Ztracená Anička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24320
16.3.11 19:09
dzarunka píše: :cry: prý už potvrdili,že je to Anička :cry:
:cry: :cry:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
16.3.11 19:28

Je to hrozné :cry: :cry: :cry: taková krásná holčička, chudáci její rodiče :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
16.3.11 21:47

:-( Asi nikdy nedokážu pochopit, jak někdo dokáže ublížit jinému člověku. Tím spíš nevinnému dítěti. :-(
Já bych toho co tomu dítěti ublížil zavřela do nějaký kopky.A nikdy bych ho nepustila ven.Parchant jeden. :-x
Je mi z toho smutno :(((((

• Citovat
  • Upravit
7142
16.3.11 22:41

Achjo holky to je strašný. doufala sem pořád že ji najdou živou:-(chudinka malá. a ti rodiče, ty aby se zbláznili, je mi jich tak líto:-( tohle je hrozná tragedie nechápu co se to děje. takový lidi zlí tu chodí po světě:-((( jsem si jistá, že až ho najdou, bude mít nákýho supr vobhájce, co mu zajistí pobyt na psychiatrii a udelají z něj blázna, jako je to většinou když se jedná o nějakou brutální vraždu :cry: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
16.3.11 22:44
kattkka píše:
dzarunka píše: :cry: prý už potvrdili,že je to Anička :cry:
:cry: :cry:

Kdyby to nebyla Anička, byla by to jiná holčička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
17.3.11 08:56

Je mi to moc líto :-( :-(

Víte, co je absurdní? Když je jisté, že je Anička mrtvá a obětí trestného činu, nesmí se její jméno objevovat v médiích a také její fotka musí mýt rozčtverečkovaná. To je absurdita našich zákonů, co? :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
17.3.11 09:10

to jsou takovy psychopati takovým sviním co dokážou unest a zabit dítě dala trest smrti … oni určitě dostanou par let a pak zase znovu začnou s unosem jiného dítěte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
17.3.11 09:12

zapaluji si tu svicky za Anicku, musi to byt silene tezke pro rodinu a okoli… a buhvi co si to dite prozivalo v poslednich chvilich zivota… :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
17.3.11 09:12

R.I.P Anička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
17.3.11 09:19
Monny89 píše:
zapaluji si tu svicky za Anicku, musi to byt silene tezke pro rodinu a okoli… a buhvi co si to dite prozivalo v poslednich chvilich zivota… :cry: :cry:

Už mám taky zapálenou svíčku, ani jsem večer nemohla usnout, pořád jsem na Aničku myslela, jak jí asi muselo chudince být a chudáci rodiče, ty ted prožívají tu nejhorší tragédii co je mohla potkat, a toho kreténa co jí to udělal bych mučila do poslední kapky...........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
17.3.11 11:33
mahdalka píše:
Koukala jsem na to v odpol.zprávách na nově.Je mi to strašně líto,do poslední chvíle jsem doufala,že ji najdou živou,že jí třeba jen někdo unes,ale asi jí někdo zneužil a pak … :cry: :cry: :cry: Co to je za zrůdu?Taková krásná holčička :cry: :oops: Vůbec si nedovedu tu hrůzu představit,je mi strašně líto těch rodičů,přijít takhle tragicky o dítě :cry: Nějak mě to vzalo :cry: :oops: Doufám,že ten hajzl dostane aspon doživotí!!!!!! :pocitac: :cert:

Lip bych to napsat nemohla,taky me to strasne zvalo a porad jsem mela malinkou nadeji :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
17.3.11 11:35

Holky jeji tata byl podnikatel,buh vi s kym techle mechtle,no a umyslne si vybrali anicku,no aspon podle me a mych znammych,stejne buh vi co byl jeji tata taky za cloveka,zapaluju si taky svicku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
17.3.11 11:39

Kacerval, i kdyby její byl cokoliv, Anička ani její rodiče si tohle nezasloužili. A kdyby si vrah vybral Aničku úmyslně kvůli tomu, že její táta je podnikatel, spíš bych je vydíral a chtěl by peníze, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
17.3.11 11:40

Ja vim,nezastavam se toho chlipnika,jsem ztoho jeste ted dostg zdrcena,no penize by urco chtel,ale mozna i neco vic,nekde jsem slysela od znamych z prahy,ktery znaji rodice anicky,za pry mel neco z podsvetim,stema grazlikama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
17.3.11 12:50

Jééé, nerozsévej drby, prostě ta situace, a že to odneslo nevinné dítě, je naprosto děsivá a nemám k ní slov- ať se stalo cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová