Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Emanka píše:
Lucko a proč tuhle diskuzi teda čteš?
No přece aby mohla prudit, ne?
Domluvme se, že my, které tu chceme diskutovat, nebudeme reagovat na rýpance a protivné komenty, a zůstaneme u daného tématu, a že se tahle diskuse nezvrhne v hádku. U úcty k Aničce a jejím rodičům.
No, v těch zprávách toho tedy moc neřekli
Ale jestli se tedy přiznal, jak uvádějí a policie to tam prohledává s vidlema a lopatama, myslím, že to znamená, že je to špatný ![]()
Já to tady celou dobu sleduji a dnes už musím napsat ![]()
Pořád doufám,že Aničku najdou živou ,i když už to tak nevypadá ![]()
Jen jsem chtěla napsat ,že jsem ráda za tohle téma ,protože na Aničku taky stále myslím a vidím,že je nás tady hodně co to prožíváme úplně stejně!
A komu se tohle nezdá,tak at sem nechodí.
Zlatuska píše:
Maki,
opravdu se omlouvám - skutečně se nechci NIKOHO dotknout. Píšu to bez emocí.
Nahlásila jsem (alespoň jsm přesvědčená, že jsem na něj klikala) příspěvek Pudly.
To smazání se objevilo u tvého…Taky máme z toho nervy, ale uvědomte si, prosím, že to není vaše dítě. Předpokládám, že vy máte to svoje doma.
Příspěvek upraven 21.10.10 v 18:54
Neberu vám upouštění ventilu, ale třeba je možné upustit ho v nějaké jiné diskuzi, která je z principu odlehčená.
Jinak jsem člověk VELMI nakloněný humoru, ale zde mě přechází jakýkoli.
Buďme taktní.
super, tak mam prvni nahlaseny prispevek
teda kdo vi, treba prvni neni
asi mam ty hranice nekde jinde, citim to jinak
Opravdu ve zprávách nebylo nic nového. A ten chlapeček to je taky špatný. Stojí to za prd. Já se od toho nějak nemůžu odtrhnout, chci, aby to už nějak dopadlo. Samozřejmě dobře. A že policie nedává informace, to je jasný.
jezkovy zraky, dalsi dite - ted o tom budou mluvit na nove
ta policistka v pondeli rikala, ze 95% ztracenych deti se najde
no vlastne dost casto by bylo nejlepsi, kdyby media tolik neinformovala, policii to kazi patrani a pokud jde o teroristicke ciny, tem to jeste nahrava
ale media se musi prodavat a co prodava nejlip - senzace a tragedie
to je vazne divne, ze rodice nemaji chlapeckovu fotku
ty jo, zitra jdu do Ikey s prckem, ja se normalne bojim
Co se to vysypalo??? Infekce ztrácejících se dětí
? To snad není možný… Nebo to jen víc vnímáme, díky Aničce?
lucka25 píše:
Ahoj holky ,no nechtěla jsem reagovat,ale ted už mi to nedá.
Je mi to líto co se stalo s Aničkou asi jako každé normální mamě.Neumím si představit nic strašnějšího.Něco podobného jsem zažila ve své rodině.Ale příjde mi,že už se tady předháníte ,která dáte čerstvější zprávu o případu Aničky.A je mi ztoho nanic.
Toť můj názor.
nevím proč je ti z toho nanic…já osobně jsem ráda za tuto diskusi…dozvím se co je nového a můžeme se s holkama o tom podělit nevím ale pokud ti to vadí tak to nečti no nic víc ti poradit neumím…mě to nepřijde špatné být informovaná a právě že tu čekáme na nové zprávy…doufám jen že dobré..i když… ![]()
suchar píše:
Já to tady celou dobu sleduji a dnes už musím napsat
Pořád doufám,že Aničku najdou živou ,i když už to tak nevypadá
Jen jsem chtěla napsat ,že jsem ráda za tohle téma ,protože na Aničku taky stále myslím a vidím,že je nás tady hodně co to prožíváme úplně stejně!
A komu se tohle nezdá,tak at sem nechodí.
jasne ,piseme tu a diskutujeme ,protoze mame o Anicku strach a mne je hned lip, ze to muzeme probrat ,protoze uz tak jsme s toho spatna dost a komu se to nelibi nemusi sem chodit a psat.Ja ted ani nevnimam ze mne doma ty moje raubiri zlobi ,jsem stastna ze je tu mam doma
Anicko holcicko vydrz jestli nekde cekas na zachranu.. ![]()
taky mne zarazilo že nemají fotku svého prcka jen mmne napadlo že jim povoden fotky vzala.. ![]()
ale udivilo mě že maminka nechala tak malé dítě samotné na písku,když je poblíž řeka…
Makino a já tě tu prudím?Já tu rýpu?Já tu jen napsala svůj názor nikoho jsem tu neurážela a ani do nikoho nerýpala.
Emanko zajímalo mě kam se to tady zvrhne.
lucka25 píše:
Makino a já tě tu prudím?Já tu rýpu?Já tu jen napsala svůj názor nikoho jsem tu neurážela a ani do nikoho nerýpala.
Emanko zajímalo mě kam se to tady zvrhne.
myslim ,ze ne jen makynu ,ale vsechny..mame o Anicku strach a diskutujeme a kdyz se ti to nelibi nechapu ze sem vubec pises ![]()
lucko kam by se to mělo zvrtat…prostě tu diskutujeme probíráme utěšujeme a dáváme si nějakou naději že to dobře dopadne…nechápu proč by se to mělo v něco zvrtnout ![]()