Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi nikdy nedokážu pochopit, jak někdo dokáže ublížit jinému člověku. Tím spíš nevinnému dítěti. ![]()
Já bych toho co tomu dítěti ublížil zavřela do nějaký kopky.A nikdy bych ho nepustila ven.Parchant jeden. ![]()
Je mi z toho smutno ![]()
Achjo holky to je strašný. doufala sem pořád že ji najdou živou:-(chudinka malá. a ti rodiče, ty aby se zbláznili, je mi jich tak líto:-( tohle je hrozná tragedie nechápu co se to děje. takový lidi zlí tu chodí po světě:-((( jsem si jistá, že až ho najdou, bude mít nákýho supr vobhájce, co mu zajistí pobyt na psychiatrii a udelají z něj blázna, jako je to většinou když se jedná o nějakou brutální vraždu
![]()
kattkka píše:dzarunka píše:prý už potvrdili,že je to Anička
![]()
Kdyby to nebyla Anička, byla by to jiná holčička.
Je mi to moc líto
![]()
Víte, co je absurdní? Když je jisté, že je Anička mrtvá a obětí trestného činu, nesmí se její jméno objevovat v médiích a také její fotka musí mýt rozčtverečkovaná. To je absurdita našich zákonů, co? ![]()
to jsou takovy psychopati takovým sviním co dokážou unest a zabit dítě dala trest smrti … oni určitě dostanou par let a pak zase znovu začnou s unosem jiného dítěte
zapaluji si tu svicky za Anicku, musi to byt silene tezke pro rodinu a okoli… a buhvi co si to dite prozivalo v poslednich chvilich zivota…
![]()
Monny89 píše:
zapaluji si tu svicky za Anicku, musi to byt silene tezke pro rodinu a okoli… a buhvi co si to dite prozivalo v poslednich chvilich zivota…![]()
Už mám taky zapálenou svíčku, ani jsem večer nemohla usnout, pořád jsem na Aničku myslela, jak jí asi muselo chudince být a chudáci rodiče, ty ted prožívají tu nejhorší tragédii co je mohla potkat, a toho kreténa co jí to udělal bych mučila do poslední kapky...........
mahdalka píše:
Koukala jsem na to v odpol.zprávách na nově.Je mi to strašně líto,do poslední chvíle jsem doufala,že ji najdou živou,že jí třeba jen někdo unes,ale asi jí někdo zneužil a pak …![]()
![]()
Co to je za zrůdu?Taková krásná holčička
![]()
Vůbec si nedovedu tu hrůzu představit,je mi strašně líto těch rodičů,přijít takhle tragicky o dítě
Nějak mě to vzalo
![]()
Doufám,že ten hajzl dostane aspon doživotí!!!!!!
![]()
Lip bych to napsat nemohla,taky me to strasne zvalo a porad jsem mela malinkou nadeji
![]()
Holky jeji tata byl podnikatel,buh vi s kym techle mechtle,no a umyslne si vybrali anicku,no aspon podle me a mych znammych,stejne buh vi co byl jeji tata taky za cloveka,zapaluju si taky svicku
Kacerval, i kdyby její byl cokoliv, Anička ani její rodiče si tohle nezasloužili. A kdyby si vrah vybral Aničku úmyslně kvůli tomu, že její táta je podnikatel, spíš bych je vydíral a chtěl by peníze, ne?
Ja vim,nezastavam se toho chlipnika,jsem ztoho jeste ted dostg zdrcena,no penize by urco chtel,ale mozna i neco vic,nekde jsem slysela od znamych z prahy,ktery znaji rodice anicky,za pry mel neco z podsvetim,stema grazlikama
Jééé, nerozsévej drby, prostě ta situace, a že to odneslo nevinné dítě, je naprosto děsivá a nemám k ní slov- ať se stalo cokoliv.