Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dnešní článek v MF dnes se jmenuje: Značkování deviantů vede do pekla http://zpravy.idnes.cz/…-/domaci.asp?…
Holky, sorry, ale odborníci jsou na straně Pudla a spol.
Myslim, že ne každej, kdo nesouhlasí nutně s „Pudla a spol.“, je pro „značkování“.
To myslim jasně vyplynulo.
A jsem teda ráda, že se ještě nerozvinula debata o: nekrofilech, zoofilech, gerontofilech…
Ahoj Zlatuško ono každé téma bude mít vždy někoho komu by se třeba z tohoho tématu dělalo zle a někoho kdo řekne proč neeeeeeeee ![]()
78mamina píše:
ono každé téma bude mít vždy někoho komu by se třeba z tohoho tématu dělalo zle a někoho kdo řekne proč neeeeeeeee
Ale no tak, tohle tu ani jedna z holek přece neřekla. Že já se vůbec zapojovala… na obou stranách jak v mateřince
.
Čus ![]()
Petisa píše:78mamina píše:
ono každé téma bude mít vždy někoho komu by se třeba z tohoho tématu dělalo zle a někoho kdo řekne proč neeeeeeeeeAle no tak, tohle tu ani jedna z holek přece neřekla. Že já se vůbec zapojovala… na obou stranách jak v mateřince
Čus.
to neni zadna pravda ![]()
ja se nehadam, to ony se hadaji ![]()
ja si hnezacala ![]()
beeeeeeeee
a muj tatinek je policajt, on te zavre do vezeni ![]()
![]()
Ahoj,
tak jsem se přišla podívat jestli tu jsou nějaké nové zprávy o Aničce a místo toho, poslední dvě stránky se tu dohadujete a na ty ostatní jsem ani nekoukala radši …
![]()
Tak za týden to budou už dva měsíce co se Anička pohřešuje, a teď píšou, že pracují s verzí že byla unesena do Rakouska. Musí to být pro rodiče strašné, ta nejistota jestli ještě Aničku uvidí živou, já doufám že jo, že se najde, pokud byla opravdu unesena, tak že jí někdo pozná a nahlásí to.......
A na vánoce budou všichni spolu..Kéž by
Mě by zajímalo jaké o tom že byla odvezena do Rakouska mají dukazy?Jestli nejde zase jen o nějakou kachnu.
.Doufám že to pravda je
Příspěvek upraven 06.12.10 v 15:42
Taky doufám, že je to pravda a že se pátrání pohne dopředu, dlouho nic nepsali, hlavně ať už jí najdou
teď píšou že jí budou hledat ve Vltavě tak to je divný když by si mysleli že je v Rakousku asi se chytají všeho ale to je dobře