Ztracená Anička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2681
21.10.10 19:23

Lucko a proč tuhle diskuzi teda čteš? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
21.10.10 19:33
Emanka píše:
Lucko a proč tuhle diskuzi teda čteš? :?:

No přece aby mohla prudit, ne?

Domluvme se, že my, které tu chceme diskutovat, nebudeme reagovat na rýpance a protivné komenty, a zůstaneme u daného tématu, a že se tahle diskuse nezvrhne v hádku. U úcty k Aničce a jejím rodičům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
21.10.10 19:37

No, v těch zprávách toho tedy moc neřekli :-? Ale jestli se tedy přiznal, jak uvádějí a policie to tam prohledává s vidlema a lopatama, myslím, že to znamená, že je to špatný :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29321
21.10.10 19:40

Já to tady celou dobu sleduji a dnes už musím napsat :-(
Pořád doufám,že Aničku najdou živou ,i když už to tak nevypadá :nevim:
Jen jsem chtěla napsat ,že jsem ráda za tohle téma ,protože na Aničku taky stále myslím a vidím,že je nás tady hodně co to prožíváme úplně stejně!
A komu se tohle nezdá,tak at sem nechodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
21.10.10 19:43
Zlatuska píše:
Maki,
opravdu se omlouvám - skutečně se nechci NIKOHO dotknout. Píšu to bez emocí.
Nahlásila jsem (alespoň jsm přesvědčená, že jsem na něj klikala) příspěvek Pudly.
To smazání se objevilo u tvého…

Taky máme z toho nervy, ale uvědomte si, prosím, že to není vaše dítě. Předpokládám, že vy máte to svoje doma.
Neberu vám upouštění ventilu, ale třeba je možné upustit ho v nějaké jiné diskuzi, která je z principu odlehčená.
Jinak jsem člověk VELMI nakloněný humoru, ale zde mě přechází jakýkoli.
Buďme taktní.

Příspěvek upraven 21.10.10 v 18:54

super, tak mam prvni nahlaseny prispevek :-) teda kdo vi, treba prvni neni
asi mam ty hranice nekde jinde, citim to jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
21.10.10 19:45

Opravdu ve zprávách nebylo nic nového. A ten chlapeček to je taky špatný. Stojí to za prd. Já se od toho nějak nemůžu odtrhnout, chci, aby to už nějak dopadlo. Samozřejmě dobře. A že policie nedává informace, to je jasný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
21.10.10 19:46

jezkovy zraky, dalsi dite - ted o tom budou mluvit na nove
ta policistka v pondeli rikala, ze 95% ztracenych deti se najde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
21.10.10 19:50

no vlastne dost casto by bylo nejlepsi, kdyby media tolik neinformovala, policii to kazi patrani a pokud jde o teroristicke ciny, tem to jeste nahrava
ale media se musi prodavat a co prodava nejlip - senzace a tragedie

to je vazne divne, ze rodice nemaji chlapeckovu fotku

ty jo, zitra jdu do Ikey s prckem, ja se normalne bojim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
21.10.10 19:51

Co se to vysypalo??? Infekce ztrácejících se dětí 8-o ? To snad není možný… Nebo to jen víc vnímáme, díky Aničce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
21.10.10 19:56
lucka25 píše:
Ahoj holky ,no nechtěla jsem reagovat,ale ted už mi to nedá.
Je mi to líto co se stalo s Aničkou asi jako každé normální mamě.Neumím si představit nic strašnějšího.Něco podobného jsem zažila ve své rodině.Ale příjde mi,že už se tady předháníte ,která dáte čerstvější zprávu o případu Aničky.A je mi ztoho nanic.
Toť můj názor.

nevím proč je ti z toho nanic…já osobně jsem ráda za tuto diskusi…dozvím se co je nového a můžeme se s holkama o tom podělit nevím ale pokud ti to vadí tak to nečti no nic víc ti poradit neumím…mě to nepřijde špatné být informovaná a právě že tu čekáme na nové zprávy…doufám jen že dobré..i když… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
21.10.10 19:59
suchar píše:
Já to tady celou dobu sleduji a dnes už musím napsat :-(
Pořád doufám,že Aničku najdou živou ,i když už to tak nevypadá :nevim:
Jen jsem chtěla napsat ,že jsem ráda za tohle téma ,protože na Aničku taky stále myslím a vidím,že je nás tady hodně co to prožíváme úplně stejně!
A komu se tohle nezdá,tak at sem nechodí.

jasne ,piseme tu a diskutujeme ,protoze mame o Anicku strach a mne je hned lip, ze to muzeme probrat ,protoze uz tak jsme s toho spatna dost a komu se to nelibi nemusi sem chodit a psat.Ja ted ani nevnimam ze mne doma ty moje raubiri zlobi ,jsem stastna ze je tu mam doma :hug: Anicko holcicko vydrz jestli nekde cekas na zachranu.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
21.10.10 19:59

taky mne zarazilo že nemají fotku svého prcka jen mmne napadlo že jim povoden fotky vzala.. :nevim:
ale udivilo mě že maminka nechala tak malé dítě samotné na písku,když je poblíž řeka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
21.10.10 20:00

Makino a já tě tu prudím?Já tu rýpu?Já tu jen napsala svůj názor nikoho jsem tu neurážela a ani do nikoho nerýpala.
Emanko zajímalo mě kam se to tady zvrhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
21.10.10 20:03
lucka25 píše:
Makino a já tě tu prudím?Já tu rýpu?Já tu jen napsala svůj názor nikoho jsem tu neurážela a ani do nikoho nerýpala.
Emanko zajímalo mě kam se to tady zvrhne.

myslim ,ze ne jen makynu ,ale vsechny..mame o Anicku strach a diskutujeme a kdyz se ti to nelibi nechapu ze sem vubec pises :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
21.10.10 20:05

lucko kam by se to mělo zvrtat…prostě tu diskutujeme probíráme utěšujeme a dáváme si nějakou naději že to dobře dopadne…nechápu proč by se to mělo v něco zvrtnout :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová