Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Gina108 píše:
Já si taky myslím, že to byl on a ta sebevražda měla být jen demonstračka, proto se nepřiznal. A holt mu to nevyšlo oběsit se jen naoko. A i kdyby to on nebyl, líto mi ho není, beztak to byl zloděj - vždyť psali nějakých 17 vloupaček, co mu dokázali
Blbý by tedy bylo, kdyby skutečný vrah si chodil po svobodě, ale pokud budou mít policajti podezření na jiného, nesmí ten případ uzavřít.
Tak jak jsemvčera četla,tak vyšetřovatelé mají asi těžké spaní .nenašli nic .žádné stopy po tom co se zabil .tak bud to prostě čas zničil ,nebo nám tu létá po svobodě skutečný vrah.
Taky jsem včera na to koukala,to jsem zvědavá jak to dopadne.No možná ten čas smazal ty stopy,ale jestli vrah běhá na svobodě a už je bůhví kde tak rodiče asi nebudou mít nikdy klid ![]()
sthan píše:
Tak jak jsemvčera četla,tak vyšetřovatelé mají asi těžké spaní .nenašli nic .žádné stopy po tom co se zabil .tak bud to prostě čas zničil ,nebo nám tu létá po svobodě skutečný vrah.
Tohle dnes mluvčí policie vyvrátila.
Média už by si měla dát „voraz“, lidově řečeno.
Jsem zvědavá na skutečné výsledky expertízy.
Taky se opravdu ušklíbám nad formulacemi „nevinný člověk“.
Nevinný člověk jste možná vy nebo já - ale 14× recidivista, který masturboval nad dětským batohem???
Sorry - žádná lítost.
A teď ještě schválně čtu ty reakce lidí: koukam, že brzo bude mít co dělat ten dozorce, aby se neoběsil sám. To už je hrozný.
Kromě toho běžnýho psychickýho tlaku, kterýmu jsou dozorci vystavení, bych to tuplem nechtěla dělat, pokud se něco takovýho stane.
Koukám, že vězeňská služba musí balancovat mezi křehoučkými lidskými právy vězňů (o.k. - otokar T. byl ve vazbě) - a tím, aby se jim zároveń nic nestalo. Vězňové se musí hezky vyspinkat, páč mají právo na 8 hodin nerušeného spánku?
Fajn - a co pozůstalí, kteří nespí měsíce - ty mají právo jako NA CO??!!
Já jsem se nezastávala ,jen jsem napsala,že je možné všechno.a to nebylo v bulváru ale normálně na novinkách.jestli to byl on at hnihe v pekle ,ale jestli nebyl tak at se brzy najde.
sthan- vůbec jsem nemluvila o tobě.
četla jsem reakce pod novinkami (takové ty „příspěvky“, co tam píše národ), protože mě to zajímalo. Přesně podle mého očekávání.
Jo taky to tam vždy čtu .A jsou tam kolikrát zajímavé názory.
Muj nazor myslim ze to neudelal chtel se obesit nechal dopis na rozloucenou ale nepriznal se ze ji zabil prostě tomu nevěřím a vrah je stále na svobodě a navíc kam se kouknu všude se píšete o amicce bohuzel je mrtva je mi to lito a to hodne ale uz je toho moc at uz nechaji anicku vzdyt ani po smrti ji nedaji pokoj nemyslim policii a podobne ale novimare .. A jine