Ztracená Anička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15326
23.3.11 09:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
23.3.11 09:16
makina píše:
http://www.novinky.cz/…-zemrel.html

A jak to bude teď pokračovat????? Co když to fakt neudělal, když napsal ten dopis na rozloučenou tak se v něm k tomu nepřiznal :nevim: :nevim: co když skutečnej vrah je někde jinde a ted je v klidu, protože policie to může uzavřít........ Je to hrozný, jsem zvědavá jak to bude :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
23.3.11 09:18

Přesně tak, co když se zabil proto, že neunesl mediální tlak…? Moc věřím, že to byl on, protože jestli vrahem je někdo jiný a chodí si dál po světe :-( :-( …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
23.3.11 09:25

Celou dobu jsem věřila že je to on, ale teď mám pochybnosti, proč se tedy nepřiznal v tom dopise, když věděl že se chce zabít, tak počítal s tím že se mu to povede, tak fakt nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
23.3.11 09:42

Souhlasím s názoram ,co když to nebyl on a skutečný vrah dál běhá po svobodě.Vždyt když byl skoro čpět měsícu doma ,mohl kdy¨koliv utéct .A ne klidně sedět u piva.A když psal dopis na rozloučenou ,tak proč se nepřiznal .Bud si nebyl jistý že se mu to povede nebo to opravdu nebyl on.Vždyt ikdyby zjistili,že on to neudělal ,tak media z něj udělali vraha (jestli jim tedy nebyl)a pak se s tím těžko žije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
23.3.11 09:51

Podle toho, co jsem četla, to byla osobnost naprosto nevyzpytatelná chovající se naprosto mimo běžná pravidla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
23.3.11 11:03

Já jsem teda byla taky přesvědčená,že to byl on,ale teď teda nevím :nevim: Ale jak psala makina byl to člověk nevyzpytatelný,takže jak to doopravdy bylo se bohužel už nedozvíme.Ale myslím,že smítko pochybností bude asi vždycky jestli to byl opravdu on…

• Citovat
  • Upravit
23847
23.3.11 11:44

Já si taky myslím, že to byl on a ta sebevražda měla být jen demonstračka, proto se nepřiznal. A holt mu to nevyšlo oběsit se jen naoko. A i kdyby to on nebyl, líto mi ho není, beztak to byl zloděj - vždyť psali nějakých 17 vloupaček, co mu dokázali 8-o
Blbý by tedy bylo, kdyby skutečný vrah si chodil po svobodě, ale pokud budou mít policajti podezření na jiného, nesmí ten případ uzavřít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
23.3.11 12:03

Hmmmm, a co když to nebyla sebevražda.......????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
23.3.11 12:06

tak nemusela to byt sebevražda a take mohl byt nevinny ale to už se nedozvime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
23.3.11 12:12
radúna píše:
Hmmmm, a co když to nebyla sebevražda.......????
Že by spoluvězeň? :think: nebo dozorci? A zas tam byl ten dopis na rozloučenou - to by bylo už moc překombinovaný, kdyby ho nutili ho psát. :nevim: Taky je možný, že si to rodiče zaplatili. Já bych se jim vůbec nedivila - kbybych měla 3,5 mega na výkupné, tak na zabití takovýho hajzla bych taky nešetřila no a za peníze jim možná z Tomka někdo i vymlátil, jak to bylo doopravdy, jenže to už nikdo médiím vyprávět nebude. :think: Pochybuju ale, že tohle bude někdo vyšetřovat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
23.3.11 19:40

Od začátku nevěřím, že zcela náhodou onanoval nad batohem holčičky, kterou někdo jiný v tutéž dobu zavraždil. Člověk s psychopatickými rysy - kdo z nás do něj vidí.
A pokud by ho „věšel“ někdo jiný, bylo by to značně patrné - zamotat chlapa do tepláků a vyzvednout na trubku u topení - to je nějaká makačka.
a nepochybně by se bránil - nebylo to žádný tintítko. Jeho spoluvězeň by zůstal minimálně poškrábaný.
a vůbec - měl sbírku ukradených občanek, proděravěných děrovačkou, a pečlivě svázaných k sobě.
 Magor.

Nikdo z nás tady neuvažuje jako on. Tomu rozumí jen psychiatr a ještě bych řekla, že ne každý, protože takových lidí na exampl moc zrovna není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
23.3.11 19:45

A dneska jsem porušila svá pravidla a přisedla k manželovi ke zprávám TV Nova. Opravdu dost mi vadilo, jak pořád dokola ukazovali fotku Aničky. Záběr na místo činu - pak její obličej - zase záběr na vyšetřovatele - opět její obličej.
Je to neetický - nemůžu si pomoct.
Každý, kdo není úplně mimo, už její obličej viděl - navíc je chudinka po smrti.
A pak nějaká bába jak stojí nad tou dírou, a praví „to je hrozný koukat do takovýhle strašný díry“ nebo něco v tom smyslu.

Nechala jsem tam manžela - ten na ty zprávy kouká pravidelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
23.3.11 19:46

Já sitaky nemyslím, že by onanoval nad batohem, asi to byl on, je to prostě psychopat, teda byl, alespoň doufám. Každopádně bych ty pedofily všechny zavezla na nějakej pustej astrov, aby se už nikdy nedostal mezi normální lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
23.3.11 19:51

Tohle asi nerozluštíme,je to 50 na 50. Nemusel to být on a pak je to průser,jestli ten pravej dál běhá na svobodě.
Nebo to byl on a radši se oběsil,protože si myslím, že až by šel po soudě z vazby do normálního vězení, tak tam by se o něj asi stejně postarali po svym, jestli mě chápete, co tím myslím. :cert:
Podle mě, je to tak medializovaný, že každej takovej co nastoupí do lochu za něco takovýho, tak to má předem spočítaný, sou tam přeci jen taky chlapy od dětí, ať už sedí za cokoli. Tak tyhle trestný činy se ani mezi vězni neodpouští. Aspoň to je ze zkušenosti mojí segry, která dělala psycholožkou v nápravnym zařízení :think:

A jestli si sáhnul na život, protože to opravdu udělal, tak ho tedy nebude soudit naše světská spravedlnost, ale už nějaká jiná … :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová