Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pudloslava píše:
hele holky mluvi z vas vciteni do rodicu - ja to uplne chapu, mate na to narok, ale soudce byste delat nemohly, to v zadnem pripadezkuste si treba predstavit, ze by podobnou uchylku melo vase dite, vas bratr - vy byste vedely, jak s tim cely zivot bojuje, kolikrat se ruzne lecil - az by to jednou nezvladl.....
pudlo určitě bych ho nechala zavřeného aby nikomu nemohl ublížit
Pudlo, v tom pripade by takovyhle clovek mel zustat nekde za zdmi ustavu.
já jsem nikde nic nenašla???jen že ji stále hledají ale o přiznání že ji zabil nic ![]()
podle mě to je šíření poplašné zprávy, na netu nic takového není
Taky jsem nic nenasla, ale stejne si myslim, ze moc dobre to nevypada ![]()
Pudlo nevím jestli je to msta to co mi logicky vyplívá z toho co s takovýma podlidma udělat…
nemylsím, že msta, spíš něco jako takový když to přeženu smečkový jednání?
na co je ve společnosti zbytečný hloupý neprospěšný jedinec který nesmyslně utýrá a někde zahrabe zdravého chytrého jedince, který mohl být společnosti prospěšný? nebude náhodou pak smečka slabší a slabší když si bude hřát na prsou takový idioty? i když vykastrovaný - možná pak tím víc na co jsou?
proč co prčic řešit jestli dát takovýmu člověku šanci nějakou kastrací? kastrací a léčbou která bude stát balík…aby měl panáček šanci a nebyl tedy snad nebezpečný, ale je to 100% léčba? bude pak společnosti prospěšný?..aby se ukázalo jak jsme na sociální a psychické výši, že se dokážeme postarat i o takto slabé nebezpečné jedince? promiň ale na to kašlu radši by společnost měla investovat do výzkumu medicíny (a ne oboru kastrace ouchylů:-)))) a obecně do vzdělávání a vývoje.
A navíc mám pocit, že kastrace je dobrovolná, pochopitelně minimálně využívaná
no a pak je tu jednoznačný faktor vypořádání se psychickým pro pozůstalý podle mě. Je to totiž to jediné co pro ně udělat v tom smyslu, že můžou mít pak snadnější vyrovnání se s osudem. Pokud úchyl bude pěkně smrdět ve vězení, léčebně nebo kde tak to pro ně nebude bohužel uzavřená kapitola ani zdaleka. Pokud by věděli že zvíře chcíplo tak by to mohlo být snažší? nevím, to jen spekuluji, to je opravdu věc kterou neposoudím protože jí prostě nikdy doufám nezažiju
Pudlo, myslím, že takhle mluvíme jednak proto, že se vcítíme do rodičů a jednak proto, že jsme laikové. Když pak asi znáš zákony, víš detaily těch nemocí, čteš ty posudky sexuologů, nerozhoduješ emocema. Mám kamarádku soudkyni a říkala mi, že rozsudek je vlastně předem danný - musíš ho najít v zákonech, podobných případech atd.
lemaz píše:kamikaa píše:Kde si to našla?
Tak holky,prj se priznal,ze ji zabil uz hledaji jen telicko.![]()
![]()
mi se úplně sevřel žaludek. Odkud to teda víš????
takze poprava ne, dobra ![]()
a co kdyz se bude lecit, terba se i necha vykastrovat a lekari usoudi, ze uz neni pro spolecnost nebezpecny? stejne nechat zavreneho?
Blbost! Sleduju tady aktuální dění a nic takového tam není!
Pudloslava píše:
hele holky mluvi z vas vciteni do rodicu - ja to uplne chapu, mate na to narok, ale soudce byste delat nemohly, to v zadnem pripadezkuste si treba predstavit, ze by podobnou uchylku melo vase dite, vas bratr - vy byste vedely, jak s tim cely zivot bojuje, kolikrat se ruzne lecil - az by to jednou nezvladl.....
Ja se divim, ze to vciteni se do rodicu nemluvi i z Tebe ..
Ty sis to nepredstavila ?
Mne pripadaji reakce zenskejch tady uplne normalni, Ty koukas na vsechno moc vedecky … nic ve zlym.
Tak vám teda řeknu…
celou dobu jsem čekala a brousila na netu (jinak jsem spíš sporadickým přispivatelem i tady na emimi), co nového se odehraje kolem Aničky…
A TEĎ MAM HRŮZU Z KAŽDÝ NOVÝ ZPRÁVY.
Bojim se pustit televizi.
Ubozí, ubozí rodiče. Stokrát a znova je lituju
myšmiš seš si jista, ze msta tem pribuznym nejak pomuze?
ja jako nejsem zadna mekota, pokud pominu ty nemocne - nemocni jsou nemocni - tak ty recidivisty, co to delat „nemusej“ bych klidne nechala makat nekde v dole a sanci na propusteni bych jim nedala zadnou.
ale kdybych mela dovoli pravo msty, mela bych pocit, ze neco z me civilizovanosti umrelo. Ono logicky by se spolecnost nemela starat ani o dementni starce, co z toho?
je to stejne zvlastni,kdyby se priznal uz by mu bylo jedno prece i rict ,kde presne Anicku zakopal a nemuseli by prohledavat vsechno naslepo…Mohl veci jen najit ,vzit je do ruky ,cele je to zvlastni.Normalne by ho privezli na misto aby jim sam ukazal kde Anicka je…Porad doufam ze se to obrati v dobry konec ![]()
pudlo a jak by jsi se zachovala ty kdyby tvůj syn jako dospělý ubližoval malým dětem…já jako matka takového delikventa bych nedovolila aby běhal po svobodě nechala bych ho v ústavu…