Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ani nedýchám,je mi z toho strašně smutno..kéžby jí našli živou ale nedělám si moc velké naděje:((
Je to neskutečné taky to pořád sleduju
a i já pořád tajně doufám že se najde živá ![]()
(dementní starci neporušujou právní řád)
Ještě mi nedá jedna věc: když jsem projížděla na serverech ta hlášení a zprávy o hledání Aničky, neskutečně mě štvalo, jak uprostřed a ke konci těch zpráv na mě blikala reklama… jásavá a lákavá reklama - nemohli by proboha alespoň u některých témat ty pitomý reklamy vynechat… připadá mi to absolutně netaktní.
nakukovatelka píše:Pudloslava píše:Ja se divim, ze to vciteni se do rodicu nemluvi i z Tebe ..
hele holky mluvi z vas vciteni do rodicu - ja to uplne chapu, mate na to narok, ale soudce byste delat nemohly, to v zadnem pripadezkuste si treba predstavit, ze by podobnou uchylku melo vase dite, vas bratr - vy byste vedely, jak s tim cely zivot bojuje, kolikrat se ruzne lecil - az by to jednou nezvladl.....Ty sis to nepredstavila ?
Mne pripadaji reakce zenskejch tady uplne normalni, Ty koukas na vsechno moc vedecky … nic ve zlym.
ale jisteze jsem se vcitila-nastesti teda nemam dceru, takze ne az tak moc - a je to hruza strasidelna. jako matka nevim, jestli bych si vic prala, aby ji hned prvni den zabil, nebo aby ji nekde celou dobu drzel a denne „pouzival“ nebo prodal nekde do bordelu. fakt je to desny.
u me je to jinak, ja kdyz vidim takovehle emocni besneni, mam tak nejak pocit, ze by se tu mel alespon nekdo ozvat s „nestrannym“ pohledem - ikdyz tenb muj asi uplne nestranny neni.
(jinak ja na to besneni uplne priznavam vsem narok a v obcas se rada pripojim. jen mam dojem, ze je treba ten druhy nazor vyslovit a nemusim to byt nutne ja)
Ale obecne vzato - i zlocinec je clovek. O tom jsme se hadaly uz jinde - ja si myslim, ze mnoho zlocincu udelaji okolnosti, ze to mohou byt v zasade lidi jako my. Ja strasne neverim tem, co rikaji „ja bych nikdy neudelala…“ - jsem presvedcena, ze to je naivita, nezkusenost, neznalost sebe sama. Takze si nekdy zkusit, ze jsem ten zlocin udelala ja. Jak bych se asi citila -urcite bych si to vycitala, byla bych na hadry - ale priznat bych se asi nesla. Co vy?
pudlo - lidi zavrhnou své blízké (rodina apod) i kvůli větším kravinám než taková věc jako že je někdo vrah a úchyl. nemyslím si tedy, že by to byl problém se s tím vypořádat-pokud s tím někdo bojuje a léčí se tak je tam ta věc té tvou propagované kastrace - nechám ho vykastrovat než něco udělá ne?
a nic proti lékařům a už vůbec ne proti tobě ale prostě NIKDO nemůže říct, že osoba která zahrabe holčičku je po nějakém zákroku, nějaké léčbě apod tak mimo že není ani v 0,00000000001% šance, že by mohl něco takového zopakovat
já bych soudce dělat mohla, u normálních lidí bych asi byla oblíbená - fakt bych takový zvířata věšela a hotovo. jako fakt pořád nevím na co by měl ten člověk mít právo existence. sama uznej, že jeho život nemá absolutně cenové srovnání s životem té holčičky kterou bohužel zabil
Pudlo je zločinec a zločinec, je věc kterou si můžeš představit, že jsi udělala a jak by jsi se cítila, ale tohle a podobné věci je prostě MOC
a pro mě takový zločinec není člověk fakt ne to pro mě má větší cenu život i sousedova psa - a to jako myslím fakt vážně.
nejsem typ co se nechá zvláčet davem, ale tohle je prostě situace kdy mi přijde logické a pocitově blízké s tím davem co by toho úchyla ukamenovala jít a šla bych sama za sebe. žádnou druhou stranu nebo nestranost v tomto případě nebo v případě podobných prostě nenacházím
Příspěvek upraven 21.10.10 v 17:13
Abra píše:
pudlo a jak by jsi se zachovala ty kdyby tvůj syn jako dospělý ubližoval malým dětem…já jako matka takového delikventa bych nedovolila aby běhal po svobodě nechala bych ho v ústavu…
no pokud by se lekari shodli na tom, ze je vyleceny a nebezpecny neni, tak bych se za jeho svobodu brala jako lev
a pokud by nebezpecny byl, asi bych chtela, aby se v tom ustavu ci vezeni mel co mozna nejlepe
asi, je to hypoteticka situace
sveho syna miluji vic nez vsechny danove poplatniky, klidne bych vam vsem naparila 50% dan, aby mu postavili soukrome vezeni s bazenem a lesoparkem … to ve me mluvi neobjektivni matka
Holky, ty lopaty a krumpáče tam nejsou snad kvůli tělíčku… ![]()
Podle redaktorky ČT Kamily Štíchové, která zásah sledovala přímo v Troji, desítky policistů prohledávají území v okolí ulice Pod Písečnou. Jde ale o velmi rozlehlou a nepřehlednou lokalitu. Policisté proto mají lopaty, rýče, vidle a páčidla a území doslova převrací naruby, rozkopávají zahrady v zahrádkářské kolonii, rozhrabávají komposty a spadané listí. Na místě zasahují rovněž psovodi se speciálně vycvičenými psy.
Mišmiš ja vubec nevim, kdo to je
a taky vubec nevim,podle ceho by se mela hodnota cloveka srovnavat, kdo ma vetsi pravo na zivot?
A co kdyz je to nositel nobelovy ceny? A co kdyz je to otec velke rodiny? A co kdyz v jine situaci nejake zivoty zachranil? - je pak jeho cin omluvitelnejsi? asi sotva - o hodnote ci prosesnosti cloveka to preci neni.
sanci 0,0000nic, ze spacha nejaky zlocin ma kazdy z nas - podle te logiky bychom se preventivne meli pozavirat vsichni
… život je snadné sebrat… Ale můžete ho DÁT? …
(Tolkien… )
Tuhle větu si často vybavuju…
Ale v některých vyhrocených situacích je tato úvaha výsledkem supra-nadlidského přemáhání a ultra-humanistického smýšlení…
Myslim, že k separaci takových jedinců je - z mého pohledu - hlavním a největším důvodem obecné bezpečí.
Schválně: jakou byste měli radost, kdyby s vámi deviant, trestaný za vraždu dítěte, bydlel na patře?
Člověk, který zanechal své DNA na Aniččiných věcech, byl opakovaně trestaný. Proč nám tohle české soudy dělají?????
Příspěvek upraven 21.10.10 v 17:17
Policisté proto mají lopaty, rýče, vidle a páčidla a území doslova převrací naruby, rozkopávají zahrady v zahrádkářské kolonii, rozhrabávají komposty a spadané listí.
neměli toto udělat hned???????? ![]()
Toto tema sleduji od zacatku…
A uz od zacatku rikam,ze holcicka se nenajde…je to uz strasna doba ![]()
nemyslela jsem,ze by musela byt primo mrtva,ale mohl si jinekdo vytipovat a unest,kdyby pro penize o vykupne by se urcite davno ozvali,mohlo to byt pro organy-tezko rict…Nebo pro unos na objednani,nebo do nejych „bordelu“ proste moznosti je tolik…
Nakonec se zjisti,ze ji unesl nejaky „nýmand“ ktery ji videl poprve v zivote???
To se mi nezda,podle me byla dost velka na to,aby s nikym cizim nikam nesla…
Proste podle me to bylo naplanovane,proc to udelal nevim…
Spekulovat se da o vsem…nechapu,proc se tento pripad tolik resi,vsude v Tv,radiich,mediich,po internetu…mizi vic deti nez jen ona ![]()
nechci tim na nic narazet,jen premyslim…
Rodicum nezavidim,musi prozivat silena muka.Ja jako matka bych se modlila,aby pokud by moje dite bylo unesene a pachatel jej chtel zabit,aby to udelal hned,silene,ale proste predstava toho,co by muselo prozivat nez by byl vsemu konec je silenejsi!!!
Ale i tam verim… ![]()
jdu se venovat diteti, abych se alespon o kousek pribizila supermatkam ![]()
Niky, řeší se to proto, že pokud nebylo nalezeno tělíčko, je stále jaks takás šance, že je živá, a proto se burcuje veřejnost, aby byla obezřetná!
Dokonce je nějaké nové ustanovení od jara, že pokud se pohřešuje dítě, přerušují se i normální pořady a vysílání ve veřejnoprávních mediích s žádost i pomoc.