte ho ,je to parchant,ale nemocnej.To muže říct opravdu jen někdo kdo to nezažil
četla.Přijde mi divné že nemají fotografii 3 letého dítěte
.Snad se chlapeček najde dřív než padne tma.Venku už je mráz,ráno sem škrábala auto. ![]()
Už to raději ani nebudu sledovat
Ahoj holky ,no nechtěla jsem reagovat,ale ted už mi to nedá.
Je mi to líto co se stalo s Aničkou asi jako každé normální mamě.Neumím si představit nic strašnějšího.Něco podobného jsem zažila ve své rodině.
Ale příjde mi,že už se tady předháníte ,která dáte čerstvější zprávu o případu Aničky.A je mi ztoho nanic.
Toť můj názor.