Ztracená Anička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15404
22.10.10 08:03

Koukám, že nic nového.. :-( Toho chlapečka je mi moc líto, vzhledem k jeho věku a mrazu v noci :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
22.10.10 08:11

Myslím si, že tak malé dítě neměli nechat samotného venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
22.10.10 08:44

ty 3 roky to je nejhorsi vek na hlidani,to by dite nemelo zustat chvili bez dozoru,otocite se a jsou pryc ,staci chvile…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
22.10.10 08:50

Ten tříletý klučina-to mi hlava nebere, nechat tak malé dítě samo venku a mít poblíž vodu. Jako matka tří kluků, vím, co byli schopni vymyslet a taky, co nevymysleli třeba 5×, tak je po šesté napadlo. Když jsme se nastěhovali do bytu v 15.patře, tak co bylo první, tak řetízky na všechna okna. Někdo prostě nepřemýšlí, přitom stačí chvilka nepozornosti.
Jinak, co se týká Aničky, tak nebudu se „člověka“, kterého zatkli zastávat nebo jej obhajovat, ale co když jen věci fakt našel, koukl na ně, měl např. oděrku na ruce-proto stopy DNA. Nevím. Jak tady už padlo, písnu vám, jak po porodu jedna mamina v době, kdy se mi narodil nejstarší (bude mu už 24.let), tak jí se narodil taky chlapec. Paní sedí na posteli s miminem v náručí a její slova „teď tu sedíme, máme je v náručí, rozplýváme se nad nima a nevíme, co nám z nich vyroste, jestli dr., právník, zloděj či vrah-všichni jsou po narození stejně bezbranní a nevinní“. My ostatní čerstvě po porodu jsme nemohly tento výrok rozdýchat, ale ona je to vlastně pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
22.10.10 08:53

Jsem zvědavá jestli bude už konečně něco nového s Aničkou, pořád doufám že jí najdou živou i když už tomu moc nevěřím.Toho malýho Honzíka je mi hrozně líto, ale nechápu, že ho nechali rodiče jen tak venku bez dozoru, přece mu jsou teprve tři a je fakt že nikdo neví co ho zrovna napadne, něco se mu zalíbí a rpozhodne se za tím jít a neví co se mu může stát. Ale je mi divný, že by v dnešní době neměla rodina jeho žádnou fotku :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
22.10.10 08:57
sarynama píše:
Jsem zvědavá jestli bude už konečně něco nového s Aničkou, pořád doufám že jí najdou živou i když už tomu moc nevěřím.Toho malýho Honzíka je mi hrozně líto, ale nechápu, že ho nechali rodiče jen tak venku bez dozoru, přece mu jsou teprve tři a je fakt že nikdo neví co ho zrovna napadne, něco se mu zalíbí a rpozhodne se za tím jít a neví co se mu může stát. Ale je mi divný, že by v dnešní době neměla rodina jeho žádnou fotku :-(

píšou, že nemají současnou fotku, to je rozdíl…
přece jenom těžko z fotky mimina poznáš jak vypadá ve třech letech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
22.10.10 09:14

S tím malých chlapečkem je to taky děs, chuďátko malé.. :-( Já nevím, ale dneska, jak jsem se dívala ráno na zprávy, tak tam mluvil snad jeho dědeček, řekla bych, že je to romská rodina…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
22.10.10 09:16

ale to je přece jedno…
navíc cikáni svoje děti milují, i když to tak někdy nevypadá…

prostě rodiče udělali chybu, nehlídali dost dobře, následky si ponesou celý život

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
22.10.10 09:19

Ráno říkali na Snídani s novou, že dneska proběhne tisková konference, že by policajti konečně měli zveřejnit nějaký podrobnosti. Jinak opravdu mohlo jít o to, že prostě ty její věci našel a manipuloval s nimi. Ale v tom případě by nebylo logický, že po jeho výslechu se rozpoutaly v Troji takový manévry, když se tam PČR vrátila ji hledat. On jim údajně k tomu znovuhledání v Troji měl dát nějakej impuls. No asi budeme muset počkat na tu tiskovku, jinak jsou to jen spekulace. JInak je mi to moc líto, ale já už nevěřím tomu, že je živá. A jsem z toho opravdu špatná. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
22.10.10 09:23

Ano, tiskovka by měla proběhnout od 11h. Já teda pořád věřím, že se dočkáme happy endu, zatím nejvíc doufám, že ten bezdomovec jen manipuloval s batohem a policii navykládal něco, co není pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
22.10.10 09:25

jojo koukala jsem že tiskovka má být v 11 hodin…
mě taky přijde divný, že pracují s verzí, že věci jen našel a prohrabal…proč by potom na detektoru lži lhal?

přece radši přiznám, že jsem něco ukradla než aby mě podezřívali z vraždy či únosu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
22.10.10 09:40
RyBANA píše:
ale to je přece jedno…
navíc cikáni svoje děti milují, i když to tak někdy nevypadá…prostě rodiče udělali chybu, nehlídali dost dobře, následky si ponesou celý život

Ježišmarjá, jasně, že je to jedno, na nic jsem tím nenarážela, přemýšlela jsem, jestli ten příspěvek s touto myšlenkou odeslat, abych nebyla za nějakou rasistku nebo tak, prostě mě to napadlo. (a taky možná proto, že se mi hned vybavil ten případ, kdy našli malé romské dítě zavražděné v gauči ve sklepě, ale to je naprosté OT, prostě jen asociace).

Samozřejmě, že Romové své děti milují, ale já mám osobní zkušenost takovou, že u nás na sídlišti lítají romská děcka bez dozoru až skoro do tmy, nikdo je nehlídá… A tenhle fakt by mě zarazil stejně, at by šlo o romské nebo „bílé“ dítě, takže v tom fakt žádný rasismus nehledejte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
22.10.10 09:50
RyBANA píše:
ale to je přece jedno…

No, milují, akorát je (samozřejmě ne všichni) běžně nechávají hrát si u řeky, atp. Takhle se celkem nedávno zas jeden chlapeček utopil, ale myslím na Slovensku. (Jsem se musela podívat na profil, odkud jsi, já jsem z Ostravy…)

Když si vzpomenu, jak jsem minulý týden běhala vyděšená po Takku, protože jsem syna nemohla najít mezi věšáky se šaty, tak si hned připadám míň hysterická (už jsem ho viděla, jak mi prošel dveřmi, na parkovišti ho srazilo auto nebo nevím co :oops: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44196
22.10.10 10:08
Len-til-kah píše:
RyBANA píše:
ale to je přece jedno…

No, milují, akorát je (samozřejmě ne všichni) běžně nechávají hrát si u řeky, atp. Takhle se celkem nedávno zas jeden chlapeček utopil, ale myslím na Slovensku. (Jsem se musela podívat na profil, odkud jsi, já jsem z Ostravy…)

Když si vzpomenu, jak jsem minulý týden běhala vyděšená po Takku, protože jsem syna nemohla najít mezi věšáky se šaty, tak si hned připadám míň hysterická (už jsem ho viděla, jak mi prošel dveřmi, na parkovišti ho srazilo auto nebo nevím co :oops: ).

Přesně tak, taky se mi jednou syn asi ve 2 letech ztratil v obchodě s oblečením mezi věšáky, byla jsem dost histerická, hlavně proto, že se mi schoval a přistala mu i jedna pořádná na zadek. Minulý týden známé taky zmizel z dohledu dvouletý chlapeček - ze šatny ve školce, kde byla pro staršího. Našla ho u dveří u hlavního vchodu, ale dostali oba - starší za to, že zdržuje, mladší, že neposedí. Chápu ji, mám to taky tak a taky staršího popoháním a mladší okřikuju, aby chvíli poseděla " na prdeli "

Dnes je jiný svět,lidi kolem jsou bezohlední, auta jezdí i ve městě jak hovada.Nic není bezpečné.

Co se týče tmavých/bílých - u nás jedna bílá sociálně slabší rodina taky nechávala běhat pětileté a sedmileté dítě o prázdninách od svítání do setmění venku o samotě, až to mladší srazilo auto. Naštěstí se nic vážného nestalo, ale dnes už je nepouští, měli i problémy se sociálkou.

Nechápu tu nezodpovědnost. Od tříletého dítěte bych si neodběhla ani na záchod. Syn má skoro 4 a půl roku, nechávám ho samotného v bytě, jen když jdu pověsit prádlo, malou beru s sebou nebo spí, nebo samotného před dveřmi domu, když něco zapomenu v bytě a když je malá nemocná, tak ho pustím na dvůr, který je opevněný betonovou zdí, nemá žádné dveře ani možnost úniku, z okna na něj vidím a fakt můžu říct, že stepuju pořád, nepustím si ani televizi, radio ani PC. Vařím v kuchyni oběd - okno z kuchyně je do dvora.
Jediné nebezpečí je komunistický betonový klepač koberců,ze kterého by mohl spadnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
22.10.10 10:42

Holky v 11 hodin na čt24 bude ta tiskovka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie