Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
78mamina píše:
K vuli těmto sv…m kteří vraždí a znásilnují děti by mohli konečně obnovit trest smrti
Souhlasím,nechci takovýho neskutečnýho hajzla živit ze svých daní
![]()
Bohužel v našem státě dostaneš víc let za daňové úniky než vraždu dítěte.No jo Češi ![]()
holky je to strašný§
ale věřím, že takový mají v tom vězení peklo na zemi! a že si to tam dost vyžerou! někde jsem to slyšela… i četla.. chovají se k nim fakt hrozně! a nemají zastání nikde! ani úniku! což bych mu teda fááákt přála! to je pak ten trest smrti sranda..
viděli jste tuhle ten film tuším na jedničce??? hrál tam Kotek který byl „přítel“ učitele?
věřím že to tak chodí.. ![]()
Taky nechci živit takovou bestii ze svých daní
![]()
To by mne zajímalo, jak by na tomhle humanista obhájil, že nechce zavedení trestu smrti. Pokud by zcela nespochybnitelně usvědčili pachatele. Proč by člověk, co tohle udělat, měl žít. A mít se lépe než hodně lidí v tomhle státě co se týká jídla, tepla, i zábavy či možností vzdělávat se.
jenny.fields píše:
Taky nechci živit takovou bestii ze svých daní![]()
![]()
To by mne zajímalo, jak by na tomhle humanista obhájil, že nechce zavedení trestu smrti. Pokud by zcela nespochybnitelně usvědčili pachatele. Proč by člověk, co tohle udělat, měl žít. A mít se lépe než hodně lidí v tomhle státě co se týká jídla, tepla, i zábavy či možností vzdělávat se.
My jsme tohle kdysi probírali ve škole s někým takovým - prý nelze v dnešní době řešit tyhle věci stylem zub za zub (smrt za smrt) jako kdysi v hluboké minulosti…byla bych fakt zvědavá, co by mu na to řekli rodiče těch dětí…
Škoda, že tihle a jim podobní nemůžou jít likvidovat následky jaderných havárií a podobných katastrof…kde hrozí člověku těžké poškození organismu ![]()
rhiannon píše:jenny.fields píše:My jsme tohle kdysi probírali ve škole s někým takovým - prý nelze v dnešní době řešit tyhle věci stylem zub za zub (smrt za smrt) jako kdysi v hluboké minulosti…byla bych fakt zvědavá, co by mu na to řekli rodiče těch dětí…
![]()
To by mne zajímalo, jak by na tomhle humanista obhájil, že nechce zavedení trestu smrti. Pokud by zcela nespochybnitelně usvědčili pachatele. Proč by člověk, co tohle udělat, měl žít. A mít se lépe než hodně lidí v tomhle státě co se týká jídla, tepla, i zábavy či možností vzdělávat se.Škoda, že tihle a jim podobní nemůžou jít likvidovat následky jaderných havárií a podobných katastrof…kde hrozí člověku těžké poškození organismu
Jo přesně takový bych tam hned nahnala ![]()
No dneska píšou,že už maj dost důkazů,pro vzetí do vazby tak snad už ho nepustěj ![]()
A kdyby náhodou ho zase soudce pustil(co doufám se už nestane)tak si myslím,že by se o něj už tentokrát někdo venku postaral..
rhiannon píše:jenny.fields píše:My jsme tohle kdysi probírali ve škole s někým takovým - prý nelze v dnešní době řešit tyhle věci stylem zub za zub (smrt za smrt) jako kdysi v hluboké minulosti…byla bych fakt zvědavá, co by mu na to řekli rodiče těch dětí…
![]()
To by mne zajímalo, jak by na tomhle humanista obhájil, že nechce zavedení trestu smrti. Pokud by zcela nespochybnitelně usvědčili pachatele. Proč by člověk, co tohle udělat, měl žít. A mít se lépe než hodně lidí v tomhle státě co se týká jídla, tepla, i zábavy či možností vzdělávat se.Škoda, že tihle a jim podobní nemůžou jít likvidovat následky jaderných havárií a podobných katastrof…kde hrozí člověku těžké poškození organismu
No nemusel by likvidovat následky jaderné havárie, stačilo by, kdyb mě vystřídal u čpavkové kalicí pece. Abych ten čpavek nemusel třikrát denně dýchat já… Při každém zavážení železa do pece by si to fakt užil…
No to by byl vrchol kdyby ho soudce zase pustil, prej to bude ten samej soudce co ho minule propustil
![]()
Prý mu chtějí dokázat i docela dost krádežía jiných věcí. Tak to už by snad na vazbu mohlo stačit…
sarynama píše:
No to by byl vrchol kdyby ho soudce zase pustil, prej to bude ten samej soudce co ho minule propustil![]()
![]()
u nás je už snad možné vše ale snad mu napaři co nejdelší trest, ja bych mu přála pomalé a bolestné umírání
To já bych mu přála taky pomalé umírání, říkali ve zprávách ted ráno, že prý vůbec nespolupracuje s policié a při výslechu jen mlčí, no jsem zvědavá jak to všechno dopadne s těma našema zákonama
![]()
Tak otázkou je, jestli to vůbec udělal!!!
Taky to mohl být někdo úplně jiný a je to jen nešťastná souhra náhod ![]()
Co jsem viděla záběry z té chatové oblasti tak tam to musí být pro různé existence hotový ráj
![]()
Nikoho neomlouvám, ale toto určitě není jediný člověk se kterým se mohla „potkat“
a to, že jí teoeticky mohl vzít klíče od domu s úmyslem ho vykrást z něho vraha ještě taky nedělá ![]()
NIKOHO NEOBHAJUJU, ALE
kde je napsano ze to udelal zrovna ten, kteryho maji ve vazbe??? Co kdyz ji vzal klice a pak uz ji nevidel. Ja nevim, zatim mu nic nedokazali ![]()
trest smrti V zadnym pripade, stokrat horsi trest je nechat pachatele sedet. Navic i kdyby jen jeden pripad z tisice byl justicni omyl, je to spatne a nestoji to za to. Celkem zajimavy pohled na trest smrti je zobrazen ve filmu Zivot Davida Galea (specialne pro jennyfields timto pripadem bych obhajila proc NE trest smrti, pachatel ve filmu byl take nezpochybnitelne usvedcen).
No být to nemusí,ale taky spíš může být!!!Dyt našli na tom batohu jeho DNA a proč ho pak schovával????kdyby stím neměl nic společnýho neschovával by ho?? ![]()
To je sice pravda, ale pokud z toho batohu bral ty klíče tak tam logicky nechal genetickou stopu ![]()
Třeba Aničku někdo unesl a tento „dobrák“ našel jen ten batoh …
Je to celé nějaké divné ![]()